Şimdi Ara

TWD izledikten sonra gaza geldim ve sığınak yapmaya karar verdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar herkeze iyi forumlar ben The Walking Dead izliyorum ve 3.sezon 13.bölümdeyim ve bu dizi beni acayip gaza getirdi bizim evin arka bahçesindeki kömürlüğü sığınağa çevirmeyi düşünüyorum yarından itibaren başlıycam hazırlıklara düşündümki bilim adamları deneyler yapıyor mesela kuzuları falan kopyalayanlar olmuş sanırsam gün geldiğinde insanlar üzerinde deneyler yapılmaya başlandığında belkide yapılıyordur işler belki ters düşer ve bi virüs salgını olur ben bi kaç haber gördüm eskiden hatırladığım kadarıyla bir insan amerikadamı ne birini yemek için saldırmış ve sonra öldürülmüş belki biraz paranoyak düşünüyorum ama bu uğraşımın kimseye zararı olmadığına göre yapmamda bir sakınca yok hem tatilde vakit geçer bittiğinde eğer salgın başlarsa burdan adresi veririm gelirsiniz kalırız baya sağlam yapmayı düşünüyorum şuan 15m2 kömürlüğün içi ama birazda örümcek ağı ve rutubet var buna güzel bir çatı ve içine güzel bir badana yapıp temizliycem çatısı olmadığı için rutubet oluyor üstünde su birikiyor her hafta içine düzenli kurabiye bisküvi su koyucam ve hafta başı bunları eve çıkartıp evdekilerle yeriz yerine başkasını koyarım ve zaten kazma kürek bahçe için gerekli olcağı için hep kömürlüğün içinde silah olarak durucak eski elektrikli bisikletimin ölü aküsü elektrikli bisikleti yürütemeyecek kadar eskidi ama biraz ışık sağlamak için hala gücü var onuda oraya koyucam belki bir priz uzatırım oraya doğru apartmandan o aküyüde ışık için elektrikler tükendiğinde kullanırım 48v 20 ah aküler bir kaç hafta ışıklandırmaya yeter tasarruflu ampuller ile zaten 15m2 yer oraya bi çekyat atarım kapısınıda sağlamlaştırcam sizce işe koyulayımmı lazım olurmu böyle bişey düşünceniz neler hatta the walking deadde bi adam paranoyakmış buda benim gibi psikopata bağlamış bi adamın komşusu sığınak yapmış bu iri yarı zenci vardı grubuyla birlikte rickler falan hapishaneden kovdu işte o komşusunun sayesinde kurtulmuş bunlarda salgın başlayınca oraya kaçmışlar falan sizin fikirlerinizi almak istedim :D

• okumayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yap bence gider twd izlersin orda

• Zevkli iş. İmkan olsa yapardım bende hatta bunun belgeselini izlemistim discovery channel da. O zamandan beri aklimda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweetnothing -- 4 Ağustos 2013; 3:45:34 >
  • Zombiler emsin seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihankrk

Evet arkadaşlar herkeze iyi forumlar ben The Walking Dead izliyorum ve 3.sezon 13.bölümdeyim ve bu dizi beni acayip gaza getirdi bizim evin arka bahçesindeki kömürlüğü sığınağa çevirmeyi düşünüyorum yarından itibaren başlıycam hazırlıklara düşündümki bilim adamları deneyler yapıyor mesela kuzuları falan kopyalayanlar olmuş sanırsam gün geldiğinde insanlar üzerinde deneyler yapılmaya başlandığında belkide yapılıyordur işler belki ters düşer ve bi virüs salgını olur ben bi kaç haber gördüm eskiden hatırladığım kadarıyla bir insan amerikadamı ne birini yemek için saldırmış ve sonra öldürülmüş belki biraz paranoyak düşünüyorum ama bu uğraşımın kimseye zararı olmadığına göre yapmamda bir sakınca yok hem tatilde vakit geçer bittiğinde eğer salgın başlarsa burdan adresi veririm gelirsiniz kalırız baya sağlam yapmayı düşünüyorum şuan 15m2 kömürlüğün içi ama birazda örümcek ağı ve rutubet var buna güzel bir çatı ve içine güzel bir badana yapıp temizliycem çatısı olmadığı için rutubet oluyor üstünde su birikiyor her hafta içine düzenli kurabiye bisküvi su koyucam ve hafta başı bunları eve çıkartıp evdekilerle yeriz yerine başkasını koyarım ve zaten kazma kürek bahçe için gerekli olcağı için hep kömürlüğün içinde silah olarak durucak eski elektrikli bisikletimin ölü aküsü elektrikli bisikleti yürütemeyecek kadar eskidi ama biraz ışık sağlamak için hala gücü var onuda oraya koyucam belki bir priz uzatırım oraya doğru apartmandan o aküyüde ışık için elektrikler tükendiğinde kullanırım 48v 20 ah aküler bir kaç hafta ışıklandırmaya yeter tasarruflu ampuller ile zaten 15m2 yer oraya bi çekyat atarım kapısınıda sağlamlaştırcam sizce işe koyulayımmı lazım olurmu böyle bişey düşünceniz neler hatta the walking deadde bi adam paranoyakmış buda benim gibi psikopata bağlamış bi adamın komşusu sığınak yapmış bu iri yarı zenci vardı grubuyla birlikte rickler falan hapishaneden kovdu işte o komşusunun sayesinde kurtulmuş bunlarda salgın başlayınca oraya kaçmışlar falan sizin fikirlerinizi almak istedim :D

bende prison break izledikten sonra hapishaneye girip kaçmaya çalışmıştım.

ama sonuç ne

• Ne içiyonuz lan gece gece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornburak

Geçen gün bitirdim. Adam ölüyor son bölümünde çok üzüldüm beee

Dat spoiler...

• neden ön yargılı davranıyosunuz bu iş 1 günde bile halledilebilir eğer yaparsam yapım aşamalarını ve bitişini gösteririm en kötü ihtimalle salgın olmassa temizlik imandan gelmiş olur ve kömürlüğümüz temiz boyalı badanalı örümcek ağından kurtulmuş rutubetsiz olur çatıyıda köpek kulubesi gibi üçgen yapmayı düşünüyorum bide eski elektrikli ısıtıcı atarım mazallah kış günü salgın olur donmayalım :D
  • quote:

Hangi Adam Öldü Ya?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

spoiler vermeyin be izlemeyen var

• hll knk
  • bi tane de kız bul insanlığın devamını sağla

şimdi düşündümde herkes öldükten sonra yaşamanın ne anlamı var

• yap bence hem zaman öldürmüş olursun hemde hevesin kaçınca başka bi şey kullanabilecek bi yerin olmuş olur.
  • hocam inanki imkanım olsa ben de yapardım nedense ben de çok zombili film izledim aklıma hep bu türlü şeyler geliyor işte mesela önüme zombi çıkarsa filan

• quote:

Evet arkadaşlar herkeze iyi forumlar ben The Walking Dead izliyorum ve 3.sezon 13.bölümdeyim ve bu dizi beni acayip gaza getirdi bizim evin arka bahçesindeki kömürlüğü sığınağa çevirmeyi düşünüyorum yarından itibaren başlıycam hazırlıklara düşündümki bilim adamları deneyler yapıyor mesela kuzuları falan kopyalayanlar olmuş sanırsam gün geldiğinde insanlar üzerinde deneyler yapılmaya başlandığında belkide yapılıyordur işler belki ters düşer ve bi virüs salgını olur ben bi kaç haber gördüm eskiden hatırladığım kadarıyla bir insan amerikadamı ne birini yemek için saldırmış ve sonra öldürülmüş belki biraz paranoyak düşünüyorum ama bu uğraşımın kimseye zararı olmadığına göre yapmamda bir sakınca yok hem tatilde vakit geçer bittiğinde eğer salgın başlarsa burdan adresi veririm gelirsiniz kalırız baya sağlam yapmayı düşünüyorum şuan 15m2 kömürlüğün içi ama birazda örümcek ağı ve rutubet var buna güzel bir çatı ve içine güzel bir badana yapıp temizliycem çatısı olmadığı için rutubet oluyor üstünde su birikiyor her hafta içine düzenli kurabiye bisküvi su koyucam ve hafta başı bunları eve çıkartıp evdekilerle yeriz yerine başkasını koyarım ve zaten kazma kürek bahçe için gerekli olcağı için hep kömürlüğün içinde silah olarak durucak eski elektrikli bisikletimin ölü aküsü elektrikli bisikleti yürütemeyecek kadar eskidi ama biraz ışık sağlamak için hala gücü var onuda oraya koyucam belki bir priz uzatırım oraya doğru apartmandan o aküyüde ışık için elektrikler tükendiğinde kullanırım 48v 20 ah aküler bir kaç hafta ışıklandırmaya yeter tasarruflu ampuller ile zaten 15m2 yer oraya bi çekyat atarım kapısınıda sağlamlaştırcam sizce işe koyulayımmı lazım olurmu böyle bişey düşünceniz neler hatta the walking deadde bi adam paranoyakmış buda benim gibi psikopata bağlamış bi adamın komşusu sığınak yapmış bu iri yarı zenci vardı grubuyla birlikte rickler falan hapishaneden kovdu işte o komşusunun sayesinde kurtulmuş bunlarda salgın başlayınca oraya kaçmışlar falan sizin fikirlerinizi almak istedim :D

elimde o tip sığınak yapmak için baya iyi bir plan vardı istersen bulabilirim
    Ama bi zombi kiti + yeterli olur
    Ayrıca emin ol bir sığınak tehlikeli olur

• Siginaga ne gerek var evi korumaya alirsin The Zombie Survival Guide de anlatiyor hepsini bunlarin.
    Not:mobilim imla sorunlu

• quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

quote:

Hangi Adam Öldü Ya?

Yav işte polis olan. Akıl yok ne işin vardı senin orda bile bile gidip ısırıldı ve vuruldu

• Ne gerek var.git en yakındaki okula sığın iste.zaten okulların tek girişi var.hapishanelerden sağlam korunuyor okullar :D olmadı kapısına sivri bi sey de koyarsin gelen direk şiş olur.kantininde yiyecek müdür odasında pc oh daha ne :D

• quote:

Orijinalden alıntı: naberl

quote:

elimde o tip sığınak yapmak için baya iyi bir plan vardı istersen bulabilirim
    Ama bi zombi kiti + yeterli olur
    Ayrıca emin ol bir sığınak tehlikeli olur

+1 Sığınak en tehlikeli yer , TWD de bile kaç kere sıkıştılar da zor kurtuldular . Silah depola en iyisi , silah ve cephane

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.