Şimdi Ara

tw9/sw9 bios update yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bios uptade dosyayı indirdim ama dos altında nasıl uptade yapılır bilmiyorum yardımcı olabilecek vrmıdır?

• Hocam en basit olarak şöyle yaparsın

1-http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=197 bu linkten HP USB Disk Storage Format Tool - v2.1.8 programını indirip bilgisayara kurun.

2-Aynı sayfadan available here. yazısına tıklayıp win98 dosyasını indirin.

3-Programı yönetici olarak çalıştırıp bir flashdisk takın.Quick formatı işaretleyin.Hemen altından Create a DOS startup disk işaretleyin.Size dos dosyalarının yerini sorunca indirdiğiniz win98 klasörünü gösterip flashdiski formatlayın.Böylece boot edebilen bir flashdiskiniz oldu.

4-Son olarak bu flashdiskin içine güncel biosu atın.Bilgisyarı flashdiskten boot edin.En son olarakta bios dosyasını çalıştırın.Muhtemelen flash.bat gibi bir ismi vardır.
  • Bios dosyası banada lazım nereden buldun link verebilirmisin ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkcrow7

Hocam en basit olarak şöyle yaparsın

1-http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=197 bu linkten HP USB Disk Storage Format Tool - v2.1.8 programını indirip bilgisayara kurun.

3-Programı yönetici olarak çalıştırıp bir flashdisk takın.Quick formatı işaretleyin.Hemen altından Create a DOS startup disk işaretleyin.Size dos dosyalarının yerini sorunca indirdiğiniz win98 klasörünü gösterip flashdiski formatlayın.Böylece boot edebilen bir flashdiskiniz oldu.

4-Son olarak bu flashdiskin içine güncel biosu atın.Bilgisyarı flashdiskten boot edin.En son olarakta bios dosyasını çalıştırın.Muhtemelen flash.bat gibi bir ismi vardır.

Arkadaşım merhaba baya eskide kalmış bir konu tw9 Q3f85 bioslu casper notebookumun biosunu update etmek istiyorum yardımcı olman mümkünmüdür?

• quote:

Orijinalden alıntı: twinsk8r

quote:

Orijinalden alıntı: pinkcrow7

Hocam en basit olarak şöyle yaparsın

Arkadaşım merhaba baya eskide kalmış bir konu tw9 Q3f85 bioslu casper notebookumun biosunu update etmek istiyorum yardımcı olman mümkünmüdür?

İnanın tarih oldu bıos dosyaları. üzgünüm yardımcı olamıyorum :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.