Şimdi Ara

TVS - Discover F - Haojue HJ 150-9 - YBR arasında tercih yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu 4 motor arasındayım. Sizin seçiminiz ne olurdu bu motorlar arasında?

TVS ve Discover'in kaslı yapısı ve göstergelerini çok beğendim. Haojue Suzukiyle ortak üretim yapıyor, gösterge neredeyse İnazumayla aynı vites göstergeside var TVS ve Discover'e göre göstergelerini daha çok beğendim ama biraz cılız geldi bana motor. Haojue'de sıfır titreşim mevcut ayrıca kullandım ve beğendim motoru ama 2. el satışında çok fazla değer kaybedeceğini düşündüğüm için yanaşamıyorum açıkcası.

TVS alma yönüm daha ağır basıyor şuan.

Boy: 184
    Kilo: 89

Fiyat olarak sıralamam:

Bajaj Discover 150 F (5.000 nakit alımda 4600'e düşüyorlar)
    Haojue HJ 150-9 (5.200)
    TVS Apache RTR 150 (5.400)
    Yamaha YBR 125 ESD (5.800)

Tip olarak sıralamam:

TVS Apache RTR 150
    Bajaj Discover 150 F
    Yamaha YBR 125 ESD
    Haojue HJ 150-9

Gösterge sıralamam:

Haojue HJ 150-9 (Göstergeleri eksiksiz her şey istediğim gibi.)
    TVS Apache RTR 150 (Vites göstergesi dışında her şey var.)
    Bajaj Discover 150 F (Devir saati yok.)
    Yamaha YBR 125

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selvolution -- 6 Ocak 2016; 10:23:24 >

• ybr veya tvs
  • Hocam ben olsam YBR ya da TVS yi tercih ederdim çünkü sağlamlığı konusunda kendini kanıtlamış motorlar.Tvs ,tasarımı en güzel commuter (bence) ama okuduklarıma göre kimi çok titriyo diyor kimi kabul edilebilir seviyede diyor deneme imkanınız varsa Tvs yi denemenizi öneririm hem bu 150 cc makinalar arasında iyi kaçıyor diyorlar ama Ybr' de ikinci el konusunda açık ara farkla önde 30000 km'de motorlar 4000 e 5000 e satılıyor.Bajaja gelince bajaj mevzusu karışık, mondial kullanıcıları gibi kimi övüyo kimi sövüyo.O yüzden bajaj pek iç açıcı gelmiyor alınmaz demiyorum çok kullanıcısı var,seveni var ama kafada soru işareti bıraktı . Haojue yedek parçada sıkıntı çıkarabilir.Kısaca bana göre alınabilirlik sırası şöyle:
    TVS(Tasarım güzel)
    YBR(Piyasası on numara, ertesi güne satılır, sağlam makinadır)
    CBF(Tasarımını pek önemsemiyorsanız(Uzun yıllar değişmedi çünkü) sağlam makinadır ama yağ yakıyo diyolar ne kadar doğru bilmiyorum)
    Bajaj Discover F
    Haojue HJ 150-9
    Bajaj Boxer 150(Güzel projeler çıkıyor bu motordan değerlendirebilirsiniz ,güzel cafe racer yapanlar var)
    Not:Tamamen şahsi fikirlerim,almadan önce imkanınız varsa hepsini denemenizi öneririm

• tvs'mi sağlamlığını kanıtlamış ha ? :D laaaa tvs apache kayboldu gitti artık ne alan var nede adam gibi binen :D ybr esd'den şaşma kardeşim bajaja şimdilik yorum getirmiyorum tvs gibi 6 7 sene geçsin bi ne olduğu belli olur akmı karamı o zaman göreceğiz bajaj için acale etmeyin 3 4 sene sonra gerçek kalitesi oraya çıkacak.
  • Ybr
  • Ybr
  • Selvolution S kullanıcısına yanıt
    Haojue'yi hiç bilmiyorum ama seni en uzun süre getirecek olan tahminimce YBRdir. Fakat uzun süreli kullanımda cebini en dolu tutacak ta Discover 150F resmen benzin cimrisi tanıtırken 1lt ye 72km diye tanıtmışlardı hatta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hacucuyu felan bosverin yari fiyatina satarsiniz zamani gelince,ybr ile 90000 yaptim tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efecan0001 kullanıcısına yanıt
    Bu güne kadar tvs den titreşim dışında sıkıntısı olana rastlamadım
  • ben tvs kullanıyorum 2015 model gayet memnunum size önerim pulsar ns200 boyda müsait gayet güzel olur ybr size olmaz küçük kalır vede güçsüz tvs nin titreşim dışında gayet başarılı bir motor .
  • ybr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.