Şimdi Ara

TV Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben evde izlemek üzere tv almak istiyorum. Fakat tv konusunda pek bilgim yok. Forumu çok araştırdım ama şu iyi diye tavsiye edilen bi model bulamadım.
    İnternet, USBden giriş vb özellikler olması tabii ki iyi olur ama fiyat olarak çok fark oluyosa olmasa da olur. Benim için görüntü kalitesi çok önemli. Kablolu tv ve digitürk alıcam. Lig Tv haricindeki kanalları kabloludan seyredicem. Sık sık film izliycem ve ev sinema sistemi bağlıycam.
    Diğer markalara göre hem görünüş hem de kalite olarka SONY markasını daha çok seviyorum.Tercihim büyük ihtimalle SONY olacak o yüzden.
    Bir de ev sinema sistemi ve tv aynı marka olursa tek kumandadan senkronize edilebildiğini duydum. Normal yayını izlerken de 5+1'den ses almak istiyorum.
    Bu konularda bana yardımcı olursanız fikir edinmemi sağlarsanız sevinirim.







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.