Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (749. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: escudo76 , escudo76 , holocoust1903 , hibo Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 25 Misafir (10 Mobil) - 18 Masaüstü11 Mobil
5 sn
98.117
Cevap
1.578
Favori
5.206.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 747748749750751
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IRoN

Merhaba sevgili @dallass

Engin bilgi ve deneyimlerinize istinaden izninizle bir kaç sorum olacaktı.

Öncelikle fazla bir aciliyeti olmamak ile birlikte, izleme mesafesi 2 metre civarı ve birazcık yandan bakılacak bir yerde 49 inç Curved bir TV gözlerde sorun yaratır, birazcık kenardan izlenme de çok kayıp yaşanır mı?

Aklımdaki model 43 inç ama ülkemizde olmadığı için 49KS8500 Samsung.
    TV için önceliklerim modül ile tv ve maç izleme (d-smart), usb üzerinden film-dizi ve akıllı tv bölümünde ki digiturk play uygulaması
    ile maç keyfi. Tabi Samsung markasını tercih edersem kullandığı telefon ile de uyumu üst seviye olacak ona da şüphem yok.
    (oyun alışkanlığım yok ama belki 40 yılda bir PC yi bağlayıp bir tek futbol oyunu oynarım)
    Ve mümkün ise tarayıcısının hızlı olması ki bazen de online dizi-film izleyebilirim.

Bu konuda geçmiş mesajlarınızda Webos ve Tizen için olumlu görüşlerinizi gördüm yanılmıyor isem ki bu bağlamda yukarıda önceliklerime göre sizce 2017 model Samsung modelleri beklemeli miyim (en fazla 49 inç ki o da 2 metre izleme için büyük gelmez ise tabi) yoksa izleme mesafesi sorun olmaz 49KS8500 ü al boşuna bekleme mi dersiniz ?
    Bir de 49 inç sana gelmez o izleme mesafesinde derseniz Samsung 40 veya 43KU7000 veya LG 43UH650V sizce isteklerime uygun mudur ki o kadar araştırdım fiyata bakmaksızın daha önce hiç tecrübe etmediğim 40 ve 43 inç te Beko/Arçelik 4K serilerinde (4K60 fps olduğuna emin değilim, akıllı tv kısmı ile ilgili pek iç açıcı şeyler de duymadım) ama çift tuner, TV den kayıt vs gibi fazlaca farklı özelliklerde mevcut diye de gördüm ve işin içinden çıkamaz hale geldim.

Biraz kafa karıştırıcı bir mesaj oldu ve dallandı budaklandı.
    Sürç-i lisan ettiysem affola.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla...

Lafı hiç uzatmayacağım

Daha dün Sansung 49ks8500 ile diğer tüm ebattaki rakip markaları kıyasladım

Ve ks8500 eze eze birinci oldu o kadar diyim...

Bekleme konusunda

49ks8500'ün fiyatı şuan 4300 tl iken 2017 modelinin yine 49 inç fiyatı korkarım 6000 tl ile piyasaya girecek

Bu anlamda hem paran hem zamanın varsa tabiki 2017

Modelleri bekle,

Aksi takdirde 49ks8500'ü al pişman olmazsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar doğru sizlere sormak istiyorum. Bir mağazada tv yetkilisi aralık ayındaki indirimlere yaklaşabilecek indirimlerin mart sonunda olabileceğini markaların yeni ürünlerinin mart sonunda çıktığını bu yüzdende 2016 modelleri mart sonunda almamı beklememi söyledi. Acaba doğru mudur ki ? aynı şahıs aralık sonunda alıyorsan şimdi al ocakta büyük zam gelecek demişti ve gelmişti. Gerçi ocakta zam olacağı barizdi ama mart sonu bariz bir şey mi bilen var mı ?
  • dallass kullanıcısına yanıt
    Hocam birincisi bütçemi aşıyor ikincisi satın alcagımız yer tanıdık ve samsung satmıyor sadece başka öneriniz varmıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Wigle

Hocam birincisi bütçemi aşıyor ikincisi satın alcagımız yer tanıdık ve samsung satmıyor sadece başka öneriniz varmıdır

O zaman o tanıdığının elindeki modelleri söyleki ona göre bir seçim yapalım.

Yani havanda su dövmeyelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptankaa06

Ne kadar doğru sizlere sormak istiyorum. Bir mağazada tv yetkilisi aralık ayındaki indirimlere yaklaşabilecek indirimlerin mart sonunda olabileceğini markaların yeni ürünlerinin mart sonunda çıktığını bu yüzdende 2016 modelleri mart sonunda almamı beklememi söyledi. Acaba doğru mudur ki ? aynı şahıs aralık sonunda alıyorsan şimdi al ocakta büyük zam gelecek demişti ve gelmişti. Gerçi ocakta zam olacağı barizdi ama mart sonu bariz bir şey mi bilen var mı ?

Düşündüğün model neydi?

Ki ona göre bu konudaki fikrimi paylaşacağım...

• dallass hocam maksimum 2500tl butcem var marka takıntım yok smart ozelligi kullanmam pc kullanıyorum dahili uydu alıcı onemli degil oyun oynamam sadece panel
    4k olmasını istiyorum 50-55 inch ne tavsiye edersiniz vestel 49ub8300 veya ua9300 yada tavsiyeniz olan samsung 50ku7000mi samsung bütceyi asıyor gerci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHARKY -- 20 Şubat 2017; 11:17:48 >
  • ''FULL HD 1920 X 1080 <---> ULTRA HD (4K) 3840 X 2160 Piksel içeriyor''
  • Hocam PHILIPS 55PUS6561/12 önerirmisiniz panel değeri 120 hz olarak gözüküyor ama doğrumudur acaba?
  • Vestel'de 4K 65'' bir tv gördüm. Kısa bir süre için 4600 lira olan fiyatın, 3800 lira ve 6 taksit olduğunu söyledi satıcı. Bu ürünü kullanan ya da bilgisi olan varsa, görüşlerini yazabilir mi?
  • sergio1976 S kullanıcısına yanıt
    4-5 metreden projeksiyon bile rahatsız etmiyor gözümü. Bazen televizyona pahalı mobilya misyonu da yüklenebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallass

quote:

Ne kadar doğru sizlere sormak istiyorum. Bir mağazada tv yetkilisi aralık ayındaki indirimlere yaklaşabilecek indirimlerin mart sonunda olabileceğini markaların yeni ürünlerinin mart sonunda çıktığını bu yüzdende 2016 modelleri mart sonunda almamı beklememi söyledi. Acaba doğru mudur ki ? aynı şahıs aralık sonunda alıyorsan şimdi al ocakta büyük zam gelecek demişti ve gelmişti. Gerçi ocakta zam olacağı barizdi ama mart sonu bariz bir şey mi bilen var mı ?

Düşündüğün model neydi?

Netleştiremiyorum kafamda hangi ürünü alacağım konusunda. Ancak sony 55 inç 8505 olucak gibi geliyor son kararım.

• quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

Vestel'de 4K 65'' bir tv gördüm. Kısa bir süre için 4600 lira olan fiyatın, 3800 lira ve 6 taksit olduğunu söyledi satıcı. Bu ürünü kullanan ya da bilgisi olan varsa, görüşlerini yazabilir mi?

Görüş bildiriyorum

İşyeri içinse al

Ev içinse alma...

• quote:

quote:

quote:

Düşündüğün model neydi?

Netleştiremiyorum kafamda hangi ürünü alacağım konusunda. Ancak sony 55 inç 8505 olucak gibi geliyor son kararım.

Hiç düşünme...

O elemanın sözüne kalırsan ancak müşteriden iade yada teşhir ürün alırsın
    Alacaksan elini şip tut
    Çünkü stoklarda açılmamış kutu sayısı gün geçtikçe azalıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 20 Şubat 2017; 12:21:19 >

• dallass kullanıcısına yanıt
    Sony 55w805c ve a101e gelecek samsung 55k6500 modellerine bakıyorum çok seçenek yok sizin önerceginiz modeli bulurum mutlaka

• quote:

quote:

quote:

quote:

Düşündüğün model neydi?

Hiç düşünme...

Alacaksan elini şip tut

teşekkür ederim peki bu tv modelinde yazan B C nedir onu anlamadım bir türlü. mesela Sony KD55X8505B yada sonu KD55X8505C

• İyi günler ben arayıp tarayıp sonunda fiyatının cazibesi ile philips 49pus6501 almaya karar verdim.
    ama aklıma takılan birşey var. Şimdi bu pus6501, pus6551, pus6561, pus6581 arasında ne fark var? karşılaştırmalı baktığımda hepsi aynı ama fiyatları farklı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Düşündüğün model neydi?

Hiç düşünme...

Alacaksan elini şip tut

teşekkür ederim peki bu tv modelinde yazan B C nedir onu anlamadım bir türlü. mesela Sony KD55X8505B yada sonu KD55X8505C

Düzeltiyorum ortası XD :)

• celalsungur kullanıcısına yanıt
    Merhaba @dallass hocam zaten yazmış ama bahsettiğiniz model galiba vestel 65 ub 9100 ben geçen hafta sonu vatandan aldım 3220₺ ye
    Üründe bol miktarda ışık sızması var, 4k görüntüde çok belli olan vertical banding var, ölü piksel yok, ses yüksek ama kalitesiz çıkıyor.
    Servis çağırdım yaklaşımları son derece makul tv değişimi talep ettik ama gelen panelin daha iyi olacağının garantisi yok.
    Netice olarak bu fiyata 65" 4k tv yok, şansa iyi çıkma ihtimali de var ama şahsi kanaatim 55" daha kaliteli bir panel olmak olurdu, selamlar...
  • TheDeviLofDark kullanıcısına yanıt
    Eko Sensör/ Mod ayarıyla çözülmezse öntanımlı farklı bir ayara (oyun, film, dinamik, dogal vs) girip Siyah Ton ayarı aktifleşiyor mu bakın.

• Edge Led (kenar aydınlatma - yukarı:aşağı ya da sağ:sol) kullanılmaya devam edildiği sürece bu sorunlar daha belirgin olacaktır. Samsung KS serisi de bu açıdan başarılı sayılmaz...

Dipnot: 2017 model Samsung Q7, Q8 ve Q9 TV lerin tamamında da Edge Led kullanılmış. Bu sene S9500 ayarında FALD+ Direct Led panel çıkarmayacaklarmış. HDR deki parlaklığı yükseltme ve VA paneldeki görüş açısını geliştirdikleri iddiasında bulunmuşlar, bakalım :)
    www.flatpanelshd.com
    Hands-on with Samsung's 2017 "QLED" TVs (& technical information) - FlatpanelsHD
    http://www.flatpanelshd.com/focus.php?subaction=showfull&id=1485251457

Amazon Samsung Q7 Flat 55":
    a.co
    Robot Check
    http://a.co/5myyfV2

Dipnot 2: Forumda epey övülen 2016 model Samsung KS8500 ün 1080p input lag değeri "game mode" haricinde 120ms (interpolasyonla 130ms) yani 120/ 16.7= 7 kare görüntünün sesten geç gelmesi demek.
    RTINGS.com
    Samsung KS8500 Review (UN49KS8500, UN55KS8500, UN65KS8500)
    http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ks8500

Alacak olanlar tercihleri doğrultusunda tekrar değerlendirebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 20 Şubat 2017; 16:05:24 >

• 
Sayfa: önceki 747748749750751
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.