Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4657. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
98.055
Cevap
1.581
Favori
5.204.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 46554656465746584659
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuanda kendisine bakmaktayım, zamanında 14k ya almıştım o fiyata göre tabi büyük beklentileriniz yoksa güzel bir tv. VA panel, yan açılar biraz kötü, bulutlanma var bunlara takılmam diyorsanız görüntü kalitesi olarak güzel bir tv, aşağıda bir demo bırakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hârimi kullanıcısına yanıt

C655 pro değilse ikisi de birbirinin tamamen aynı tv'ler... C655 = T7B

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

Hocam zaten burada bir şeyler soran kişi biraz araştırır, bi zahmet de edge led nedir led nedir, direct led nedir bir google yazsin iki video izleyiversin.

Burada ara ara yazılıyor.

Buradaki bana göre ahkali sıkıntı insanlara daha düşük kalitede edge Tv önerilmesi, o onerilen edgeli tv piyasadaki led tv fiyatlarına gore daha düşük fiyatli olsa yine eyvallah ama edge led tv li fiyatıyla ayni veya daha dusuk fiyatlı daha kaliteli led tvler olmasina rağmen edge tvlerin önerilmesi.

Bunu da israla yapmaları.

Burada bizler bizim gibi tuketici olan vatandaşın kaliteyi en uyguna alabilmesi için önerilerde bulunuyoruz, hic bir menfaat gözetmeden.

Vatandaş belki bilmeyebilir ama işi bilenler kendi menfatine vatandaşın zararına davranıyor. Iste bu bana göre pek ahlaki gelmiyor.Ayrim noktasi burasi.

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

85qn90 su an 140 bin TL. Eger piyasaya tcl girmeseydi bu tv en az 250 bin olurdu. Benim tek derdim bu. Rekabet ortamının artması. Tcl babamın firması degil. 4 maasla 55 ekran tv alınan dönemleride yaşadım. 1987 yılında doğan otomatik cam ile cikinca bayide mersedes 200e ile ayni fiyata satılıyordu. Hisense de gelsin, başka firmalarda gelsin. Benim mücadelem bu markalarla ve bu markalari yuksek kar marjı ile satan firmalarla. Bu tv isi sadece bir örnek. Çinden 200 tl ye aldigi catal bicak takımını 3900 tl ye satan karaca firmasına kimse gitmesin.Cinliler kendi markalarını yaratsin. Gelip kendileri satsin. Bu aracılar yok olsun. 200 tl ye çinden getirttigi ayakkabiyi 5 bine satan hotic, kemal tanca yok olsun. Bunlar Türkiyeye uretim yapsin en buyuk destekcileri ben olurum. Simdi bu samsung tcl den panel alıp sonra marka gucunu kullanarak yok ben daha kaliteliyim ayaklarına girmesin. Baktılar kaliteli degil, şimdi yok servis yok bilmem ne.

• frekans76 kullanıcısına yanıt

Tamam anlıyorum ne demek istediğini ama rahatsız olduğun konu ne ise, kimse o kişi yada kişiler tatlı bir dille "neden böyle bir öneride bulunuyorsunuz, bu fiyata bu model yada marka teknik ve sonuç olarak daha iyi" diye bizzat yazıyormusunuz?

Yada "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" misali cevabın dolaylı yoldan ulaşmasınımı hedefliyorsunuz?

Bunu ben çok nadir yaparım, genelde hedefe yazarım.

Bu arada Edge led hakkında ufak bir bilgi vereyim.

Led ömürleri çok uzun değildir, tam gücünde (parlaklıkta) kullanıldığı vakit 8 yıl gidecekse yarıya hatta daha azına bile düşer.

Tabi kullanılan Led kalitesi ve led üzerinde oluşan ısının ne kadar başarılı dışarı atılabildiğide ömrünü belirler.

• robinex kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

LG 50UQ81006
    LG 50UR91006
    Bu 2 üründen birini al geç keyfine bak
  • Merhabalar, kardeşime TV alacağız, bütçe en fazla 20.000 TL, 55 inç düşünüyoruz.
    Ne tavsiye edersiniz? TCL’in 55P635 modeli gözüme çarptı.
    Önerilerinize açığım, teşekkür ederim.

• Merhaba,

10 yıldır kullandığım Samsung 60 inç tv değiştirmeye karar verdim. İzleme mesafem 5 metre. Yaptığım araştırmalar neticesinde oled tv almaya karar verdim. 77 veya 83 inç almayı düşünüyorum. TV, netflix, maç için kullanıyorum, nadiren ps5 fifa oynuyorum.

LG Oled 83C4, Samsung oled 77S90D, Lg oled 77G4

Bu 3 modelden hangisini önerirsiniz.

• husak H kullanıcısına yanıt

77S90D ile 77G4 arasında seçim yapabilirsiniz.

Büyük ekran öncelik ise C4

ogcodyoutube
    Hey everyone. 3k subs!!! Milestone for me probably nit a big deal for you. Either way, I am humble and thankful to you all and your support. It means the world to me. This video is just talking about things I typically don't talk about when it comes to these 3 tvs like hardware, ui, connectivity, and other experiences that I have opinions with my personal experience with these tvs. Hope you enjoy it and can't wait to see you on the next one. Thank you all. https://youtube.com/@TheHDRSuperchannel?si=h490WQZxAtGjyioI
    https://www.youtube.com/watch?t=1&v=zY87AOHrWj8&feature=youtu.be

G4 ile 90D kıyaslaması var bakıp karar vermenizde yardımcı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 23 Aralık 2024; 10:52:11 >
  • 17 senedir LG tv kullanıyorum. Eski televizyonum 17 senelik, birisi 3-4 senelik. Mutfak için küçük olanda 10 seneye yaklaşmıştır.

Tek bir gün sorun yaşamadım, memnuniyetsizlik duymadım. Ve hepsini hala kullanıyorum. O yüzden yine LG düşünüyorum.

55" den büyüğe terfi etmek istiyorum. Herhalde sıradaki 65" oluyor.

LG 65" tavsiyeniz olursa sevinirim.

• husak H kullanıcısına yanıt
    LG OLED 77G4
    Bu ürün al geç keyfine bak bu ürün içerisinden ayak standı çıkmaz orijinal duvar askı apt çıkar sağa sola dönebilir bilginiz olsun
  • 1905sss 1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam bütçe aralığınız nedir sizin?
    65 inç olarak çok çeşit var?
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt

Aynen öyle üstadım tcl 75c755 i Kasım ayında 49.999 a aldım aynı özelliklere sahip Koreli markalar 80 -90 bin bandında satılıyor yerli TV fiyatına mükemmel bir TV aldım firmalar müşteri kaybettikçe umarım yaptıkları hatadan geri dönerler...

• Arkadaşlar selamlar, 25bin civarı 50" tv bakıyorum. 2 adet alacağım öneriniz ne olur? Samsung 50DU7200 modeli çok mu kötüdür? Kullanım amacı normal tv kanalları izlenecek arada filmde izlenebilir ama ağırlık olarak normal ev kullanıcısı profili.

• nabu kullanıcısına yanıt
    Hocam 2024 model bu fiyat aralığında başarılı ürün tavsiye ederim
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Selam hocam, 35.000 - 40.000 arası bir bütçem var.

Bu arada oğlum genelde bilgisayarda oynuyor. Yani oyun sanki öncelik olmayacak.

Benim önceliğim film ve maç seyretmek. Netflix vs. platformlarda veya tarayıcıdan girip nette seyrediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 23 Aralık 2024; 12:17:10 >
  • 1905sss 1 kullanıcısına yanıt
    LG 65UT81006
    Bu ürün alın geçin keyfinize bakın hocam
  • nabu kullanıcısına yanıt

Hic kaçırmayın bulunmaz nimettir

• Bu aralar kafayı şu cihaza taktım. Alınır mı?

amazon
    Fırsat: Philips Ambilight TV The Xtra 55PML9308/12 55''(139 cm) 4K UHD Dolby Vision, Dolby Atmos, Bowers & Wilkins, Smart TV
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CJJMJGR7?ref=cm_sw_r_cp_ud_dp_3VNCD8VZQ5VP1FR12M0Z&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_3VNCD8VZQ5VP1FR12M0Z&social_share=cm_sw_r_cp_ud_dp_3VNCD8VZQ5VP1FR12M0Z
  • PehliOne- kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam  

55 inç TV'lere bakıyordum ama 65 inçlere yeşillenmeye başladım iki gündür :) Bu modelin 65 inçi de varmış.

Hatta şu model daha bir cezbetti Vestel markalara bakarken.

www.hepsiburada.com
    Vestel 65UM9910 65 165 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra Fiyatı
    https://app.hb.biz/ckwsOyC1kUZd

TCL ve Philips bakıyorum ayrıca. İyi bir yılbaşı indirimi olsa beğendiğim bir şeye çökeceğim de önce model belirlemek lazım tabii.

• 
Sayfa: önceki 46554656465746584659
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.