Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4610. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94.087
Cevap
1.519
Favori
5.019.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 46084609461046114612
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung müşteri hizmetleriyle görüştüm . Amazon da hediye çeki görünmüyor ama hepsiburada dan satıcı hepsiburada olursa geçerliymiş.

Hepsiburadada 65 bin tl ye bırakıyor tv yi ,yani bana 57 bin tl ye gelmiş olacak. almayı düşünüyorum

• Jadame J kullanıcısına yanıt

Evet gayet mantıklı arada 1.500 tl oynuyor. Hayırli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Vatan Mediamarkt Hepsiburada Teknosa üzerinden yine bunlar satıcıysa kampanyaya dahil. Bu arada Samsung kendisi 61.8k'ya sattı geçen hafta HB üzerinden. Gerçi ona da kampanya şartlarını sağlamıyor diyebilirlerdi.

quote:

Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen ve Kampanya’ya katılan satış noktalarından (Samsung
    bayilerinin mağaza içi satışları, Samsung Online Mağaza (https://samsung.com/tr/), Aztek
    Teknoloji, Messe, Seren DTM Pazarlama Ltd. Şti. ve alt bayilerinde, Beymen Online
    (www.beymen.com/) Teknosa, Vatan Bilgisayar ve Mediamarkt mağaza içi satışları ve Media
    Markt Online Mağazawww.mediamarkt.com.tr , Vatan Online Mağazawww.vatanbilgisayar.com
    , Teknosa Online Mağazawww.teknosa.com vewww.hepsiburada.com satış kanallarında yalnızca
    Media Markt, Vatan, Teknosa ve Hepsiburada satıcısı olduğu satışlarda geçerlidir, pazaryeri
    satışlarında geçerli değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 18 Kasım 2024; 16:45:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tevfik20 T kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Az önce siparişini geçtim . Umarım memnun kalırım

8 - 31.11.2024 tarihleri arasında samsung.com/tr üzerinden alınan ürünler için paracard %50 fazla olarak uygulanıyor.

Örnek olarak 65QN90D için samsung.com/tr'en alınırsa paracard 8.625 TL.

Kampanyaya dahil diğer yerlerden alındığında 5.750 TL.

Bunu da göz önünde bulundurun.

• Hepsiburada dan 65 k ya aldım . O zaman bir tık pahalıya geldi .

• Selamlar

TCL 85C755 almayı planlıyordum. Fakat 85C855 ve 85C955'i görünce moral bozuldu. Çünkü TR'de bu TVler yok. Tutup da Tizen işletim sistemli bi Samsung almak istemiyorum, 85C755 fiyatına daha iyi modelleri olsa da(veya weboslu bir LG Tv almak istemiyorum, 83 inç LG OLEDe bütçe yetmez zaten:)) . Karar veremedim 85 inç ne alacağım konusunda. Samsung 85QN90D kafamı karıştırsa da Tizen kesinlikle istemiyorum. Google TV veya Android TV olsun istiyorum. Philipsin bu bütçeye yakın OLEDleri var Philips 85PML9009 bu da Titan OS bilmiyorum, ama aynı bütçe skalasında. Kısacası Mini LED TV için yeni sene beklenmeli m? Bu sene en uygun seçenek 85C755 alınmalı mı? Fyatlar ne kadar artar? Bu ara 100K bir bütçe var.

• craver kullanıcısına yanıt

Ben de o ikilemde kaldım ve hala da aklımın bir ucunda 85C755.

Ben 98P755 aldım. Kargom henüz gelmedi.98P755 donanım olarak fena degil, ama Mini Led değil. Ama daha büyük.

85C855 ini veya 98 " olanını neden getirmezler anlamıyorum, C serilerini bitirmek için mi bekliyorlar.

Gelecek sene Hisense TV ler Türkiye pazarına girecek diye bir yerde okumuştum, Hisense TV'ler TCL den daha iyi olduklarını rtings değerlendirmesinde gördüm.

75C855 varsa onu alın geçin..

• Byblack58 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de 3.80mt şu an 46inc kullanıyorum 55inc alacaktım da en boy cm olarak pek bi farkı yokmuş 10ar cm farkediyor o yüzden 65e kaydım. Qled falanda çok göz alıyormu hocam ekran?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet aynı para olunca ben de düşündüm.Bir de OLED kullanırken LED'e dönmek istemedim açıkçası.

85C955 bile varken bari 855ini getirseydiniz. Mediamarkta açığı yoktu. Fakat eleman 85C755 yerine bunu al dedi, hani dedim P serilerinin kötü bir ünü var TCL içinde. C varken P almayın bilinçaltına yerleşmiş nedense. Özelliklere bakınca 144 hz var. zaten kullanacağım tivimate, PS5 performansı da aynı olacak gibi sitesindeki bilgilere bakınca. Siz iyi karar vermişsiniz :) @frekans76

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi craver -- 18 Kasım 2024; 18:58:25 >
  • ender E kullanıcısına yanıt

Hocam iyi diyorsunuz fakat aşağı yukarı aynı bütçeye 85 ve 98 alabilmek varken, aradaki özelliklerin bana ihtiyaç mı değil mi onu tam kestiremediğim durumunda 75e yönelmek de istemedim. Keşke oturup bi test etsek yanyana koyup 1-2 saat, sonra herşey çözülecek de, işteyi doldurun :)

Teşekkür ederim hocam, 98P755 2024 üretimi, eski P serilerinden değil, bir cok yeni özellikler ekleyerek ortaya büyük bi TV çıkarmışlar, ama Mini Led değil, mini Led olanı da var ama fiyatı baya yukarida.

98P755 in büyüklüğü, yeni özellikleri, indirimi beni cezbetti biraz ve aldım. Alıncaya kadar hiç bir araştırma, karşılaştırma yapmadım, öylesine önüme düştü, 5-10 dakika içinde hersey oldu bitti 🙂

• Bugün kendi tvmi sattım sonunda. Yarın 30-40K civarında 65inc bi tv alacağım, aşağıdakiler arasında kaldım.
    TCL C655 34.000 120hz, görüntü kalitesi falan çok güzel geldi ama herkesin dilinde servis muhabbeti dolanıyor.
    SAMSUNG Q67 39.500 60hz ama samsung işte…
    PHILIPS PUS8909 37.000 bunu da görevli arkadaş gösterdi 120hz diye led dedi ama görüntü ve parlaklık çok güzel geldi. 12 senedir de philipsin 9000 serisini kullandım hiçbir problem yaşamamıştım.

Sizin öneriniz hangisi olurdu?

• escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiyeleriniz ve yönlendirmeleriniz için teşekkürler. Bende aldım.

• avedist A kullanıcısına yanıt

TCL 75C755..

• frekans76 kullanıcısına yanıt
    Bütçemi aşıyor malesef

• uuRz kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun. Güle güle kullanin

• avedist A kullanıcısına yanıt

Servis muhabbeti , samsung bayilerinin uydurması. Hiçbir servis problemi yok. Tcl 65c755 icin kendinizi zorlayin. 1 kere alınıyor bu alet

• escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama onun da sonu yok ki. 55inc bakıyordum 30binlerden 40lara çıktık. Peki 655 ile arasındaki fark nedir acaba herkes 755 öneriyor?

• 
Sayfa: önceki 46084609461046114612
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.