< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4603. sayfa)
-
-
Size o zaman 65c755 bile fazla. Tcl in 65c655 modeli de sizi goturur 30 bin civarı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok sağ olun hocam. Q80D bakıyorum o zaman. Q70 ucuza denk getirirsem peki yine de Q80D'de ısrarcı olayım mı. Tekrar sağ olun
-
Hocam kimse kolay kazanmıyor 1 kere alıp 8 10 yıl kullanacağınız ürün bütçeniz müsaitse Q80D altında almayın derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arada zaten 2-3 bin var, dediğiniz gibi Q80 çok daha iyi duruyor. İlginiz için sağ olun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 14 Kasım 2024; 21:41:1 > -
Q80D tam ekran aydınlatmalı. Daha uzun ömürlü kullanırsınız tahminim.
-
Yalnız şimdi Q80 araştırmaya başladım. Nedense Samsung Türkiye sitesinde Q80 51 bin iken Q70 54 binden satılıyor. Bu nedendir ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 14 Kasım 2024; 21:44:31 > -
Hocam rica ederim,
İyi forumlar.
Hocam kampanyası olduğu için daha uygun alin geçin.
Aynen içim rahat alıyorum. Böyle denk gelmesi iyi oldu
-
Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın hocam.
TELEVİZYON TAKASI DÜŞÜNEN OLURSA , monitörüm ile takas yapabiliriz ( ASUS OLED PG27AQDM )
OLED televizyon bakınıyorum
-
LG 55UR9100 // 24.000 TL
SAMSUNG 55DU7200 // 23.000 TL
SAMSUNG 55DU8500 // 25.500 TL
tercihiniz ne olurdu?
-
55qn85d nasıldır acaba 44k fiyatı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O fiyatlara çıktıysan oled bakmanı tavsiye ederim hocam.
Yazık edersin o paraya
Yaklaşık 4-5 ay önce q70 de q60 dan ucuza satılıyordu.Bazen model bazlı kampanyalar oluyor demekki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sen bilgili birine benziyorsun, bi konuda fikrinizi almak isterim.
TCL 98P755 Tv modelini aldım, TV nin ses sistemi ve özelikleri güzel ayrıca Tcl nin X937u 7.1.4 ses sistemi almaya gerek var mı? Ses sistemindeki özelliklerin bir bölümü TV nin kendisinde var.
Ayrıca eskilerden kalma evde Sony Dav dz260 5+1 Ses sistemi var, bu işimi yeterince görür mü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Apartmanda yaşıyorsan işini görür. Müstakil evde oturuyorsan ses sistemi alabilirsin. Ayrica belirttiğiniz ses sisteminin optik gitisi varsa işinizi görür
Cihazın optik giriş var hocam.
Maalesef Apt.yasiyorum, oyle cok ses açma durumu pek olmuyor.
Tv gelince bi deneyeyim o zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X