Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4536. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
20 Misafir (2 Mobil) - 18 Masaüstü2 Mobil
5 sn
100.457
Cevap
1.613
Favori
5.307.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
248 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 45344535453645374538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Active tone mapping i nasıl açabiliriz hocam?

edit= uzman ayarlarından otomatik hdr düzeltmeyi açtım, bu ayarın açık kalması mı kapalı kalması mı iyidir hocam? Yapay zekada açık tabiki qn90d kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisu48 -- 6 Eylül 2024; 21:47:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar;

20k-30k bandında Tv arayışındayım.

Genellikle Netflix, Digitürk ve YouTube olarak kullanacağım ancak Ps5’te oynanacak.

Arayüzü üzmeyecek televizyon önerilerinize açığım. Ayrıca @Burak_Keskin06 hocam önerileriniz varsa özeldende fiyat verebilirsiniz. Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 55QN85D ile 65Q60D arasinda kaldim. Fiyatlar ayni, kalma sebebim ekran boyutu bazinda 60 hz 120 hz farkı QLed NeoQled farki ve ses sitemi ile HDMi 2.1 ile 2.0 farki kisacas teknoloji farki.

Sorum şu, karasal yayın ve yani apple tv kullanacak biri için 4k 60 hz sunuyor hdr10+ malum. Henuz teknoloji olarak 120 hz alamiyoruz.

10inchlik makas farkina deger mi? NeoQled tercih etmek? Yoksa 65 Inc al boyutundan istifade et mi dersiniz?

Ben öyle çok tvlerden anlayan , görüntü gurmesi biri degilim. Magazada baktigimda bile hepsi benzer geliyor. ancak yine de sizlere sormak danişmak isterim su an kampanya var be kaçjrmak istemem. Malum ekonomi..

Dilerdim 75 inch alayim NeoQled ama 75 k fiyatlari veremem maalesef..

Bu arada bunlar samsung, 120 hz ve ekran kalitesi bu iki model arasinda olup 55 inchten buyuk ekranlı farklı bir marka öneriniz varsa toshibadır vs cuzzi farklarla 40-50k arasinda. çok memnun olurum. Samsung bu işin pirlerimden, panel ureticilerinden diye samsunga baktim ilk, teknolojiyle kendi capimda hasir nesirim ama bu tv sektorunden uzagim maalesef. Yardimlarinizi esirgemezseniz mutesekkir olurum.

• davalaa D kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    LG 50QNED816RE
    LG OLED 48C3
    Bu ürünlere bakabilirsiniz.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Hocam özür dilerim inç belirtmemişim. 55 inç düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • davalaa D kullanıcısına yanıt
    Hocam o fiyat aralığında 55 inç PS5 uyumlu bir cihaz alma ihtimaliniz yok,
    LG 55QNED816RE
    LG 55QNED86T6
    SAMSUNG 55Q70C
    SAMSUNG 55Q70D
    Bu ürünlere bakın ona göre aranızda karar verin derim
  • Merhaba. Lg uhd ut91 ürünü geldi. Ama Lg ye ulaşamadım. Aldığım teknoloji firması aracılığı ile defalarca aranmam konusunda konuştuk. Ses yok. Yarın bir sorun olsa, kurulum için bile ulaşamadığım marka güvensizlik oluşturdu. İade sürecini başlatıp samsung q60d ye bakacağım sanırım.

• smazici kullanıcısına yanıt
    Hocam
    LG için 444 65 43 arayıp servis kaydı oluşturabilirsiniz,
    Ama 2 ürün arasında kaldıysanız da tavsiyem Q60D olur size üst model

Aradım. Cep telefonumu tuşladım. Whastapptan size olacağız diyorlar. Hani tamam hemen gelsinler demiyorum ama en azından randevu için aranmayı beklerdim. 3 defa aldığım firmayı aradım acil dönülecekti güya ama ses yok. Teşekkürler.

• smazici kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam hayırlısı diyelim,
    İyi forumlar.
  • TCL 65C755 4K Ultra 45 bin

65QN85D Samsung ise 55 bin

arada teknoloji ve ses sistemi olarak fark çok mudur?

Fiyat olarak 10 k oynuyor.

Özellikleri karşılaştırma sitelerinde benzer duruyor. 2.1 hdmi 4k-120hz vs.

İşletim sistemi ve internet önemsiz. ZAten tv işletim sistemleri çöp oluyor. APPLE ile kullanacağım.

• krstarica kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Zamanınız varsa 10.09.2024 tarihini bekleyin 65QN85D tcl fiyatına veya ona yakın bir fiyata almış olursunuz bilginiz olsun

Tarihin özelliği nedir hocam?

Elbette samsung önceliğim markanın distribşitörü ve geçmişi öne alındığında.

65QNED86T6A LG modeli var bir de o da 52 k fiyat bandında.

Bu üçü göze alındığında aralarındaki spesifik farklar nelerdir?

Beklerim hocam tarihte fiyatsal avantaj olacaksa, 1 haftadan bir şey olmaz.

Hocam kampanya başlangıç tarihi,
    TCL markasını servis ağından dolayı ben çevremde kimseye tavsiye etmiyorum tercih sizin.
    LG baktığınız ürün EDGE led SAMSUNG QN85D ile kıyaslama dahi yapmayın

Tamamdır hocam kampanyanıza bakacağım. Ödemede nasıl bir kolaylık söz konusu? Peşin ile taksitlendirmede fark var mı? Oluyor mu? Peşinde fark oluyorsa, onu da düşünebilirim.

Hocam kampanya bilgisi belli olsun fiyat konusunda elimden geleni yaparım benim kendi sponsorlu sayfam var, benden bu forum üzerinden 10 bin kişi üzerinde alışveriş yapmış ve 1 tane sorun sıkıntı yaşamış müşterimiz yok bilginiz olsun.
    Kendi sponsorlu sayfa bilgi linkini atayım ürün bilgisi kampanya bilgisi oradan takip edebilirsiniz, Favori olarak ekleme yapabilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/lg-2020-2021-tv-tavsiyesi-oled-tv-nanocell-tv-uhd-tv--139217274-1142#159516474
    hocam kagit ustunde oyle ama tcl forumuna girin hdmi 2.1 portlarinda bile sikinti var.uzak durmakta fayfa var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

zamanında ki kampanyaları kaçırdık güzel bir kampanya olsa da 98q80c alsak 😀

• soner07 S kullanıcısına yanıt
    Hocam 10.09.2024 arayın beni yardımcı oluyum size.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45344535453645374538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.