Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4516. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mngb Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 21 Misafir (9 Mobil) - 13 Masaüstü9 Mobil
5 sn
102.430
Cevap
1.655
Favori
5.393.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 45144515451645174518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam şimdi bakıyorum
  • Arkadaşlar merhaba daha önce yazmistim konsol icin ucuz tv diye ama ucuz tv diye bir sey kalmamis. En ucuz VRR destekli bu philips PUS serileri var, bunlar nasıl? 50pus7607 50pus7608 Farkları neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Karşısında pencere olan ve izleme mesafesi yan cepte 3,5, karşı cepte 5 metre olan salona 75'' tv düşünüyorum. Parlama yapmaması önemli. Bütçem OLED içi yeterli değil, buna göre Öneri rica edebilir miyim? Teşekkürler

• 32 inç tv ihtiyacım var. mecool kmplus kullanıyorum . O yüzden işletim vs özelliğinden ziyade görüntü kalitesi düzgün olsun yeter diye düşünüyorum. Tavsiye veren olursa sevinirim.

• eozen81 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    SAMSUNG 75LS03D bu modele bakabilirsiniz 2024 model mat ekran
  • mephisto28 M kullanıcısına yanıt
    Ucuz modellerin hepsi HD olup netlikleri sınırlıdır. Görüntü kalitesi arıyorsanız Full HD modellere bakmanız lazım ancak 5-6b liradan daha pahalı olacakları kesin. Bir de TV tuner yani tv veya uydu alıcısı olması şart değilse 32' monitörlere de bakabilirsiniz. Bazı markalarda 32 inç 4K monitörler var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar

65inç tv ye ihtiyacım var. Evimin salonu az biraz güneş alıyor o yüzden güneşten yansımaması önemli bir konu. Genel olarak tv izleyeceğim ve youtube ,prime,netflix gibi yerlerde takılmak istiyorum. Takılmadan youtubeda gezmesi önemli benim için. Marka samsung olmlı

Araştırmalarıma göre

Samsung Qled 65Q70D buldum şuan 48bin tl

Samsung Qled 65Q60D veya 65Q67C 40binlerde.

Aralarındaki gerçek fark nedir. Hangisini tercih etmemi isterseniz

• Herkese merhaba,

bu hafta bir televizyon almam gerekiyor ve bu konuda detaylara çok hakim değilim. rastgele gidip almak da istemiyorum açıkçası en son 8 sene önce lg webos almıştım yine forumun tavsiyeleriyle. önerilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var.

-55-65"
    -smart tv özelliğinin kullanışlı ve seri olması önemli (youtube, netflix vs hızlı açılsın isterim)
    -oyun oynanmayacak ancak görüntünün net ve iyi olması en önemli kriterim
    -arayüzünün kasmaması ve geçişlerin seri olması önemli

bu doğrultuda bir tv arıyorum.

1-55" QLED 4K Q60D Tizen OS Smart TV (2024)
    2-65" QLED 4K Q67D Tizen OS Smart TV (2024)

bu iki tv ilk etapta gözüme kestirdim ama kullananlar var mı acaba tavsiye eder misiniz? veya bu fiyat bandında şuna bakın dediğiniz model marka varsa çok memnun olurum.

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler ancak Frame modelin kısıtları oldugunu biliyorum, ev sinema sistemim var, yani sesi falan pass etmemesi dert değil ama HDR ve DolbyVision gibi özellikleri iyi olsun istiyorum, buna göre LG ya da Samsung ya da Philips de başka önerileriniz var mı acaba?

• Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Samsung Qled 65Q70D
    Bu model 2024 model ve 120 hz direk bu ürüne bakın derim
    Yansıma yapar mat panel değildir.
  • spektaküler kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam bütçe aralığınız nedir sizin?
    Yardımcı olmaya çalışayım size?
    Hocam mat panel olmasına gerek yok diyorsanız bütçe aralığını belirtirseniz model tavsiyesinde bulunabilirim size?
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Öncelik sinema izletme becerisi diyelim sonrasında parlama yapmaması tercih sebebi.

Bütçe 50-70k, çok teşekkür ederim

TCL 65C845 Anti-Glare özelliği var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ben yerinizde olsam,
    SAMSUNG 75QN85D modelini alırım ürün çok başarılı tavsiye ederim.
  • JoDeep7 J kullanıcısına yanıt
    tcl tv ler sacma sekilde pahali turkiye de?inanilmaz kar hirsi var.avrupada yari fiyatindan daha ucuz tcl tv leri.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Samsung online sitesinden 65qn90d almanızı tavsiye ederim. Şu an stok yok ama stok girince HOSGELDIN10 koduyla 63000 e geliyor. 4500 lira da karta para yükleniyor yani 58500 e geliyor totalde. Yansıma konusunda en başarılı tv lerden birisi.

• AKA_33 kullanıcısına yanıt

Yanıt için teşekkürler. Samsung sitesinde stok görünce denedim ama kupon geçerli değil diyor. Bilginiz olsun.

Sitedeki ilk alışverişiniz değil diye olabilir mi? Başka bir mail ile üyelik oluşturup dener misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AKA_33 kullanıcısına yanıt

Denedim, HOSGELDIN5 kuponu banner'ı çıktı. Demek ki %10 indirim kapandı. %5'e çekmişler. Ayırca Samsung para vs de yazmıyordu.

• 
Sayfa: önceki 45144515451645174518
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.