Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (3866. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: frekans76 , Sozkab Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 26 Misafir (4 Mobil) - 24 Masaüstü4 Mobil
5 sn
100.463
Cevap
1.613
Favori
5.307.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
248 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
62. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 38643865386638673868
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SAMSUNG 55S95
    LG OLED 55C2
    Hocam bu modellere bakabilirsiniz
  • Bugün ben de 48C2 ile 50QN90B arasında haftalardır yaptığım git gellerin sonucunda bu işin sonu olmadığına ve tez elden karar vermem gerektiğine kanaat getirerek bulunduğum şehirdeki Vatan mağazasından 1.750 TL paracard hediyesiyle birlikte 19.5 k fiyata olede hala cesaret edemediğimi hissettiğimden 50QN90B modeli almış bulunuyorum. Belki Oled seviyesinde olmasa da göz alıcı parlaklığı ve renk keskinliği ile mutsuz etmeyeceğini düşündüğüm bir model.Bakalım hayırlısı artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zafa kullanıcısına yanıt
    Hocam baktığınız ürün orta düzey bir ürün o fiyat aralığında başarılı seçim tavsiye ederim size
  • melankopat M kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın güzel tercih
  • ALBAY kullanıcısına yanıt

peki bu durum au8000 vs icinde gecerli mi

• burak bey 65s95b yi tavsiye ediyor musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 65QN85B an itibarı ile teknosa mağazadan aldım inşallah ii çıkar

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Hocam özelden bi fiyat sordum size bakabilir misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kecemis11 K kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiye ederim başarılı ürün.

• HALMER H kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.

• FreudVader07 F kullanıcısına yanıt
    Hocam bakıyorum.

• Samsung 65Q80B Teknosa mağazasından yüzde 20 indirimle 24800 e aldım.

• Eğer Vatan internet fiyatından daha ucuz bir fiyat verirse sanırım yarın ben de 65QN90B alacağım. 34 diyor internet sitesi. 31-32 çok iyi olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • melankopat M kullanıcısına yanıt

Bende aynı durumdaydim şimdide 55 mi 50 mi 90b onu dusunuyorum :) birinde hz yüksek diğerinde ses fln

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeleriniz için ayrıca teşekkürler hocam👍

• yoksul37 Y kullanıcısına yanıt
    Ben oturma odasında kullanacağım için 50 inç olanını aldım.Sizin kullanacağınız alan müsaitse hiç düşünmeden 55'e hatta bütçeniz elveriyorsa 65'e yönelin derim ben.Çünkü bu tür üst düzey TV'lerde özellikle 4k görüntü kalitesini hissetmek için ekran ne kadar büyük olursa o kadar kalitesi de hissedilir.

• Bugün hem mediamarkt hem teknosa da paracard indirimi ile beraber 65 inç qn90b 30k, s95b oled ise 34k fiyata geliyordu

Risk almamak için qn90 almaya gittim ama s95 oled satın alarak ayrıldım mağazadan 😄
    Çalışanlar yardımcı oldu sagolsunlar ve USB bağlayıp HD den 4k ya varana dek görüntülerle karşılaştırma imkanı buldum. Renkler olsun görüntü kalitesi olsun inanılmaz fark gördüm ikisi arasında. Özellikle görüntü yükseltme konusunda S95 in nerdeyse mükemmel olduğunu görüp de QN90 almaya elim varmadı😅 ikisinin işlemcisi arasındaki fark büyük imiş gerçekten. Çalışanlar beni etkilemeye hiç yeltenmedi bilgim oldugunu görünce, aksine oled in riskinden dahi bahsedip sadece kendi değerlendirmemi dinlediler. Ve riski alıp çıktım 😄

• techworm kullanıcısına yanıt

Hocam bende qn90b almaya gittim bana LG cs6 modelini gösterdiler beğendim tam alacaktım vazgeçtim eve geldim oled korkuları nüks etti :)

• Hocam garibanın ne parası olsun maksimum 25 e bu işin içinden çıkmak istiyorum. Benim 50 inç ile 55 arasında kalma sebebim 50 inç 144hz diğeri 120 hz oyun oynarız bazen pc fln bağlarız düşüncesi beni etkiledi. 55 olanın artıları ekran büyük o belli zaten :) hoparlör iyi ekranında parlama önleyici bir katman var sanırım 50 de yok tek ekşisi 144 hz değil

• yoksul37 Y kullanıcısına yanıt
    50 ile 55 inç arasında hz farkı olmaması lazım.İkisi de 120/144 hz diye biliyorum ben.Yansıma önleyici katman her ikisinde de var.Arasındaki farklar 50'de ses 40 watt iken,55'de 60 watt.50'de 24x Quantum hdr varken,55'de 32 x Quantum hdr mevcut.Ayrıca 55 inçde OTS+ ses özelliği varken 50 inçde OTS lite özelliği bulunmakta.Yani 50 inç olan model 55 inç olan modelin birazcık kırpılmış hali diyebiliriz.

• 
Sayfa: önceki 38643865386638673868
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.