TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (3347. sayfa)

-
-
Philips 58pus8505 6000tl
Samsung 50q60t 6200 tl
TCL C715 55inç. 6500 tl
Lg nano816 49 inç 6200 tl
Benim seçimim philis çünkü 3.6m mesafe var dolby vision hdr10+, 58 inç android tv, ambilght, ama satş sonrası teknik servisleri hakkında kötü şeyler okudum ve tv de açıklık ve toz problemi olduğu söyleniyor açıkcacı kafam karıştı bu ay içinde almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinize açığım bütçe max 6000-7000 tl bu ay sonuna indirimler tatmin edici indirimler olur mu? -
lg, tcl, philips derken kararımı verdim ve sony XH9096 modelini alacağım.
Her şeyiyle 15 sene gider :)
-
Bende senin gibiyim bu tv işi çok karışık herkes birşey söylüyor aynı ürünü alıp memnun olanda var memnun olmayan da var philips toz problemi evet ondan şikayet çok servisde aynı şekilde
50q60 modeli düşünüyorum 50tu8500 de fiyat olarak beni al diyor bakalım kısmet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oki sony e karar verdiniz xh9505 ini değerlendirin evlatiyelik,tabiki elektronik arıza olmazsa....aradaki fiyat farkına değer.....
-
Kavga okumaktan forumu takip edemiyorum, admin yok mu bu forumda?
-
Hocam merhaba nedir bu geri ödeme kartı olayı ? -
Hocam milyon tane inceleme izledim Q70 ile Q80 arasındaki fark tam olarak nedir anlayamadım ? Aradaki fyat farkında değer mi gerçekten ? Bir yerden sonra cıvkı çıkıyor işin 70 80 90 derken OLED e bağlicam -
quote:
Orijinalden alıntı: wituy
Hocam merhaba nedir bu geri ödeme kartı olayı ?Sansung tvlerde vatandan filan alırsan tv yi sana belli miktarlarda parayı geri veriyor.bazı modeller için geçerli ama samsung un sitesine gir ve kampanyalar kısmına bak
quote:
Hocam milyon tane inceleme izledim Q70 ile Q80 arasındaki fark tam olarak nedir anlayamadım ? Aradaki fyat farkında değer mi gerçekten ? Bir yerden sonra cıvkı çıkıyor işin 70 80 90 derken OLED e bağlicamArkadaşlar
Q70T wosvagen Q80T BMW hatta ferrari diyorum, hala diyorsunuzki şu kadar video izledim bi fark görmedim
Yahu benim param Q70'e yetiyor derseniz anlarım, ama ikidebir elma ile çöpünü karşılaştırmayın
Local dimming, Açı, Yansıma, Işık, Dled vs vs hangi birini sayayım Q80T ezip geçiyor.
Peki bir sorum olacak 18k butceye 75 inc alinabilecek en iyi tv q70t’dir diyebilir miyiz ?
Inanilmaz kafa yordum 75tu8000 alacakkan negatif yorumlari gorup vazgectim qled alayim dedim simdi de q70t icin ayni yorumlari gorur gibiyim bilemedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: pompelmorosso
Peki bir sorum olacak 18k butceye 75 inc alinabilecek en iyi tv q70t’dir diyebilir miyiz ?
Inanilmaz kafa yordum 75tu8000 alacakkan negatif yorumlari gorup vazgectim qled alayim dedim simdi de q70t icin ayni yorumlari gorur gibiyim bilemedim.
Tabiki 75Q70T'de olabilir ama ben sana SONY 75XH9096 modelini öneririm.
Arkadaşlar merhaba 55 veya 58 inch tv tavsiyesi istiyorum, isteğim görüntü kalitesi iyi olsun, Xbox oyun ve YouTube için kullanılacak, başka hiç bir özelliğine gerek yok, uygun fiyatlı hangi modellere bakabilirim ?
quote:
Hocam milyon tane inceleme izledim Q70 ile Q80 arasındaki fark tam olarak nedir anlayamadım ? Aradaki fyat farkında değer mi gerçekten ? Bir yerden sonra cıvkı çıkıyor işin 70 80 90 derken OLED e bağlicamtemel fark ses kalitesi ve oyun performansları için hdmi kalitesi. film veya oyunda hareketli sahnelerde görüntü ayrıntılarını ortaya çıkartma yeteneği. bunlar sizin için önemli durumlarsa fiyat farkına değer şeyler. önemli değilse standart kullanıcı için fiyat farkına değmez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: palsakMerhabalar bu geri harcama kartı şimdi samsung un sitesinden baktım vatan dan ürün almalarda da geçerli.Ben 50q60t modelini alacaktım ama vatanın şu an sitesine baktım indirime girmiş.6199 olmuş.Ama bu modele geri ödeme vermiyor.Bende 50tu8500 5799 tl e baktım ve ona yöneldim galiba😁 çünkü 300 tl geri ödeme veriyor.Şimdi o geri ödemeyi nerde ve nasıl kullanıyoruz bilgisi olan varmı.
bir süre sonra o geri ödeme kartı sana yollanıyor. içinde belirtilen kadar para yükleniyor. sen onu kredi kartı geçen heryerde istediğin gibi kullanabiliyorsun.
-
TU8000 ile 8500 arasında kaldıysan tabi ki 8500.
Bu forumda nedense firmanın model konumlandırmasına karşı alt model önermeyi marifet sanıyor bazıları.
Onlar otorite ya bu konuda.
Firma daha kötü modeli daha üst yere konumlandırıp daha yüksek fiyata satıyor güya.
Bak sen.
Her anlamda daha iyi 8500.
Öyle olmasa isimlendirme de 7500 olurdu zaten.
Biri dynamic crystal diğeri crystal
Birinde daha yüksek kontrast ve renk doğruluğu var.
Birinde multiview özelliği var diğerinde yok.
Birinde smart things uyumu var diğerinde yok
Birinde dual led var diğerinde yok
Birisi A+ enerji sınıfı diğeri A
Birisi PQI 2800 Diğeri PQI 2100
Yani herkesin tercihine saygı duyulmalı. Isteyen istediğini alır. Fakat bariz şeylerde de kendi göz kararına göre çok iddialı olmamak lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Riverside.TU8000 ile 8500 arasında kaldıysan tabi ki 8500.
Bu forumda nedense firmanın model konumlandırmasına karşı alt model önermeyi marifet sanıyor bazıları.
Onlar otorite ya bu konuda.
Firma daha kötü modeli daha üst yere konumlandırıp daha yüksek fiyata satıyor güya.
Bak sen.
Her anlamda daha iyi 8500.
Öyle olmasa isimlendirme de 7500 olurdu zaten.
Biri dynamic crystal diğeri crystal
Birinde daha yüksek kontrast ve renk doğruluğu var.
Birinde multiview özelliği var diğerinde yok.
Birinde smart things uyumu var diğerinde yok
Birinde dual led var diğerinde yok
Birisi A+ enerji sınıfı diğeri A
Birisi PQI 2800 Diğeri PQI 2100
Yani herkesin tercihine saygı duyulmalı. Isteyen istediğini alır. Fakat bariz şeylerde de kendi göz kararına göre çok iddialı olmamak lazım.
Sen nerdesin kaç gündür ya yorumun için çok tşk ederim
peki diğer beğendiğim modele ne dersin 50Q60t modeline vatan da fiyatı da iyi şu an 6199 sence bunu yoksa tu8500 mü kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kullandığım TV nin aslında aylar öncesi değişmesi gerekiyordu. Araştırdıkça işin içinden çıkamadım. Bu yüzden sürekli erteledim. Onun içinde yardımlarınıza ihtiyacım var.
TV duvara monte edilecek.
Tam karşısından seyredilecek. Mesafe 3 m
Daha çok uydu yayını izlenecek
Ses ve görüntüsü tatmin edici,
Kumanda kullanımı işlevsel ve sade,
İnternet bağlantısı hızlı,
Kullanımı akıcı olsun istiyorum
Fiyat en fazla 6500
Sizlerden istediğim nokta atışı bir model. Onu araştırıp fiyatını takip edip almak istiyorum.
Samsung 50RU7400 , LG 50NANO796 modellerine baktım yine karar veremedim.
Baktığın lg modeline bende baktım ve alan arkadaşların hemen hemen hepsinde ışık süzmesi sorunu ile iade olayı çok.gündüz sorun yok diyorlar ama gece siyahlar bildiğin gri gibi gözüküyor.50tu8500 ve 60q60t modeline bak bir.6500 bütçen var madem 50Q60t modeli çok iyi diyorlar.
Tam karşıdan izlenicek madem ips panelden uzak dur
60T Qled modeli tam sizlik 50-55 inch bakabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X