Benim izleme mesafem 3 metre ama mecbur ya 43'' ya 50'' alacağım. Şuan o mesafeden 32'' Full HD Vesteli izliyorum. Daha büyük TV hem bütçem yetmeyecek hem konacağı duvara sığmazlar. Zaten bütçem de şuan 43'' ve 50'' de yetmiyor ama biraz daha biriktirirsem yetecek. |
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (3187. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: NoctivagantBenim izleme mesafem 3 metre ama mecbur ya 43'' ya 50'' alacağım. Şuan o mesafeden 32'' Full HD Vesteli izliyorum. Daha büyük TV hem bütçem yetmeyecek hem konacağı duvara sığmazlar. Zaten bütçem de şuan 43'' ve 50'' de yetmiyor ama biraz daha biriktirirsem yetecek.
Alıntıları Göster43 alma bence çok ufak gelecektir. Almışken kesinlikle 50 inç al.
-
Bu arada TV alacak arkadaşlar 1 Ocak 2021 den önce almaya baksınlar derim çünkü o tarihte tahminen zam gelecek. Ben unutmuştum dün baktım TV'lerde kdv oranı şuan %8. Ocak ayında %18 geri çıkacak mış.
-
Hocam TV de kdv oranının %8 olduğuna emin misiniz? Geçen ay aldığım tv faturasında %18 kdv görünüyor :((
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim faturada da yüzde 18 yazıyor yanlışın olmasın.
8-10k arası önerebileceğiniz akıllı televizyon var mı? Biliyorum sayısız etmen var fakat bizimkiler tutturdu yarın alacağız diye bende mağazadaki satıcılar bizimkileri kazıklamasın diye olabildiğince araştırmaya çalışıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiivii -- 17 Ekim 2020; 22:20:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: blade29
TU8000 ve TU8500 arasındaki fark nedir? Aralarında 43” için sadece 300₺ fiyat farkı var. Ps4-5 için kullanılacak. Hangisini tercih etmeliyim?Yardımcı olabilecek kimse yok mu? Dual led için 8500 mü tercih etmek gerekir yoksa 8000 iş görür mü?
İmkan var ise 55Q80t yok ise 55Q70t..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İmkan var ise Q60t yok ise son seçenek tu8500..
Teşekkürler.
-
Teşekkürler. Yeni ev kuruyorum. Salona 55q70 aldım. Oyun için olacak tv bütçesi max. 43”tu8500’e yetebilir. Aslında 8000’i de aldım fakat depolarında. Henüz kurulum yaptırmadım. 8500 daha üstün gibi gözükünce buradan teyitlemek istedim. Samsung’da satışı yapan arkadaş 8000 işini gayet görür 8500’de oyun anlamında extra bir fark görmezsin 8000’e göre diyor ama, eğer stokla ilgli bir problem çıkmazsa 8500’e yükseltmek daha mantıklı olacak gibi.
Anladım, tu8500 almaya çalışın..
Üst seri üst seridir..
VA Panel Lg 50UN8100 iade edip Samsung TU8500 aldım.çok şükür tv de bir sorun yok.
ilk izlenime göre
samsung + ları
siyahlar siyah görünüyor.lg de puslu siyah
dinamik modda LG de insan yüzleri pastel renge dönüyor. Samsung da renkler daha gerçekçi
eko modda LGde istediğim doğal renkleri elde etmek için ayarlamak gerekti samsung da böyle bir düzenlemeye gerek duymadım.
samsung blueoth kumanda imiş.
lg nin + ları
smart kumandası harika.samsung un kumandası vasat kulanışsız
hdmi giriş 4 tane samsung da 3 tane
hdmi girişlerine takılı olan cihazları hemen tanıdı samsung pek tanıyamadı
lg uyduda tkgs var samsung a yok
turkçe sesli kumanda var samsung da yok(servis yazılımla geleceğini söyledi)
lg menüleri daha kullanışlı.
ses tarafı 2 tv dede yeterli
lg çağrı merkezini hiç aramadım daha önceki tecrubelerimden benim sorunlarım karşısında samsung çağrı merkezi sorun çözmede çok başarılı
benim için 2 tv de de eksiklik pip özelliği olmayışı.
ayrıca servis LG de siyah renk için oled tercih etmeliydiniz dedi.(iade konusundan bahsedince)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viydihol -- 17 Ekim 2020; 23:10:42 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: celilbey
Hocam TV de kdv oranının %8 olduğuna emin misiniz? Geçen ay aldığım tv faturasında %18 kdv görünüyor :((Okuduğum haber siteleri anlaşılan yanlış haber geçmişler demek ki. Temmuz ayında bitmesi gereken indirimler yıl sonuna kadar uzatıldı demişler. Ürünler arasında TV'lerde görünüyordu.
Bu yanlış bilgiyi düzelten tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Bu durumda vatandan %18 kdv indirimi bekleyebilirim çünkü her sene bir dönem %18 kdv oranında indirim yapıyorlar. Bu sene sanırım daha yapmadılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 17 Ekim 2020; 23:38:48 > -
KDV indirimiyle ilgili düzenlemede “...tüketici elektroniği ürünlerinin (TV, radyo, CD/DVD oynatıcıları, ev tipi video kameralar gibi) bakım ve onarımı....” şeklinde cümle geçiyor.
Sanırım burada yalnız bakım ve onarım hizmetlerinin kdv oranının %18 den %8 e düşürülmesinden kaynaklanan bir yanlış anlaşılma olmuştur.
quote:
Orijinalden alıntı: celilbeyKDV indirimiyle ilgili düzenlemede “...tüketici elektroniği ürünlerinin (TV, radyo, CD/DVD oynatıcıları, ev tipi video kameralar gibi) bakım ve onarımı....” şeklinde cümle geçiyor.
Sanırım burada yalnız bakım ve onarım hizmetlerinin kdv oranının %18 den %8 e düşürülmesinden kaynaklanan bir yanlış anlaşılma olmuştur.
Bu net bilgi için teşekkür ederim hocam.
Bu arada Vatanbilgisayar geçen senelerde kdv indirimlerini Ağustos ayında yapmış. Bu sene ağustos ayında yapmadı sanırım. Ben öyle hatırlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 18 Ekim 2020; 0:27:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: dallassLG 50UN8100
SAMS. 50TU7000
Alıntıları GösterTeşekkürler.
Peki Toshiba 58UA3A63 nasıl ?
3.5-4k ve 4-4.5k arasi tv onerisi var midir?
quote:
Orijinalden alıntı: Mart Kedisi
3.5-4k ve 4-4.5k arasi tv onerisi var midir?bende maksimum 4 bin liralık ürün arıyorum 4k özellikli tavsiyeleri bekliyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: _OlguN_Teşekkürler.
Peki Toshiba 58UA3A63 nasıl ?
Alıntıları GösterGözün kapalı bir suya dalıyorsun, bu suyun temiz ve berrak(VA) yada pis ve bulanık(ips) olduğunu anlayabilirmisin?
İşte sorun tam olarak burada
Vestel ve türevlerinin panel tipi belli değil, gözünü karartıp dalıyorsun şansına su ya temiz yada bulanık çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X