Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (3184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
97.772
Cevap
1.577
Favori
5.190.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
241 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 31823183318431853186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam sana bir lafım yok sen neden alınıyorsun o laf gideceği yer farklıydı senle sorunum yok hocam lütfen birde sen girme yeterince kafam şişti sen kendine alındıysan özür dilerim senden. Bak ne dedim senin yorumunla aldım TV yi senle de sorunum olmaz kendine alınma ne olursun tekrar diyorum bana laf etmeyene lafım olmaz senle de bı sorunum sıkıntım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cpt.Apollo C kullanıcısına yanıt

ondan dedim bende hocam geçmiş yıllarda yaşandı bu durumlar başka modellerdede keşke mağazada test ederken ekrana 1-2 tıklatsaydınız :)

• dallass kullanıcısına yanıt
    RNNN kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler hocam. Vestel markasına çok uzağım. Eve girmesini de pek istemem açıkçası. Başka önerebileceğin var mı ?

@RNNN hocam sizden de fikir alabilir miyim ?

Mutfak için bir tv ihtiyacı doğdu. Mutfak biraz büyük ama günlük izleme süresinin sınırlı olduğunu düşünerek büyük ekran alıp çok para bağlamak istemiyorum. 43 inç yeterli olur bence.

Netflix, youtube, ekran yansıtma sorunsuz olsun karasal yayınlarda da görüntü tatmin edici olsa yeterli.

Daha önceki sayfalara da yazmıştım, LG 43UN74006LB tavsiyesi geldi fiyatı 4100 gibi şu anda.

Nasıl bir tv sizce işimizi görür mü, başka model tavsiyeleriniz olur mu ?

Şu şartları göz önüne alarak ?

• RNNN kullanıcısına yanıt

Hocam kendine alınma çünkü senlik bir durum söz konusu değil he alındıysanda tekrar özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 16 Ekim 2020; 15:30:11 >
  • ozgurs59 O kullanıcısına yanıt

hocam 43nu7400 den başka tv gelmiyor aklıma o boyutta

• i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] 

Baktım ama tükenmiş sanırım, hiç bir sitede bulamadım.

LG 43UN74006LB 43 hakkında düşünceniz nedir olumsuz mu ? 4094 e satmıştı amazon ,tekrar satar diye düşünüyorum.

• Konu sahibine kızan arkadaşlar bir yerde bir hata yapıyorsunuz ve o hatanız olmasa size bazı yerlerde hak verirdim ama o hatanız yüzünden sizlere hiç hak veremiyorum.

Bakın burada insanlar bazı tv modellerini ve markalarını yazıp artı ödeyebilecekleri miktarları yazıp öneri istiyorlar. Sizler çıkıp o modeli alma çöp diyorsunuz. Hadi onu geçtim o kişilere önerdiğiniz modeller ya daha palı modeller ya farklı markalara ait modeller.

İnsanlar belli bir markaya ait ürün önerisi istediğinde siz kalkıp öneri istenen markayı sebeplerini belirtmeden gömüp başka marka önerirseniz olmaz. Hadi başka markayı mantık çerçevesinde önersiniz ona da tamam. Ama dalga geçer gibi o ürün çöp onu alacağına git A101 den şu markayı al derseniz olmaz.

Siz şu modelde şu sorun var onu alma şunu al deseniz emin olun öneri yaptığınız insanlar gerçekten düzgün öneri almış olurlar hem de Dallas arkadaş bence bu tepkileri göstermez.

Çünkü öneri isteyenlere yaptığınız bazı öneriler ister istemez acaba bu öneriyi yapan önerdiği markanın satıcısı mı diye soru işaretleri oluşturuyor veya öneri istenen markanın öneri istenen modeli yerine 2 katı fiyatı olan başka model önerildiği zaman da benzer soru işareti oluyor.

Çünkü bakıyorum bir kişi diyor 5-6 bin TL'lik TV önerin diyor. Biri çıkıyor 10-12 bin TL model öneriyor. Bu doğru değil ve siz böyle yapınca insan acaba bu kişi X markanın bir çalışanımı diye düşünmeye başlıyor.

Ben böyle durumları ürün satan mağazalarda da gördüm kaç defa. Adama X markanın M adında modelini soruyorsun adam yerden yere vuruyor sonra onun yerine neredeyse fiyatı 2 katı olan F modelini öneriyor. Genelde de arada M den daha iyi ama F den ucuz olan başka model oluyor ama satıcı o yokmuş gibi davranıyor çünkü amacı palı olan F satmak.

Bu tarz şeyleri bari forumda görmesek mutlu olacağım.

• Arkadaşlar merhaba

Konu hakkında tavsiye yazan herkese teşekkür ederim. Sonuçta sizin tavsiyeleriniz ile TV aldım. Samsung Q70T 55 kullanıyorum, gayet memnunum. Bir sorunum var , TV yi her açışta şöyle bir uyarı geliyor: "Please go into service mode and set up below options.- Type, Local Set, Front Color Option."

Araştırdığım kadarıyla servis kurulum yaparken TV'nin seri numarasını girmeyi atladığından böyle bir uyarı çıktığını yazanlar olmuş (nerede olduğunu unuttum). Service mode diye bir ayar felan göremedim. Kendim çözebilir miyim ? Yoksa servisi mi aramam gerekir. Bilen varsa lütfen yazabilir mi?

Çok mühim bir şey değil ama her seferinde açılışta aynı uyarıyı alıp kumandanın ortasına basmak bile can sıkıcı.

• fellini kullanıcısına yanıt
    bir tv'ye , o tv'nin kendi seri numarasını girmek? bana enteresan geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

bir tv'ye , o tv'nin kendi seri numarasını girmek? bana enteresan geldi.

Ben de bilmiyorum, yazanların yalancısıyım TV Tavsiyeleri [ANA KONU] 

• ibrahim tv panellerini saplantı haline getirmiş birisi çevire çevire aynı soruları soruyor
    tek yaptığı hır çıkarmak. Nasıl olur da hala bu konudan uzaklaştırılmıyor anlamıyorum. tv tavsiye konusunda bu kadar kavga gürültü çıkması çok saçma. moderatorler 2-3 kişiyi uçursa huzur sağlanacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Olsun hocam ben IPS olarak aldım zaten, review notları benim için oldukça iyi geldi. IPS olursa bana süpriz olur artık

• bendeki şansa bakın zonguldak teknosada mağazalarda samsung 50q60t yok diye mecburen TU8500 aldım edirneden. kargo ürünü getirdi umarım hasar yoktur. kurulum için samsung servisini aradım biz servisliği bıraktık dedi. samsung mh den haber bekliyorum. tv odada bekliyor.

tvsiz kaldık gidip mecburen gidip 2.ci bir tv almak zorundayım. carefourdan toshiba alacağım

https://www.carrefoursa.com/toshiba-32-32ll3a63d-fhd-smart-led-tv-p-30281498

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viydihol -- 16 Ekim 2020; 17:39:44 >
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    s10 plus konusunda hiç bulunmadım mesajım yok sanırım başkasıyla kavga etmişsin (yine) benimle karıştırdın. benim tek demek istediğim sen problem çıkaran bir insansın iletişim konusunda bazı problemlerin var moderatorler önlem almalı
    (polemiğe girip boş yere mesaj attığım için diğer arkadaşlardan özür dilerim bir daha olmayacak)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba

4000-5000 bandında önerebileceğiniz 49-55 inç arası en iyi F/P tv önerisi alabilir miyim ?

• debligman D kullanıcısına yanıt

Ana babayı niye karıştırıyon işte ne mal olduğunu belli ediyorsun sen gibisine lafta çıkışmaz sözde çünkü anlamazsın anlatamazsın. İşi hangi boyuta getirdin pehhh.

• Arkadaşlar oledden qlede oralardan da birazdan söyleyeceğim 2modele düştüm bütçeden dolayı :) Samsung 65tu8500 ve Sony 65xg8096. Hangisini önerirsiniz. Normal uydu yayını ve film izlemek maksatlı alıyorum.

• İbrahim kardeş yanlış anlama ama herkese, her şeye cevap yazma. Sıkıntını, kararsızlığını anlıyorum. Önceki mesajlarımda sana yardım etmeye de çalıştım. Ama bence senin yapman gereken şey milletin tavsiyesini dinlemek değil. Ben forumun en eskilerinden biriyim sana burada ciddi tavsiyede bulunacak kişi sayısı 3-5'dir. Her konu için böyle bu. 10 sene önceye git yine aynı. Herkesin beğendiği veya sahip olduğu model vardır başkalarına da %90 onu önerir. Araştırmaya dayalı konuşan çok azdır. Forumdaki konular şişer, şişer. Bu durum hiç değişmedi.

Senin yapman gereken şey forumu ve diğer forumları okumak, ingilizcen varsa sadece yabancı forumları oku. Youtube'den incelemeleri izle. Sakin kafayla düşün karar ver. Araştırmanı kendin yap. Sadece oku ve araştır. Çözümün bu. Kendinden başka kimse sana yardımcı olamaz.

Ben yeni ev kurduğum için arayışa girmiştim, bu konuya da yazdım bazı arkadaşlara özelden de yazdım. Düşündüm taşındım bir tv aldım. Ama bana tavsiye edilen tv'yi almadım daha f/p bir ürüne yöneldim. Aklımda Q70T, özellikle Q80T vardı. Q70T edge led olduğu için caydım. Q80T şahane bir tv fakat 10 bin lira. Ben de gittim Philips 58pus8505 aldım 6600 liraya amazondan. Geçen günlerde geldi sadece 2 saat test edebildim. Youtube'deki pek çok tv testi videolarını açtım. Tatmin edici geldi. Belki zaman içinde sıkıntısı çıkacak, inşallah çıkmaz ama şu an için iyi gibi duruyor. Bak bu televizyonu bana kimse söylemedi ben karar verip aldım. Okudum, araştırdım fiyatına baktım özelliklerine baktım uygundur dedim aldım. Bu televizyona kötü diyenler de var. Q80T kadar iyi değil ama kötü de değil orta-iyi seviyesinde bir ürün.

Yani çok güvendiğin biri değilse buradaki kişilerin yorumlarının öznel olduğunu bil. Bilerek konuşan kişi sayısı fazla değil. Tavsiye al ama mutlaka araştırmanı yine kendin yap.

• YusufTimur kullanıcısına yanıt

Hocam haklısınız ama bir haftadır sürekli bi linç etme sürekli laf sokma bana tavsiye de bulunanlar deseler derim he haklılar derim adam gelmiş direk konuya bodoslama hakaret ediyor bende bilmiyordum dediğiniz gibi keşke baştan bu videoları izleseydim ama başım dolaşınca izledim dediğim gibi fazla bilmiyordum sandım ki atıyorum 50 inçler hep aynı ama nerden bileyim panelden panele değişiklik olacağını. Siz gördünüz mü bi herkese hakaret eden arkadaş hariç bana birinin laf söylediğini ben kaç kişiye özelden de yazdım Allah razı olsun bana git ne yaparsan yap demedi kırıcı bir şey söylemedi. Hele bu gün olanlar ben buraya yazdım mı şöyle yapacağım böyle yapacağım diye dedim ne yapmam gerekiyor sizde dediniz servis çağır vs vs. Arkadaşın biri laf attı 2.5 sene 5 sene ondan sonra 2 3 kişi hurra saldırdı.

Artık bıktım servis n11 satıcı üçgeninde gidip gelmekten vazgeçtim ne olursa olsun. Ya bi insanı psikolojik rahatsızlıkla suçlamak veya bi sinire elli tane laf söylemek tamam ben pinpirkli biriyim ama Allah a şükür akıl sağlığım yerinde şuraya bakıyorum herkes yazıyor kimisi servis çağırmış kimisi iade etmiş ama ben olunca direk saldır bir insanın üstüne bu kadar mı gelinir. Adama Allah aşkına diyorum yok Allaha havale ediyorum diyorum yine yok yine yok anlamıyor.

Bakın ben 3 gündür konuyu kapattım dedim bu panel böyle zart geldi biri yok kabak tadı verdi zart verdi zurt verdi şimdi ben kime laf söyledim kimi rencide ettim ne demek anan baban ya normal de olsa bu laf yüzünden insanlar kavga ediyor. Forumun özelliği ne konuşmak tartışmak aldığın ürünün artısını eksisini söylemek değil mi. Neyse hocam baya uzun yazdım bak ben olayı kapatırım yarın yine gelir İbrahim şöyle İbrahim böyle laf sokar bende insanım ya bi zevkle girdiğim tv işinden hüsranla çıktım veya böyle ummuyordum hayal kırıklığı oldu da diyebilirim.

Eğer geriye dönük msjları tek seferde silme şansım olsa hemen yapacağım ama tek tek silmem lazım bi sürü uğraşmam gerek. Neyse lafı çok uzattım bana laf atılamadığı sürece bişey yazmayacağım ama durmaz biri çıkar yine laf sokar hakaret eden olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 17 Ekim 2020; 1:34:32 >

• 
Sayfa: önceki 31823183318431853186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.