Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (3039. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: laumexs Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100.393
Cevap
1.613
Favori
5.305.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
247 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30373038303930403041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netflix icin o ebatta dolby vision ve hdr 10+ a haiz tek model butceniz cercevesinde 7304.

Memnun edecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, ucuz yollu bir televizyon arıyorum babam için. akşamları haber, yerel kanalları falan izliyor sadece.

1500tll bandında 32-42 inç arasında olabilir.

çok anlamam ama en mantıklısı bu linkteki geldi.
    www.hepsiburada.com
    Toshiba 32LL3A63DT 32" 80 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/toshiba-32ll3a63dt-32-80-ekran-uydu-alicili-full-hd-smart-led-tv-p-HBV00000Q0PW0?magaza=Hepsiburada

daha iyi seçeneğim varsa yardım ederseniz sevinirim, teşekkürler şimdiden.

• aböRjin kullanıcısına yanıt
    Butce az ise ve beklentide az ise ikinci elde bakabilirsiniz

• Herkese selamlar,

4500-6000 TL arasında 4K Smart kaliteli bir TV olarak hangi modelleri önerirsiniz arkadaşlar? Yeni evlenecek birisi için bakıyoruz, pek bilgimiz de yok o yüzden sizlere danışmak istedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt
    Aklıma 65TU 8500 Modeli geldi fakat, gelecekte Playstation veya İpad Pro yu yansıttığımda ekran yenileme hızı 50Hz olması korkutuyor.
  • Bütçem maks. 4500 tl.
    Bu ikisi arasında kaldım.
    Toshibanın Vestel bağlantısını biliyorum.
    Yıllardır da hep samsung kullandım ama arada kaldım.
    Toshibanın cüssesine ve fiyatına tav oldum.
    Siz ne dersiniz?

SAMSUNG:https://www.hepsiburada.com/samsung-ue50tu7000uxtk-50-127-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBV00000UXPWD?magaza=Hepsiburada
    TOSHİBA:https://www.hepsiburada.com/toshiba-58ua3a63-58-147-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-android-smart-led-tv-p-HBV00000VHJFH

Daha önce de danışmıştım ancak bir yanıt gelmedi. Yardımcı olur musunuz?
  • edgespear101 E kullanıcısına yanıt
    65 inç 100hz ve öncelik oyunsa;
    65Q60r
    65Q70t modellerinden birine bakın ama fiyat farkı fazla olacaktır 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt
    R serisi bulunmuyor malum. Max. 8 bin bütçe için 55Q70T mi yoksa 55XF9005 mi. Vatanda ikisi de stokta ve yakın fiyatlarda. Kısaca nedenini de yazarsanız bu aralikta düşünenleri de bilgilendirici olur. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Post-it

R serisi bulunmuyor malum. Max. 8 bin bütçe için 55Q70T mi yoksa 55XF9005 mi. Vatanda ikisi de stokta ve yakın fiyatlarda. Kısaca nedenini de yazarsanız bu aralikta düşünenleri de bilgilendirici olur. Teşekkürler.
    70t kesinlikle fiyatını hak etmeyen bir ürün R Samsung mağazalarında bulunabiliyor Nautilus da 8200 fiyat almıştım gelen hafta.
    70r veya xf ikiside pişman etmez sanırım o fiyat aralığında.

• LG 49SM8000 49" 125 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ve bunun fiyatına yakin bazi benzer ürünleri önerir misiniz? Fiyati 4000 ile 4500 arası bir ürün bakıyorum. Lg'nin dahi bu skalada pek çok ürünü var. İsimleri farklı farklı. Aralarındaki farkı da anlamıyorumm özellikleri gayet benzer görünüyor. Başka örnek vereyim. LG 49UM7100PLB.

• Post-it P kullanıcısına yanıt
    Q70t xf9005'in rakibi bir cihaz değil..

• Herkese selamlar. Malum evlilik hazırlıkları. 1 aya yerleşicez eve. TV işini sonlara bırakmıştım rahatça alırım diye ama piyasa uçmuş gitmiş q60r piyasada hiç kalmamış nerdeyse.

Bütçem 5000-7000 arasında.
    Genelde normal tv izlemek, netflix-film vs izlemek, pcyi tv ye bağlamak için, bu yıl yada gelecek yıl alırsam konsol (ps yada xbox one s gibi) kullanmak için alıcam o yüzden araştırmalarımı foruma taşıdım. Bi kaç modelde sınırlandırdım.

Öncelikle samsung 55q60r modeli ilk isteğim ama piyasada yok gibi nerdeyse. Bulmak zor dediler sorduğum yerlerde. Baktığım ve araştırmak için sizlere sormak istediğim modeller şu şekilde.

-Samsung 55q60r
    -Samsung 55tu8500
    -Lg 55sm8000PLA
    -Lg 55sm8600PLA
    -Lg 49nano866

gibi modeller arasında kaldım. Bunlarla ilgili kullananlardan yorumlarını rica ediyorum. Yada önereceğiniz başka modeller varsa onlara da bakabilirim. Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pierbacardi -- 23 Ağustos 2020; 23:3:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pierbacardi

Herkese selamlar. Malum evlilik hazırlıkları. 1 aya yerleşicez eve. TV işini sonlara bırakmıştım rahatça alırım diye ama piyasa uçmuş gitmiş q60r piyasada hiç kalmamış nerdeyse.

Bütçem 5000-7000 arasında.
    Genelde normal tv izlemek, netflix-film vs izlemek, pcyi tv ye bağlamak için, bu yıl yada gelecek yıl alırsam konsol (ps yada xbox one s gibi) kullanmak için alıcam o yüzden araştırmalarımı foruma taşıdım. Bi kaç modelde sınırlandırdım.

Öncelikle samsung 55q60r modeli ilk isteğim ama piyasada yok gibi nerdeyse. Bulmak zor dediler sorduğum yerlerde. Baktığım ve araştırmak için sizlere sormak istediğim modeller şu şekilde.

-Samsung 55q60r
    -Samsung 55tu8500
    -Lg 55sm8000PLA
    -Lg 55sm8600PLA
    -Lg 49nano866

gibi modeller arasında kaldım. Bunlarla ilgili kullananlardan yorumlarını rica ediyorum. Yada önereceğiniz başka modeller varsa onlara da bakabilirim. Teşekkürler :)
    Gecenlerde xf90 7300 lere satiliyordu,bulursaniz dusunmeden alin gecin direk,yazdiginiz modellerden daha iyi bir tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 23 Ağustos 2020; 23:9:31 >

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    Hemen bakıyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Netflix icin o ebatta dolby vision ve hdr 10+ a haiz tek model butceniz cercevesinde 7304.

Memnun edecektir.
    Malesef 4 bin bandına düşmüyor düşse alicam hemen şuan 4500 civarlarında

• pierbacardi kullanıcısına yanıt
    Teşhir ürünü düşünürsen eğer Vatandaki stokta bulunan mağazalara bi bak.Ben cumartesi günü 7 aylık Samsung 55Q70R modelini 6500 liraya aldım.Ölü piksel testi yaptım herhangi bir problemi yoktu.Kasasını da kontrol ettim çizik-ayrıklık falan da yok hiçbir yerinde ekranın.Bulunduğun ilde varsa Vatan mağazası bi sordur istersen.2 yıllık garantisi bulunuyor cihazların.Dediğim gibi teşhir ürünü kafanda soru işareti olarak kalmazsa tercih edebilirsin.Yazdığın bütün tvlerden de üstündür 55Q70R.
  • Arkadaşlar Philips 50pus7304 mü yoksa LG 49sm8000 mi?
    Hangisini tercih etmeliyim?
    Ya da 4000-5000 tl bandında başka marka-model önerilerinizi alabilir miyim?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SASarıkaya -- 25 Ağustos 2020; 2:33:46 >
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    mutlaka bir şekilde satıcıdan açılmamış kutu olduğunun ya da teşhir vs olmadığını öğrenin bence. bu model artık üretilmiyor. büyük teknoloji zincirlerinin web sitelerinde stokta var gözükenler sanırım teşhirleri de kapsıyor.
  • Samsung 50tu8500 mü, Philips 50pus8505 mi sizce hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Post-it

SONY 55XF9005
  • 
Sayfa: önceki 30373038303930403041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.