Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (2742. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (5 Mobil) - 14 Masaüstü5 Mobil
5 sn
98.016
Cevap
1.581
Favori
5.203.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 27402741274227432744
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ChicharitoHernandez kullanıcısına yanıt
    Sm8600 modelini oneririm hocam iptv icin uygulamalar magazada mevcut 100hz tv 2.nesil alfa islemci kullaniyor nanocell tv iptv vs icin lg webos birebir ve kumandasi bastan asagi saheser fakat bu tv edge led oldugu icin karanlik bolumlerde isik sizmasi yapilir deniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw RNNN bu tprk16'nın üyelik tarihi 26 nisan 2020 ve ne hikmetse tüm mesajları tv bölümünde
    Bu, şu bizim malum banlanan "mühendislerden" olup yine bizi tongaya düşürmesin
    Bide seninle arkadaş olmuş hadi gene iyisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 12 Mayıs 2020; 23:2:8 >
  • sadik006 S kullanıcısına yanıt
    Markadan markaya gore degisebilir ama ben smasung 2019 model ru7400 kullaniyordum senin oda ile ayni diyebilirim kanepeler filan goruntu kaybini cok rahat hissediyordum ve bu beni cok rahatsiz ediyodu 1hafta sonra sorunu kokten hallettim ve tv yi sattim cok mutluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: tprk16

Sm8600 modelini oneririm hocam iptv icin uygulamalar magazada mevcut 100hz tv 2.nesil alfa islemci kullaniyor nanocell tv iptv vs icin lg webos birebir ve kumandasi bastan asagi saheser fakat bu tv edge led oldugu icin karanlik bolumlerde isik sizmasi yapilir deniyor
    Evet kontrast kıyaslanınca siyahlar gerçekten başarısız gözüküyor ancak sm8600 alırsam 55" çok pahalı, mecbur 49" almak durumunda kalacağım böyle bir handikap da var. Başka yollarla vs iptv uygulaması yüklenemiyor mu acaba q60r'ye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dallass kullanıcısına yanıt
    Muhendis filan degilim kendi halinde bir eczaciyim bu konularda biraz ilgim var ve daha once yasadigim deneyimleri paylasmak ve yeni alacagim tv hakkinda tavsiye almak icin actim hesabi

• quote:

Orijinalden alıntı: tprk16

Evet evet artık eminim bu ve diğer mesajından anladım
    bu son İPS bükücü bize müptela olan mühendiscilerden

Tvlerden anlayan birine benziyorsunuz.Tavsiyenize hala açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicharitoHernandez

Evet kontrast kıyaslanınca siyahlar gerçekten başarısız gözüküyor ancak sm8600 alırsam 55" çok pahalı, mecbur 49" almak durumunda kalacağım böyle bir handikap da var. Başka yollarla vs iptv uygulaması yüklenemiyor mu acaba q60r'ye

Alıntıları Göster
    Güzel kardeşim sen bu neyin ne olduğundan bihaber olanlara uyupta 7bin lira gibi bir rakamı vasat ötesi bir ips panele gömme
    Samsung 55Q60R QLED/VA/100hz

• quote:

Orijinalden alıntı: space_dye_vest

Tvlerden anlayan birine benziyorsunuz.Tavsiyenize hala açığım.
    Seçim basit
    Samsung 55RU7440 (VA)

• quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Güzel kardeşim sen bu neyin ne olduğundan bihaber olanlara uyupta 7bin lira gibi bir rakamı vasat ötesi bir ips panele gömme
    Samsung 55Q60R QLED/VA/100hz

Alıntıları Göster
    Hocam açıkçası benim de şu an almak istediğim model 55Q60R. Ancak şimdi Q60R başlığında film sitelerini açtığını ancak filmi oynatmadığını okudum bu doğru mudur ? Açıkçası internetten dizi/film açmak ve IPTV benim için önemli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu 55xg7077 , 4800 tl. kullanan var mı ? giriş seviye bir va mıdır ?. malum 100 hz 6 bin tl 'den aşağı değil.
  • quote:

Yaw RNNN bu tprk16'nın üyelik tarihi 26 nisan 2020 ve ne hikmetse tüm mesajları tv bölümünde
    Bu, şu bizim malum banlanan "mühendislerden" olup yine bizi tongaya düşürmesin
    Bide seninle arkadaş olmuş hadi gene iyisin
    Üstadım bende senın arkadasınım gecendevsordum cevap vermedın bana da cevap lütfen

Tek gorsel ile 50ru7440 modeli asagidadir ben bi kere düstum baskalari dusmesin
    Yeniden yaziyorum eger tv yi ben sadece karsidan izleyecegim yanlardan izlemiyorum diyorsan alabilirsin hür iraden ama ben yanlardan da izliyorum diyosan uzak durman gerek benim durumuma dusebilirsin
    TV Tavsiyeleri [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: ChicharitoHernandez

Hocam açıkçası benim de şu an almak istediğim model 55Q60R. Ancak şimdi Q60R başlığında film sitelerini açtığını ancak filmi oynatmadığını okudum bu doğru mudur ? Açıkçası internetten dizi/film açmak ve IPTV benim için önemli.

Alıntıları Göster
    1- Netten filmleri normsl oynatır, sadece kayıtlı olan filmlerin var ve dts sese sahip ise ses alamazsın.
    (samsung, scart kablo gibi miadını dolduran dts'yi biraz erkende olsa başı çekip panellerinden kaldırdı, önümüzdeki yıllarda tüm markalar dtsyi kalduracak)
    2- Samsung tizende İPTV uygulaması var.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadik006

Üstadım bende senın arkadasınım gecendevsordum cevap vermedın bana da cevap lütfen

Alıntıları Göster
    Ben genel bilgi verip esasen tv tavsiyesi vermek istemiyorum artık ama yinede sorayım
    Soru neydi yaw :)

onlar nerden bilsinler xf yi
    sorunuza cevap gelmemiş ben söyleyeyim
    bozmaz
    bu açıyı rahatlıkla kaldırır
    açı çok değil
    ancak giriş segment va model alırsanız fark eder
    özelikle en alt segmentler üzebilir hissedilir fark olur

2.5 metreye 55 daha uygundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep -- 12 Mayıs 2020; 23:31:3 >
  • 5-5500 bandında FP ürün varmı ? q60 demeyin artık 6299 tl. Bu fiyat bandında fp ürün nedir. 55" sony mi samsung mu ?. Sony de xg70 serisi samsungda ru7400 ve serileri var. siz hangisini önerirsiniz. lg veya philips de olabilir. Tamam q60 ve xf9005 güzel olabilir ama forumda başka bir şey dönmüyor ama paramızda yetmiyor
    Bekleyin diyen olabilir ama sabah gelen vergiler artışın sinyali olabilir. Beklememekte fayda var; 3 hafta önce a101 de 4300 tl ye satılan samsung curved ru7300 6000 bin tl olunca anladım.
  • quote:

Ben genel bilgi verip esasen tv tavsiyesi vermek istemiyorum artık ama yinede sorayım
    Soru neydi yaw :)

Alıntıları Göster
    Üstadım bir önceki sayfada salonun fotoğrafını cektım

oradan bakarak cevaplaman lazım oturma düzeni bakarak:)

Oradakı fotoğrafta tv 42inç ama

• Lg 55um7450 modelini oneririm hocam sihirli kumandasi da cikiyor icinden kendim 50ru7400 modelinu kullandim tavsiye etmem

65 inç basiretsiz bir ips panel, genel performans babında 9 segment VA 100hz 55XF9005'e hakaret olur...
    Tabiki XF9005
    Hatta alabiliyorsan Q70R Çok daha iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 27402741274227432744
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.