Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: faenal , MadMen Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (4 Mobil) - 14 Masaüstü5 Mobil
5 sn
94.687
Cevap
1.524
Favori
5.039.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
237 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a arkadaşlar bana önerebileceğiniz 42 inç ve üstü 3d özelliği olmayan full hd 0-1500 tl arası görüntü kalitesi iyi olan bir led tv varmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojiyi zamanında yaşacaksın ama bunun için ne sunum var nede kullanım, ayrıca Türkiye de yaşadığınızı unutmayın.

• 2000-2500 TL arası tv arıyorum arkadaşlar;

- 3D'ye pek gerek yok
    - Ailem kullanacak
    - Dahili uydu alıcısı olursa iyi olur
    - Evde internet bağlantısı yok
    - Ekran min 42 inç olmalı

Kriterler aşağı yukarı bunlar.
    Şu anda aklınızda olan, bu fiyata şu tv çok iyi dediğiniz bir cihaz varsa, tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • samsung 48h6500 ya da 46h7000 arasında kaldım. h7000'e daha yakınım ama bulması zor. tavsiyeniz nedir ? bu 2 modele benzeyen önerilere de açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas_jk

samsung 48h6500 ya da 46h7000 arasında kaldım. h7000'e daha yakınım ama bulması zor. tavsiyeniz nedir ? bu 2 modele benzeyen önerilere de açığım.

al bende de o kadar fiyatları nasıl araştırdınızmı peki bu iki tvyi. Ben bir araştırmada 2100lerde gördüm. şimdi 2400den aşağı bulamadım. 48h6500 yada 7000 bende ikisinden birine bakıyorum cevap verecek arkadaş benide alıntılasın ki bişiler öğrenelim. Resmen fiyat arıyorum şunlara yaw..:S Kart bonus var bu arada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agtm3

S.a arkadaşlar bana önerebileceğiniz 42 inç ve üstü 3d özelliği olmayan full hd 0-1500 tl arası görüntü kalitesi iyi olan bir led tv varmı acaba

A101 de samsung 48" 5303 modeli var. 1499tl

• quote:

Orijinalden alıntı: dallass

O zaman Samsung UE-48H6240 Güzel seçim.

46-50 inç ultra hd veya full hd, her türlü video formatını oynatabilen, gerektiğinde youtube üzerinden 1080p izleyebileceğim samsung ve sony marka tv tavsiyesi verir misin?

• biraz vakitsizlik birazda TV piyasasından uzak kaldıgım için çorba oldum. yardımlarınızı rica ediyorum.

arkadaşlar 1500-1700 max butce ile fuar için tv alınacak. 32-42 arası olabilir.

tuner katına gerek yok.
    smart özellige gerek yok

video oynatsın , tasıması rahat hafif ve goruntusu güzel olsun yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas_jk

samsung 48h6500 ya da 46h7000 arasında kaldım. h7000'e daha yakınım ama bulması zor. tavsiyeniz nedir ? bu 2 modele benzeyen önerilere de açığım.

46h7000 tavsiye ederim. 48h6500 den cok daha üstün, kıyaslamak bile yalnış.
  • dallass kullanıcısına yanıt
    Selam arkadaşlar,

Pasif 3D ve webOS olması sebebiyle LG almayı düşünüyordum fakat o kadar çok sorun okudum ki bu konuda da daha çok samsung önerildiğinden size de danışmak istedim.

Öncelikle bütçe olarak 2500'u gecmemeye calişiyorum. Ama duruma gore 3000 e kadar zorlarım.

LG de baktığım modeller 47LB670V (2300-2499 TL) ve 49UB830V (2800-2999 TL).

Hangi marka olduğu farketmez bu fiyat bandında ve 45-50 inc boyutları arasında önereceğiniz TV nedir?

Dsmart HD yayın var evde, Youtube veya başka sitelerden film izleyebilirim, tabletten miracast ile görüntü aktarımı yapacağım, 3D filmde mutlaka izlerim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozetto

Selam arkadaşlar,

Pasif 3D ve webOS olması sebebiyle LG almayı düşünüyordum fakat o kadar çok sorun okudum ki bu konuda da daha çok samsung önerildiğinden size de danışmak istedim.

Öncelikle bütçe olarak 2500'u gecmemeye calişiyorum. Ama duruma gore 3000 e kadar zorlarım.

LG de baktığım modeller 47LB670V (2300-2499 TL) ve 49UB830V (2800-2999 TL).

Hangi marka olduğu farketmez bu fiyat bandında ve 45-50 inc boyutları arasında önereceğiniz TV nedir?

Dsmart HD yayın var evde, Youtube veya başka sitelerden film izleyebilirim, tabletten miracast ile görüntü aktarımı yapacağım, 3D filmde mutlaka izlerim.

Teşekkürler.

Samsung 46H7000 al bak keyfine.

• Öncelikle çok güzel ve yararlı bir yazı olmuş elinize sağlık. Yeni bir tv alacakların bu yazıyı kesinlikle okuması lazım keşke haziran ayında açılsaydı bu konu. Haziran ayında tv araştırmalarına başladım hiçbir bilgim olmadan ve ancak ağustos ayında bir karar verip aldım. Tv alma süreci tam bir işkence zaten.

Önce bir fiyat belirle sonra hangi özellikler ne işe yarar, markaların karşılaştırmalarını yap forumlarda sürekli konular aç şu model tv nasıl vs vs. En sonunda 1900 TL ye Lg nin bir modeline karar vermiştim fakat Teknosa da 1700 e indirimde olan Philips görmüştüm ordakilerde onu tavsiye etmişti. Şöyle bir karşılaştırdım benim istediğim model ile Philips i farkettim ki Lg nin modeli daha mat dı. Oraya gitmeden öncede internette okumuştum Lg tv lerin görüntüsü mat oluyor diye.

Bunun yanında philips tv nin görüntüsü daha iyiydi peki bu olsun dedim ve aldım. Ödemeyi yaptıktan sonra Allah'ım ben ne yaptım diye sordum kendime çünkü Philips lerin görüntüsü hiç hoşuma gitmiyordu kasa şekli olarak. Ama eve gelince tv mağazadakinden çok daha güzel durdu duvarda üstelik Philips yazısı ışıklıydı ve akşamları ışığı kapatınca çok güzel bir görüntü oluyor ve görüntü kalitesi beni yeterince tatmin ediyor. İyikide Philips i almışım diyorum şimdi kendi kendime.

• Rizeli kullanıcısına yanıt
    Her yere baktım o televizyonun özelliklerinı hiç bir yerde bulamadım bu tv led mı yoksa lcd mi

• quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

biraz vakitsizlik birazda TV piyasasından uzak kaldıgım için çorba oldum. yardımlarınızı rica ediyorum.

arkadaşlar 1500-1700 max butce ile fuar için tv alınacak. 32-42 arası olabilir.

tuner katına gerek yok.
    smart özellige gerek yok

video oynatsın , tasıması rahat hafif ve goruntusu güzel olsun yeter.

Bende sizin gibi çok özellikli olmayan iş görür bir TV arıyorum. LG 42 lb 580n buldum. Bu TV hakkında bilgisi olan yada kullanan arkadaş varmıdır acaba ?

• idris-tolar kullanıcısına yanıt
    Hocam 46H7000 bulamadım piyasada. Vatanda 2699 fiyat vardı dün ama bakınca anadoluda 1-2 şehir de bulunduğu yazıyor sadece. onlarda teşhir falanmış.

40 inc var oda ufak kaçıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozetto

Hocam 46H7000 bulamadım piyasada. Vatanda 2699 fiyat vardı dün ama bakınca anadoluda 1-2 şehir de bulunduğu yazıyor sadece. onlarda teşhir falanmış.

40 inc var oda ufak kaçıyor.

Bende 40 inc olanı var.

Kapalı kutu fiyatı samsung magazalarda 3000 tl civarında. Yinede sen bilirsin, sağlam teshir ürünüde alınabilir. Bu fiyata daha iyi bir tv bulman imkansız..
  • Merhaba,

Yardımcı olabilir misiniz? (http://forum.donanimhaber.com/m_101419786/tm.htm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionnn

Bak dogru diyon bende niye ucuz diyorum

Ben biraz para biriktirik 4k 3 d alcam

Bir kere alayim diyorum birdaha deyistirmeyim

4 k yayını hangi tarihde izleyecen hocam ne gerek var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallass

işte sana 32" tavsiye
    Bu tvde yok yok 3D dahil hemde bu fiyata...
    vestel gerçekten güzel işler başarıyor
    Vestel 32PH8075 32" 400HZ Uydu Alıcılı 3D SMART LED TV + 4 ADET GÖZLÜK

elektronik işi şans işidir elektronik malzeme ne alırsam alayım hep kaliteli ve marka aldım hiç bozulmadan uzun yıllar kullandım ve vestelin hangi ürününü aldıysam hep bozuldu çok kalitesiz ucuz malzeme kullanıyor ucuz satıyor ama hiç bir ürünü uzun yıllarca kullanamıyorsunuz kısa zamanda bozuluyor ben bir tüketici olarak kimsenin almasının taraftarı değilim aynı fiyata daha marka 1 model eksik olsun bir tık alt panel olsun gidin güzel marka ürün alın ama vestel almayın paranıza yazık benden söylemesi

• Arkadaslar 1600 tl maksimum butce. Ne onerirsiniz? Ortalama bir kullanici olarak ne tavsiye edersiniz? 106 ekran olacak. Bir arkadaş icin

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.