Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (1572. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
100.393
Cevap
1.613
Favori
5.305.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
247 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15701571157215731574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanhnr

Elektronik sans işidir.

Sony kalite olarak çok daha iyi olduğundan daha az servise ihtiyaç duyar ve daha uzun yıllar kullanılır.

Bu nedenle öncelikle iyi servisi olan marka değil, servise en az ihtiyaç olacak marka\model önerilir.
    sony in o çok kaliteli olduğu gerçekten diğer markaların önünde olduğu yıllar geride kaldı şuan paneli auo dan alıyorlar montajı başkalarına yaptırıyorlar kendileri sadece yazılımı yapıyor birde tv nin kasasına sony yazıyorlar oldu size sony üretimi ama o eski sony mi değil..
  • Hocam 49MU8000 10bit 100hz değil di mi. Philips 49PUS7502'ye göre Android hariç yine de tercih edilir mi.

Epey.com'da 49MU8000 için 8 bit denmiş.
    Epey
    Samsung 49MU8000 (UE49MU8000T) Televizyon
    https://www.epey.com/televizyon/samsung-49mu8000.html

Bir de şu başlığı buldum. Sizde yazmışsınız.
    https://forum.donanimhaber.com/49mu8000-49pus7502--131527925

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Mayıs 2018; 15:4:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    ülkemizde 8bit ve 50hz mu8000

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    10bit hadi gerçek 10bit olmasa bile 8bit+frc olsun sen neden bu modeli gömmek direk 8bit 50hz yazıp gömmenin peşindesin?

TV Tavsiyeleri [ANA KONU]
    soruyu tam olarak anlayamadım ama pus7502 mu8000 yanında tv bile değil benim gözümde bi mağazaya gidin aynı demoları iki tv dede oynatın ne demek istediğimi anlayacaksınız
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Yau samsung gömmüş ortada zaten 8bit 50hz oluşu iyiki para verip almışsın samsung da böyle körü körüne sen üretmiş gibi aşkını ilan etmende garip oluyor artık🤣

sen 8 bit diyince o tv 8bit olmuyor yukarda resim var aç bak burda hiçbişey bilmeden boş boş konuşmaya devam ediyorsun olmayan şeyleri yazıp insanları yanlış yönlendiriyorsun başka işin yok çünkü işin gücün bu olmuş..

birde şu kalın kalın yazma işini ekledin kendine iticilikte zirveye oynuyorsun şu forumda senin kadar nefret ettiğim başka bir allahın kuluda yok bunuda söylemek istiyorum yeri gelmişken diğerleri senin yanında melek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 13 Mayıs 2018; 15:14:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

soruyu tam olarak anlayamadım ama pus7502 mu8000 yanında tv bile değil benim gözümde bi mağazaya gidin aynı demoları iki tv dede oynatın ne demek istediğimi anlayacaksınız
    O zaten kesin hocam biliyorum. Philips evlerden ırak. Ama ürün spesifikasyonlarında 10 bit 100 hz diye satılan 49MU8000 bizde sahtekarlık ile neden 8bit 50 hz olarak satılıyor? Yoksa MU7xxx mi aslında? Samsung bu üçkağıtçılığı yapıyor malum. Avrupa ve Abd pazarının düşük kodlu modelleri bizde üst model kodu ile satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Mayıs 2018; 15:15:11 >
    hocam 49 olanın hiçbir yerde 100hz olanı yok hepsi 50hz başka ülkedekide 50hz ayrıca 8 bit değil 10 bit bu tv samsung bu model sahtekarlığını mu8000 altındaki modellerde yaptı mu8000 modeli premium olarak satıyor bu modellerde bu işlere girmedi yani yurtdışındaki tv neyse buda o
    Tekrarlıyorum 8bit ve 50hz 49mu8000 sen ne kadar kabul etmeyip inkar etsende,inanmamaya devam ediyorsan samsung müşteri hizmetlerini ara teknik bilgiyi versinler sana haa hala diyorsan samsungdan daha iyi bilirim ben o zaman çare 👨🏻‍🔬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 13 Mayıs 2018; 15:18:27 >
    sen böyle devam et yakında yine uzaklaştırılsın zaten hakkında uzaklaştırılmak..burda hiçbişey bilmeden insanlara ne anlatacaksınki boş gürültü yapıyorsun sadece..bu konuda işin yok..

arkadaşlar bunun gibi insanları kaale almayın bunlara tv nin içini sökseniz yok yine öyle değil derler amaçları farklı çünkü lütfen geçmiş mesajlarını açın okuyun..
  • TV Tavsiyeleri [ANA KONU]
  • İşte bende bu ihtilafı netleştirmek adına sordum zaten arkadaşlar. Sağolun varolun. Epey.com ve forumlar ile Samsung sitelerinde 3'lü çelişki var.

TV Tavsiyeleri [ANA KONU]

8bit ve 50hz 49mu8000 ara bu numarayı 4447711 onlarda söylesin,sen samsung mühendislerinden daha iyi biliyon ya sen yaptın tvyi🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 13 Mayıs 2018; 15:26:36 >
    hocam 8bit+frc olsa dahi çoğu test sitesi aradaki farkın anlaşılmadığını söylüyor ayrıca daha dün iki arkadaş aldı 49mu8000 ikisinide ben kurdum kendim evde mu9000 kullanıyorum aynı evde oynattığım test videolarını onlardada oynattım hiçbir fark göremedim gidin bi mağazaya aynı demoları 49mu8000 ile 55mu8000 modellerinde oynatın bakalım bir fark görebilecekmisiniz kaldı ki bu model 10 bit öyle olmadığını varsayalım bu fiyat aralığında yine bu tv nin rakibi yok genel performans olarak artı bişey daha eklemek istiyorum insanlar bu 10bit olayına çok takılıyor haftada kaç tane gerçek 10bit bitratei yüksek içerik izliyorlar merak ediyorum yada 8bit+frc olan modeller 10 bit olan model arasındaki farkı nasıl görebiliyorlar onuda merak ediyorum
    bana kimsenin bişey söylemesine gerek yok orda çalışan adamların neyi ne kadar bildiğini ben çok iyi biliyorum sen rahat ol
    Sonunda kabul ettin 10 bit olmadığını,şimdide 10 bit olsa ne olcak 10bit ne izliyorsun diyorsun 🤣😅

Yau o zamn 4k tv nie alıo 4k filimmi izlicek sürekli🤣

Komedisin tek kelime.

• Hem 50hz hem 8bit tv sadece va panel die 49mu8000'i premium diyip itelemeye çalışıyorlar resmen yazık.

8 bit olduğunu gösteren tek bir kaynağın olmadan kendi hayal dünyanda yapmış olduğun telefon konuşmarıyla sırf bize muhalefet olup konuyu karıştırmak için papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayan gereksizin önde gidenisin yazık senin şu yazdıklarını okuyup zamanını harcayanlara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

daha 2 gün önce yeni philips modelleri dahil tv almak için tüm modellere baktık arkadaşla şuan 4000tl ye kadar kral hala 49mu8000 ayrıca benden bi tavsiye daha eğer kanser olmak istemiyorsanız andorid işletim sistemli tv lerden uzak durun bildiğiniz eziyet
    Teşekkürler.
    55mu7400 nasıl olur 40000 tl vatanda.
  • 
Sayfa: önceki 15701571157215731574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.