Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: enigma98 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94.277
Cevap
1.521
Favori
5.026.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya üstadlar iyi hoş yazmışınızda şimdi size bişey anlatim...Evde vestelin 3d li 400hz tv si var 1800 tl ye almıştım 2 sene olucak.ps4 bu tv ye bağlı oynuyorum.geçen arkadaşa gittim ps3 ü var fifa 15 oynayalım dedi.Hani bende ps4 varya istemedim 3 oynamak..ısrar etti iyi dedim.Arkadaş oyun açıldı açılmaz olaydı. Adamın ps3 ü resmen PS5 kendi ps4 ümden soğudum resmen tv nin modelini öğrendim 46ES8000 samsung 2 sene önce almış.neymis efendim cmr yani clear motion rate 800hz..araştırdım bu tv üretilmiyo e yokmu bu devirde aynı ayarda tv ona baktık bu seferde bazı arkadaşlar hz ile ilgili olamaz çünkü ps4 60hz destekliyo en fazla dedi..hadi çık işin içinden çıkabilirsen.şimdi sorarım sizlere ben bu arkadaşın evindeki tv den aldığı o mükemmel görüntüyü nasıl alırım ps4 te

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4k ve ucuz ama lg yi sevmiyorsun sanırım ama lg ler niye ucuz ben ilk başta 42lb620v alacaktım ama sen beni düşündürdün bide fiyat harbiden dükük 1399tl bana bi yardımcı ol be bir türlü karar veremedim yılbaşına a kadar alacağım indirimde olur belki 39-42 inc 1600max film ve oyun için iyi olsun yeter ya smartsız 3dsiz ucuz olur heralde

lg den soğuttun beni ama görüntü kalitesinin fotoğrafına baktıkça alasım gelmedi zaten filmin karanlık sahnesinde ben hiç birşey göremezsem dediğin gibi hiç iyi olmaz yani bana iyi birşey önerde bi zevk alıyım yeter ya şu top giderken arkasında iz bırakıyor ekranda beyaz beyaz şeyler oluşuyor gölge yapıyor vs sıkıntı olmasın yani (yazın başarılı olmuş iyi yönlendirdin bir anada fikirlerim değişti dahada kararsız kaldım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1389 -- 10 Aralık 2014; 19:09:54 >

• Bence Plazma TV'ler sizin dediğiniz kadar kötülenecek duruma gelmediler hala. Ya da belki bana öyle geliyordur...

• quote:

Orijinalden alıntı: dallass

hocam peki 6270 ile 6290 arasında bir fark var mı? mediamarktta 6290 modelini denedim interneti çok iyi. ama özellikle film vs izledikten sonra çerezleri temizlemek yeterli dedileri. iki model arasında da sadece ekranların ayak kısımlarında fark dediler ama bana pek yeterli bi cevap gibi gelmedi.

• Yokmudur üstadlar cevap verebilecek bu konu hakkında bilgisi olan

• kardeş sadece ayak farkı olduğu doğru @scudman
    6309 biraz pahalı ve philips olması beni ürkütüyor @fato65
  • Üstad teşekkür ederim ilgilenmiş yardımcı olmaya çalışmışsın.Ama tavsiye ettiğiniz tv 200hz benim evimdeki 400 hz işte böyle olunca kafam karışıyor..Bu arada belki size yardımcı olur benim tv lcd led değil.. ben asla arkadaşımın tv si ayarında tv bulamazmıyım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: dallass

arkadaşım teknoloji öyle bir hızla geşiyorki daha birinin YAYIN/FİYAT ergumanları oturana kadar
    daha baş döndürücü bir yenilik çıkıyor bu sefer hedefine onu koyuyorsun, ve işte tam zamanı dediğinde yine yeni bir teknoloji çıkıyor :)
    yani peşinden yetişmek imkansız
    "eğer bütçe el veriyorsa bu saatten sonra en mantıklısı kesinlikle 4K TV almaktır"
    sözünüde işte tam olarak bu yüzden söyledim yani bütçe sıkıntın yoksa TEKNOLOJİYİ ZAMANINDA YAŞAMAK lazım

aynen öyle kardeş..
  • tavsiye için saol .aslında bende lg düşünüyorum ama lg deki ;
    1. banding olayı
    2. hz olayı
    3. çekirdek olayı
    4. ıps panel olayı
    5. uydu kanal geçiş hızı kafamı bulandırıyor.

linkteki tv akıllı kumanda ve 5li priz hediyeli olarak 1700tl.ama 100 tl kredi kartı puanı + (sonraki herhangi bir alışverişte geçerli olmak üzere) alt limitsiz 100 tl hediye çeki ile sıcak gibi. bu cihazı tek başına, başka cihazlarla kıyaslamadan yukarıdaki olayları da göz önüne alarak yorumlar mısın?

• Arkadaşlar led tv almam gerekiyor düğünüm var yakında.İnternette bir sürü seçenek var.Benim gönlüm LG'den yana.IPS panel ve webos özellikleri hoşuma gitti.Sihirli kumandasıda güzel.Fiyat olarakta diğer tv lere göre daha uygun.

Ancak başka markalardan gelecek tavsiyelerede açığım.

Fiyat olarak 1500-2000 arası bir bütçem var.

46-50 inç arası arıyorum.3D önemli değil.Dahili hd uydu alıcı olmasınada pek gerek yok ama artık neredeyse hepsinde dahili hd uygu alıcı oluyor.Smart tv olmasıda şart değil.Usb girişi ve hdmi girişleri olsun.

En çok kafama takılan konu hertz.Kimisi 100hz yeter zaten yayınlar 50-60 hz arası Türkiye'de diyor.Kimisi en az 200 hz olması gerekiyor diyor.Panelin hz farklı tv nin hz farklı panel hz önemli diyorlar.Biraz kafam karışık bu konuda.Bana kalırsada en az 200hz olmasında yarar var.Bu konudada bilgileriniz paylaşırsanız sevinirim.

Son olarakta Philips HTD5570 1000W ses sistemim var.Bunu alacağım tv'ye düzgün bir şekilde bağlayabilir miyim ? Uygun girişler var mıdır tv de ?

• dallass kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    LG 55LB670V ile Samsung 55H6870 arasinda kaldim. Vatan da iki gozluk ve akilli kumanda ile LG 2979TL, Bimeks te sadece akilli kumanda ile Samsung 3300TL
    (225TL lik bipara verdiklerini soyluyorlar). Ikisi arasinda kaldim ve karar vermek gercekten zor su anda. Bu ikisi arasinda hangisini tercih edersiniz ve neden?

(Sinav sorusu gibi olmus kusura bakmayin)

Tesekkurler.
  • Bu bahsetme olayını öğrenemedim :) dallass hocam teşekkür ederim tam aradığım tv :) inş bulurum bi mağzada

Hocam tavsiye ettiğiniz tv yi biliyorum çok güzel gerçekten.Fiyat olarak beni biraz zorluyor.Zaten 2000 tl en üst limit o da biraz zorlayarak.Bonus kartımda yok indirim yapmak için.Ancak yine de değerlendiricem.

LG 49LB620V hakkında bir yorumunuz olabilir mi acaba ? 100hz olması düşündürüyor beni.

Birde bi arkadaş Vestel 47PF9090 tavsiye etmişti.Onun hakkında bir fikriniz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 11 Aralık 2014; 1:10:31 >

öncelikle teşekkürler. bugün itibari ile n11'den 42w805b almış bulunuyorum. bir an 42w815b ile gözgöze geldik ama kendimi frenlemeyi başardım çünkü bu işin sonu yok :) n11'den gelecek kuponla bir de ps4 alırsam güzel olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterofdisaster84 -- 11 Aralık 2014; 14:32:16 >
  • dallas kardeşim şimdi sana diyeceklerim :)
    1-bu bütçeni zorla al dediğin tv buda aynı fiyata 4k samsung gene onun yerine bu 4k daha mantıklı olmaz mı ?

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    2-buda benim bulduğum samsunglar. lg philips vs vazgeçtim renklerini görüntüsünü övdüğün için samsung aramaya başladım :D

bu bana en uygun fiyatlı olanı hem film hem oyun vs yazmıştım onun için 4 çekirdekli vs özellikli

bu bir başka samsung

buda bir Sony

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

3-bunlardan hangisini bana önerirsin ben kendi odama koyup film izlemek ve arkadaşlarımla pes 2013 için istiyorum ailemle izlemek içinde sd yayınları önemli o kadar birde fiyat tabi ki ucuz olursa benim için iyi ama benim bulduklarım uygun zaten senin önerdiğinide yılbaşına kadar bi düşünürüm indirim vs olursa hemen kaparım benim sorularım bunlar ilgilenirsen sevinirim şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1389 -- 11 Aralık 2014; 18:49:12 >

• teşekkür ederim dallas kardeşim 40 incde 4k saçma olurdu zaten :D
    önerdiğinden vazgeçmiyeceksin bende onu alacağım artık kafama soktun diğerleri bi işe yaramazmı yani :D oda 1799 tl ama bişey fark ettim kampanyalarda sunny axen 365 tl den 9 tl oluyor. bu tvyi alınca 100tl world den sunny axenide en az bi 200 tl ye satsak etti 300tl 1599a gelmiş olacak kafama yattı haa :D acaba bunun gerçek hz si kaç ?

Samsung 40H7000 modeli ile 6500 arasında kasa farkı ve dimming disinda fark yok. 40H7000 ile 46H7000 ve üst modelleri arasinda cok fark var 40 inc alinacaksa 6500 daha mantıklı olur. demiş birisi ama doğrumu 40 inc alacağımya ben sen ne dersin bu konu hakkında ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1389 -- 11 Aralık 2014; 21:54:53 >

• Bence Alacaksanız Lg Sony Veya Samsung Alın
  • dallas hocam bu nasıl:

Sizin yönlendirmenizle pasif gözlüklü (baş ağrısı vs yapmadığından, ucuz olduğundan, pil gerektirmediğinden tercihim pasif gözlüktü aslında) modeli olmayan
    Samsung Tv lere yöneldim. Kullanacağım oda ölçülerine göre 4-5 metre mesafeden seyredeceğim için en az 46-48 inç olmasına karar verdim.

Samsung-46H7000 modeli hangi yılın ürünü, bu öçülere göre bu fiyatlarda başka öneriniz var mı?
    Samsung gözlükler pahalı olduğundan duvar askı aparatı, 4 gözlük hediyeli bu ürünü almayı düşünüyorum.
    H serisi-D serisi;6-7 serisi farkları neler, hangisi daha çok tercih edilir? Yılbaşı indirimleriyle TV fiyatları oldukça düştü,
    Biraz daha bekleyip yeni seri mi alsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoyhas -- 12 Aralık 2014; 0:20:07 >

Hocam acil yardım lazım 46es7000 tl 2200 tl ye mi yoksa 46d7000 1500 tl ye mi ikiside ikinci el

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.