Şimdi Ara

tv paket programı türksat.yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • saygılar .benim: sunny at 1030 dci sky model reciverim var format attım ve bunun içinde türksat program paketi vardı o da gitti ve şindi bilgisayar üzerinden bunu izliyemiyorum bu tv paketini nerden indirebilirim yardımcı olursanız memnun olurum.( video sky link programlı bu reciver)şindikten yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmuhabbet41 -- 20 Eylül 2007; 0:39:28 >

• kanal taraması yap.
  • siz yalnış anladınız veya ben izah edemedim reciverin kendi kamalları değil benim aradığım .bu reciverde sky video link var ve bu bilgisayarla çalışıyor bunun cd si var yüklüyorsunuz bu bilgisayara ve bu bilgisayada tv izliyorsunuz ve tv kayıt yapabiliyorsunuz.fakat bunun içinde uydu frekansları var yani paket olarak fakat kendisinin içinde orjinalde türksat yok ve ben bu paketi indirebileceğim adres arıyorum daha önce bulmuştum şu an bulamıyorum.saygılar:( yani bilgisayarla ilgili bilgisayara kuruyorsunuz programı ve ben bilgisayara arıyorum bu paketi o programın içine yüklüyorsunuz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmuhabbet41 -- 20 Eylül 2007; 13:58:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.