Şimdi Ara

Tv Önerisi Hakkında 55PUS7303 | 55MU7400 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
9.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gbeng

    Hocam ben de Nu7400 var. Yeni aldım. 7303 direct led 7400 ler edge led. Sadece bunun icin bence 7303 alınır, en azindan Işık sizmasi-bulutlanma sorunun olmaz
    Hocan o konuda bende çok ikilemde kalmıştım ama 8 bit olması ve nit değeri düşündürmüştü beni 7803 gerçekten güzel bir televizyon ama Philips malesef daha doğrusu TP Vision malesef tüketici dostu olmayan son derece amatör bir firma.

    Tabiki bu klasik Türk firmaları gibi yoksa Almanya veya Hollanda ki genel merkez buradaki bölüm müdürleri çok çok ilgilendiler ama Türkiye satış müdürü kaale bile almadı.

    Üstelik Pozisyonlarımız nerdeyse denk bir katagoride çalışıyoruz kendisi 10.000 tl lik televizyonlarla uğraşıyor bende milyon tl lik bütçelerle çalışan kanalların ve prodüksiyon firmalarıyla çalışıyorum ama ne ben nede bizim ekibimizden birisi bunlar kadar amatör kullanıcı karşısında durmuyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Ben tabi işin philips kismini bilemiyorum, samsungdan gelen kurulum ve de ayrica arıza ekibi gayet ilgiliydiler, ürünü bu haliyle kabul etmemde bu tavırları da etkili oldu, paneller uretim sonrasi anladığım kadariyla sony haric hicbir firma duzgun bir kalite kontrolden gecirmiyor, ayipli bir urun ihtimali oldugundan musteri memnuniyeti odakli firmalara yonelmek daha mantikli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar tv bozuldu. acil tv almam gerekiyor. philips hoşuma gidiyor. 55pus6703 almayı düşünüyorum. youtube ve Netflix kullanıyorum. sorun yaşamıyım. uydu alıcısı nasıldır. hız ve görüntü kalitesi. teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7303 55 inç 4k tvde maçları bu görüntüde izliyorum maalesef.



    Tv Önerisi Hakkında 55PUS7303 | 55MU7400 Tv Önerisi Hakkında 55PUS7303 | 55MU7400 Tv Önerisi Hakkında 55PUS7303 | 55MU7400 Tv Önerisi Hakkında 55PUS7303 | 55MU7400 Tv Önerisi Hakkında 55PUS7303 | 55MU7400 Tv Önerisi Hakkında 55PUS7303 | 55MU7400 Tv Önerisi Hakkında 55PUS7303 | 55MU7400 Tv Önerisi Hakkında 55PUS7303 | 55MU7400

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Selamlar, benimde 1.5 yıldır 55pus7002 vardı, aslından keyifle kullandim ama çok ilginçtir ve öğrendiğime göre kronik bir problem olarak panele tozun yanında güve yumurtlamış resmen mikro koloni kurmuş, alt kısmında başka bir böcek türü girmiş çıkarmamış. Bu yazdıklarım şaka değil, koca phillips nasıl beceriyorsa lwd tv lerini tozlar bir kenara böceklere karşı dahi koruyamıyor, daha evvel 5 yıl kadar LG kullandım, onun öyle bir sorunu olmadı lakin vertikal ince çizgiler belirmişti, pus7002 ile yenilemiştim.



    Neyse şimdi bu kadar ayan beyan bir rezillik sonucu teknosa ile phillips hiç zorlamadı doğrudan değişim verdiler, değişimi daha yeni model 7303 ile kabul ettiler. Ancak bu yazdıklarınızı okuduktan sonra son durumu sorayım istedim. Sizin sorunlarınızın sonucu nasıl oldu, phillips MH ve daha önemli tv nin kenisisi ile şimdiye kadar tecrübeleriniz nasıl acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neozine kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam,

    Philips TV bölümü berbat çünkü Tp-vision denen illet firmada Philips'in çağrı merkezi dahi TV bölümüne pek fazla karışmıyor.

    Bu yüzden bu televizyonu alıcak herkes kötü servis, iğrenç müşteri memnuniyetini kabul etmeli.

    Gelelim TV'ye.

    Tv çok güzel 50 hz olmasına rağmen ben hiç bir şekilde keşke 100 hz olsaydı dediğim bir şey olmadı izlediklerimde. Bunun yanında Teledünya kullanıyorum o yüzden kanal geçişleri hakkında bir yorum yapamam fakat menü için konuşmak gerekirse sade ve güzel bir tasarımı var.

    Ambilight tarafına girmiyorum bu saçmalıklara sadece amblight için katlanıyorum daha ötesi yok.

    4K ve HDR olayı muazzam bende Lg 640s'den bu televizyona geçiş yaptım görüntü kalitesinden memnunum herhangi bir şikayetim yok.

    Playstation bağladım HDR performansınıda çok beğendim. Kumanda tarafınada değinmek gerekirse ağır bir kumanda fakat bu durum benim hoşuma gidiyor bazı insanlar eleştiriyor ama en azından kumanda tuttuğunuzu hissediyorsunuz arkadaki klavye ergonomik gibi dursada mouse görevini gören bir şey yok bu yüzden bunu şikayet edebilirim kumanda için.

    Google sesli aramalar çok iyi çalışıyor.

    Android tarafına değinmek gerekirse ben ps4 kolunu bağladım televizyona tepkime süreleri çok iyi android performansı konusunda hiç bir problem yaşamadım.




  • Tekrar merhbalar,



    TV yönünden anladığım kadarıyla fevkalde memnunsunuz, benim için bu referansınız değerli, zira her ne kadar benimde 7002 hoşuma gitmiş olsada yazdığım problemler aklımı bulandırmıştı.



    Tp vision hususunda hiç sorunum olmadı, sanırım buda benim şansım oldu, genel müdürleri dahil üst düzey 2 çalışmaları daha memnun olduğum tavırları neticesinde benim sorunlu 55pus7002 sizin iyi tecrübeleriniz olan 55pus7303 ile her hangi ücret talep etnedeb değiştirmeyi teklif ettiler. Doğrusu bu kadar sıkıntısınız neden kabul ettiler diye şüphem oluşmuştu.



    Anladığım kadarıyla her zaman aynı iyi niyetli tavır içerisinde olmuyorlar. Lakin bu TV yönünden sizin referansınız ile mutmain oldum, bu yüzüden 7303 kabul edeceğim. Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.