Şimdi Ara

Tv önerisi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben özel bir yurtta kalıyorum seneye hem laptop bağlamak hemde tv izlemek için bir tv arıyorum. Bütçem 600 tl. 32 inç ve altı olsun istiyorum.Benim için en önemli özellikler ; çanak anten olmadığı için yayın çekim gücü iyi olmalı , ayrıca tasarım programlarını kullanacağım için görüntü net olmalı. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Bütçeniz biraz düşek bu sebeple 32" civarı bir panel bulmakta zorlanabilirsiniz. Ancak yurt odasına koyacağım diyorsunuz, güvenilir bir satıcı bulursanız ikinci el bir cihaz almanızı öneririrm, hem o zaman iyi modellerde 32"e yaklaşabilirsiniz.

Ancak yine de sıfır bir tv önermeye çalışayım, f/p açısından tavsiye ederim;

http://www.bimeks.com.tr/urun/143524/samsung-24d390--61-ekran-led-tv-.aspx

Orijinalden alıntı: the wade

Gereksiz şakalar yapmaktansa, yardımcı olmaya çalışmak daha doğru.

Bütçeniz biraz düşek bu sebeple 32" civarı bir panel bulmakta zorlanabilirsiniz. Ancak yurt odasına koyacağım diyorsunuz, güvenilir bir satıcı bulursanız ikinci el bir cihaz almanızı öneririrm, hem o zaman iyi modellerde 32"e yaklaşabilirsiniz.

Ancak yine de sıfır bir tv önermeye çalışayım, f/p açısından tavsiye ederim;

http://www.bimeks.com.tr/urun/143524/samsung-24d390--61-ekran-led-tv-.aspx

Evet biraz araştırdıktan sonra bu bütçe ile 32 inç tv alamıyacağımı fark ettim.2.el ürün almak istemiyorum bu yüzden 23 inç civarı ekranlara bakmaya karar verdim. Bu doğrultuda tekrar öneri yapabilirseniz sevinirim.Aslında ekran büyüklüğünün benim için çok önemi yok 15.6 inç laptop ekranından büyük olması yeterli :)

• _____________________________
    ----
    TV UZMANI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil TV Tavsiyesi Lütfen
    2 yıl önce açıldı
    55" TV Önerisi - Acil
    10 ay önce açıldı
    65' TV tavsiyesi arkadaşlar
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.