Şimdi Ara

TV önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar yakın zamanda 42 inç yeni bir tv almaya karar verdim önceki kullandığım tv lcd philips 42pfl7682d fullhd modeli idi gayette memnundum memnun olma sebeblerim ise öncelikle kullandığım dune hd duo media player ve oyun konsolları ile uyumu idi dune hd duo player ile hep 1080p film belgesel ve maçlar izliyodum bu tv yeni nesil tvlere göre filmlerde ve maçlardaki performansı ile beni cok memnun etmişti çünki yeni tvlerden birçok tvde denedim samsung led 3d tvde başka 3d tvlerde hepsindede filmlerde titreme ve her bi 5-10 saniyede atlama takılma gibi problemler oluştu media oynatıcımda farklı bir sürü hz değeri mevcut ama birtürlü bu titreme ve atlama sorununu çözemedim örnek vermek gerekirse film izlerken 1080p 23.976 hz ayarlıyodum olmuyodu 1080p 60-50-24 hiç birindede bu sorunun ustesinden gelemedim tvlerdeki bir sürü ayarı kurcaladım ama gene aynı oyuzden artık yeni cıkan tvlere pek guvenim kalmadı 100hz diyolar 600hz diyolar çok düşük ms oranları diyolar ama benim tek aradıgım eski kullandığım tv gibi 50/60hz bir panel sizin önerileriniz nelerdir. lcd-led-plazma hangi paneli tercih etmeliyim biraz uzun oldu ama dediğim gibi benim için önemli olan hz ile alakalı problem yasamamam...

• merhaba, sana plazma tv öneririm arkadaşım oyun,maç,film lerde seni üzmez input lag oranlarıda crt hariç led lcd den kat kat iyidir.
    Panasonic Neo Plazma tvleri araştır istersen.
  • Panasonic neo plazmala modellerinden birini tercih edebilrisin yada yeni gelecek Panasonic in led tvleri var onlarada bir göz gezdirebilirsin.Onun dışında Philips ve Lg nin led tvlerini kıyaslayabilirsin.
  • arkadaşım vermiş olduğun cevap için öncelikle teşekkür ederim. şimdi şöyle aklıma bi soru geliyo hani ilk cıkan büyük tv panelleri hep plazma idi hatta evdede yadigar vestel hdready tv var sonradan lcd panel ve led paneller cıktı şimdi teknolojiyi takip edip en son cıkan en iyidir mantığı ile led bir tv mi yoksa tekrar eskiyi dönük plazmalardanmı ama tabi eski derken şimdiki nesil plazmalar cok iyi seviyedeymiş plazmada panel de panosonic cok iyi diyolar ama tereddutlerim var lcd veya led bir tv kadar kaliteli hd goruntu alırmıyım cunki hd den başka bir yayın kullanmıcam özellikle yayından ziyade bluray filmler için ama bu hz olayları kafamı karıstırıyo egerki gene takılma frame gibi sorunlar yasamak istemiyorum çünki babam samsung 3d tv aldı 6000tl para verdi inanın göruntu kalitesine diyecek yok ama bu media oynatıcı ile izledigim filmlerdeki performansı cok kötü birtürli çözemedigim takılma sorunu vardı bende heralde dedim tv 600hz benim media oynatıcım en fazla 60hz destekliyo oyuzdendir diye dusundum bütçem 2000-2500 civarı ona göre bir model söyleyebilirmisinz panasonic plazma olabilir egerki görüntü kalitesi ve takılma vs olayları yasamayacaksam görüntü renk netlik olarak iyi olsun 3d si felan olmasın ve en önemlisi atlama takılma gibi olaylarla karsılasmayım yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 300 -- 24 Nisan 2012; 13:32:59 >

• Hd yayınlar mkv filmler led tvlerde güzel çalışıyor.Neo pdplerde beyazlar hala performanslı değil ama muhteşem bir renk ve görüntü kalitesi var.Ki 42" de neo pdpye gerek yok da diyebilirim.Benim için neo pdpler büyük ekranlarda kesinlikle çünkü lcd paneller büyük ekran da çok kötü plazmanın yanından bile geçemez.Tercih sana kalıyor ama film izleyecem hd yayın alacağım diyorsan sana iki tavsiye panasonic yeni ledlerine bak yada kesinlikle philips al.Çünkü philips in hd full hd yayın performansı mükemmel diyebilirim 6-7-8 serilerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 300

Arkadaşlar merhabalar yakın zamanda 42 inç yeni bir tv almaya karar verdim önceki kullandığım tv lcd philips 42pfl7682d fullhd modeli idi gayette memnundum memnun olma sebeblerim ise öncelikle kullandığım dune hd duo media player ve oyun konsolları ile uyumu idi dune hd duo player ile hep 1080p film belgesel ve maçlar izliyodum bu tv yeni nesil tvlere göre filmlerde ve maçlardaki performansı ile beni cok memnun etmişti çünki yeni tvlerden birçok tvde denedim samsung led 3d tvde başka 3d tvlerde hepsindede filmlerde titreme ve her bi 5-10 saniyede atlama takılma gibi problemler oluştu media oynatıcımda farklı bir sürü hz değeri mevcut ama birtürlü bu titreme ve atlama sorununu çözemedim örnek vermek gerekirse film izlerken 1080p 23.976 hz ayarlıyodum olmuyodu 1080p 60-50-24 hiç birindede bu sorunun ustesinden gelemedim tvlerdeki bir sürü ayarı kurcaladım ama gene aynı oyuzden artık yeni cıkan tvlere pek guvenim kalmadı 100hz diyolar 600hz diyolar çok düşük ms oranları diyolar ama benim tek aradıgım eski kullandığım tv gibi 50/60hz bir panel sizin önerileriniz nelerdir. lcd-led-plazma hangi paneli tercih etmeliyim biraz uzun oldu ama dediğim gibi benim için önemli olan hz ile alakalı problem yasamamam...

Kesinlikle hız konusunda sıkıntı yaşamazsın hocam... 600hz.. fiyat biraz aşabilir belkim fakat çok iyi bence alınmalı.http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/lg-42lw5500-106cm-100hz-usbmovie-full-hd-led-tv-3d_05.011.1165.0095.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn1990

quote:

Orijinalden alıntı: 300

Arkadaşlar merhabalar yakın zamanda 42 inç yeni bir tv almaya karar verdim önceki kullandığım tv lcd philips 42pfl7682d fullhd modeli idi gayette memnundum memnun olma sebeblerim ise öncelikle kullandığım dune hd duo media player ve oyun konsolları ile uyumu idi dune hd duo player ile hep 1080p film belgesel ve maçlar izliyodum bu tv yeni nesil tvlere göre filmlerde ve maçlardaki performansı ile beni cok memnun etmişti çünki yeni tvlerden birçok tvde denedim samsung led 3d tvde başka 3d tvlerde hepsindede filmlerde titreme ve her bi 5-10 saniyede atlama takılma gibi problemler oluştu media oynatıcımda farklı bir sürü hz değeri mevcut ama birtürlü bu titreme ve atlama sorununu çözemedim örnek vermek gerekirse film izlerken 1080p 23.976 hz ayarlıyodum olmuyodu 1080p 60-50-24 hiç birindede bu sorunun ustesinden gelemedim tvlerdeki bir sürü ayarı kurcaladım ama gene aynı oyuzden artık yeni cıkan tvlere pek guvenim kalmadı 100hz diyolar 600hz diyolar çok düşük ms oranları diyolar ama benim tek aradıgım eski kullandığım tv gibi 50/60hz bir panel sizin önerileriniz nelerdir. lcd-led-plazma hangi paneli tercih etmeliyim biraz uzun oldu ama dediğim gibi benim için önemli olan hz ile alakalı problem yasamamam...

Kesinlikle hız konusunda sıkıntı yaşamazsın hocam... 600hz.. fiyat biraz aşabilir belkim fakat çok iyi bence alınmalı.http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/lg-42lw5500-106cm-100hz-usbmovie-full-hd-led-tv-3d_05.011.1165.0095.htm

+

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.