Şimdi Ara

TV önerin lütfen.. kafayı yicem :( (Bütçe 2000 civarı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar.. Tv alıcam ama bi türlü karar veremiyorum.. forumda okudum 3d lerin bu fiyatlara olanlarından yeterli performansı alamazsınız diyorlar.. lütfen 2000 civarı bütçeyle tv önerin bana..

mühim olan güzel ve kaliteli görüntü olması arkadaşlar..

bir de bazı arkadaşlar led yerine lcd önermişler neden acaba?

bu arada tv yi salonda kullanıcam 40" ya da 42" olsun lütfen...

cevap yazanlara şimdiden kocaman teşekkürler...

• 3D olsun diyorsan 42LW4500/5500. (2000-2500 TL arası fiyat)
    3D ye gerek yok diyorsan 42LE8500 gayet iyidir. LX serisinden uzak dur, LV serisi yerine LE8500 Full LED olmasi dolayisiyla daha iyi bir tercih olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 27 Ağustos 2011; 19:09:51 >
  • peki sen 3d mi önerirsin yoksa normal led tv mi dostum? performansı nasıl olur sence? teknik açıdan çok bilgim yok da :(
  • Dün antalya terra city deki teknosada philips 9 serisi 5 bin küsürden 1999 a düşmüştü. Kaldıysa tek tavsiye ederim.
  • antalyaya nasıl bakayım ki dostum bana çok uzak :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=163192&Productid=evph42pfl7606#Gorseller

hepsiburada nın bana özel teklifi varmış arkadaşlar.. 2360 tl bana özel.. normal mi bu fiyat.. sizce nasıl?
  • Yakininizdaki bir teknosadan bakin. Stoktan gorebilirler.
  • Sakin lg ve samsung almayin Ucuz diye.
  • Uzak durulacak marka yoktur, uzak durulacak modeller vardir. Samsung'da da 2011 modellerinden D7000 den aşağıya bakma. Philips 9xxx serisi kağıt üzerinde iyidir ama teoride gayet sorunlu bir seridir. FPR 3D gözlüklü 7xxx serisi LG LW serisi varken gereksizdir, 2400 TL ye 42LW5500 çok daha mantıklıdır (local dimming ve 2D -> 3D çevirisi olması nedeniyle). LG de de LX serisinden uzak duracaksın.

3D özelliğinin fiyat farkı iyice düştü artık, almışken 3D tavsiye ederim ben. Özellikle film ve oyunlarda 3D gitgide yaygınlaşıyor.
  • Selam
    Ben LG 32lw5500 modelini aldım teknosadan 1899 a bonus a 12 taksit e.Eğer ekran ufak gelir demezsen tavsiye ederim 3D filmler güzel seyrediliyor. Çok uzaktan seyretmezsen bence ekran yeterli benim oda ufak olduğundan bu boyutta aldım. Bu fiyata alınabilecek en güel cihaz. Yanında 7 tane gözlük geliyor bence kaçırma.
  • ya bu 7 gözlük kampanyası sabit değil mi? her sitede yok da? kimisi 2 gözlük kimisi 7 gözlük hediye diyo..

bir de bu 42lw5500 modeli 3d görüntüde yeterli olur değil mi arkadaşlar? bu 3d lerin hepsini direk olarak 2d olarak da izleyebiliyoruz değil mi?
  • Tüm Cinema 3D TV serisi TV ler 7 adet FPR gözlük hediyeli. Kutunun içinden 2 tane gözlük + 5li parti paketi çıkıyor. Bizim çakal teknomanavlar ise o 5li gözlük kutusunu alıyor kutunun içinden, mağazada ayrı bir standda kutusunu 200TL ye satıyor - bizzat Darty'de şahidim. Eğer 7 gözlüğünüzü vermezlerse TV ile direk itiraz edin ve LG Türkiye'ye şikayet edeceğim deyin. Hala diretirlerse şikayet edin verirler hemen.

42LW5500 3D de gayet iyi. 3D moduna almazsan TV yi standart 2D yayınları izleyebiliyorsun tabii ki.
  • led öneriniz var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.