Şimdi Ara

TV'NİZİ DopingBox' İLE ANDROİD'E ÇEVİRİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
3.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde eğlencenin kapıları DopingBox ile açılıyor.

İnternetin tüm içeriğine ve pek çok populer uygulama ve oyunlara televizyon ekranından ulaşmayı sağlayan DopingBox, televizyonda eğlence anlayışında sınırları kaldırıyor. DopingBox, ek ücret ödemeden istediğiniz an izleyebileceğiniz yüzlerce film ve diziyle, Youtube, Facebook, Twitter, Spotify ve oyun uygulamalarıyla evinizde ailenizle, sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz keyifli zamanlar yaratacak.

İnternette yapılan her şeyi daha eğlenceli, daha kolay, daha keyifli hale getirerek en iyi kullanıcı deneyimini hedefleyen Doping İnternet, internet kullanıcılarını yepyeni bir ürün ile buluşturuyor. Android işletim sistemine sahip DopingBox ile hem televizyonlar birer internet cihazı oluyor hem de artık vazgeçilemeyen uygulamalara televizyondan erişilebiliyor. DopingBox kullanıcıları, kullanımı kolay air mouse kumandası sayesinde artık televizyonda gerçek internet deneyimi yaşıyor, internetin sınırsız içeriğine televizyonun büyük ekranı ile erişiyor. Bunun yanında, yüzlerce populer yeri yabancı film ve diziyi ekstra ücret ödemeden televizyonlarının büyük ekranında, yüksek kalite ile izleyebiliyor. Google Play platformunda bulunan oyun ve uygulamaların yüklenebildiği DopingBox'la, Youtube, Facebook, Twitter, Angrybirds, Okey oyunu gibi pek çok popüler uygulama önceden yüklenmiş olarak sunuluyor. DopingBox'ta müzikseverler için Spotify ve TuneIn gibi her an istenilen müziği dinleme imkanı sağlayan uygulamalar da mevcut. Bunlar ve daha fazlasıyla DopingBox ile dilediğinizce eğlence artık televizyonunuzda...
    Ve Özellikle KODİ (XMBC SON SÜRÜM) mükemmel hızla çalıştı

detaylı bilgi için 0212 252 78 72
    http://www.uyduevim.net/uydu-alc%C4%B1s%C4%B1-dop%C4%B1ngbox-android
     TV'NİZİ  DopingBox' İLE ANDROİD'E ÇEVİRİN TV'NİZİ  DopingBox' İLE ANDROİD'E ÇEVİRİN
     TV'NİZİ  DopingBox' İLE ANDROİD'E ÇEVİRİN
     TV'NİZİ  DopingBox' İLE ANDROİD'E ÇEVİRİN

İLK TANITIM VİDEOMUZ İÇİN TIKLAYIN
    https://www.youtube.com/watch?v=x2r_4hfFIdg&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candostum2007 -- 24 Nisan 2015; 16:04:20 >

• Arkadaşlar Çogu android ürünlerde sorunlu çalışan veya eski sürüüm olan XMBC Yeni sistemi KODİ denedim
    tek kelime ile mükemmellll
    yarın video çekimi hazır inşallah sizlerle paylasırım
    sınırsız film belgesel izleme keyfini yasayacaksınız
  • Hocam hayırlı işler,fiyat yazmıyor bellimidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaput

Hocam hayırlı işler,fiyat yazmıyor bellimidir ?

fıyat tam bildirilmedı hocam
    ancak çok uygun olacagını beklıyoruz.. kesinlikle beklemye değecek bir ürün.. alack arkadaslar şimdiden bana ulaşırlarsa özel fiyattan yararlanacaklar
    Tanıtım fiyatı yapacagım
  • candostum2007 C kullanıcısına yanıt
    Uygun bir fiyat olursa bende alabilirim. Birde inceleme videosu yaparsanız daha aydınlatıcı olur

• Modül girişi olacak mı

• Fiyatina gore bende alabilirim hocam. Benide yazin listeye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

Uygun bir fiyat olursa bende alabilirim. Birde inceleme videosu yaparsanız daha aydınlatıcı olur

cıhazı getırdım eve iyi bır cıhaz oldugu garantı
    ozellıkle suanda mesela KODİ' den film izliyorum :)
    IPTV mukemmel otesı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4.5.6

Modül girişi olacak mı

yok hocam modul girişi olmayacak..
    gerek oldugunu düşünmemişler :) nedenı de fırma kendı platforumlarını yayınlama pesınde
    ayrıca sınema tv ıle anlasmalı.. 3 kanalı acık
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

Fiyatina gore bende alabilirim hocam. Benide yazin listeye.

Allah'ın izni le yeni mağaza açıyorum.. zaten açılışa özel fiyatlarım olacak
    bunun için beni takip etmeniz yeterlı olacaktır
    www.uydudestek.tv ve www.uyduevim.net sitemize üye olabilirsiniz
    üyelere özel indirimler olacak

• candostum2007 C kullanıcısına yanıt
    Usb girişi var mı bunun yani kendi hdd mizi takıp film izleyebilir miyiz? Ve optik çıkışla ses sistemine bağlayabilir miyiz

• Hocam

1 : Cihazın İşlemcisi sürümü ne ü

2 : Cihazın güncelleme desteği olacak mı?

3 : Açılışa özel fiyat demişsin fiyatıda burda paylaşırmısın

4 : USB girişi olacak mı?

5 : satışlar nezaman başlıyacak

6 : cihaz Atlanta smart G-4 mini ayarında mı?
  • Ustad siteni gezdim ve seni tanidim :) sen su next pandora slim marka uydu aliciyi buyuk bir sevkle sanki bal satan adamlar gibi tanitan arkadassin dimi.... :) hastasiyiz....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustad bu dopingbox dedigin sey su anda satistaymis zaten. Ayda 20 kusur liraya diyor. Senin dediginde mi bu acaba yoksa farkli bir olay mi?

Kaynak :http://www.doping.com.tr/DopingBox-ta-Simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

Usb girişi var mı bunun yani kendi hdd mizi takıp film izleyebilir miyiz? Ve optik çıkışla ses sistemine bağlayabilir miyiz

tabııkı
    ben mesela 2trb hardısk taktım.. ister kayıt yap ıstersen kayıatlarını izle
    resmen bu medıa player:) cıhazda optik çıkış mevcut
  • quote:

Ustad bu dopingbox dedigin sey su anda satistaymis zaten. Ayda 20 kusur liraya diyor. Senin dediginde mi bu acaba yoksa farkli bir olay mi?

Evet hocam DopingBox satışta zaten
    ama bizim burada konuştuğumuz UYDU ALICILI DOPİNGBOX
    yanı hem uydu alıcısı olarak kullanacagınız hemde android ve medıalayer özellıklerıne sahıp olan DopingBox'tan bahsediyorum
    inşallah bu cccam olayı çözüldükten sonra mükemmeli yakalayacak ve satışlara başlayacagız

• quote:

Ustad siteni gezdim ve seni tanidim :) sen su next pandora slim marka uydu aliciyi buyuk bir sevkle sanki bal satan adamlar gibi tanitan arkadassin dimi.... :) hastasiyiz....

evet hocam o benım :)
    aslında provaydı ama baktım binlerce tıklama var.. bıraktım ogle:D
    ama bal reklamı artıkın yasak :)
    bizide yasaklamasınlar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: candostum2007

quote:

Ustad bu dopingbox dedigin sey su anda satistaymis zaten. Ayda 20 kusur liraya diyor. Senin dediginde mi bu acaba yoksa farkli bir olay mi?

Evet hocam DopingBox satışta zaten
    ama bizim burada konuştuğumuz UYDU ALICILI DOPİNGBOX
    yanı hem uydu alıcısı olarak kullanacagınız hemde android ve medıalayer özellıklerıne sahıp olan DopingBox'tan bahsediyorum
    inşallah bu cccam olayı çözüldükten sonra mükemmeli yakalayacak ve satışlara başlayacagız

O zaman sendeyiz. Bizi habersiz birakma...

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenconair

Hocam

1 : Cihazın İşlemcisi sürümü ne ü

2 : Cihazın güncelleme desteği olacak mı?

3 : Açılışa özel fiyat demişsin fiyatıda burda paylaşırmısın

4 : USB girişi olacak mı?

5 : satışlar nezaman başlıyacak

6 : cihaz Atlanta smart G-4 mini ayarında mı?

1: işlemci sürümü Amlogic Meson6
    2: Neon Destekli
    3: RAM 768MB
    4: Cihazın güncelleme desteği olacak tabiiki
    5: 2 usb çıkışı var
    5: satışlar çok yakın zamanda başlayacak..net bir tarih veremiyorum
    6: benzer ürünlerden çok daha hızlı ve özellikte olacak bunlardan bazıları:
    FİLBOX LIVE ile sınırsız film ızleme keyfi
    2: XBMC son sürümü KODİ sorunsuz çalışıyor olması
    3: seç izle uygulaması sayasınde kaçırdıgınız dizi ve programları izleme
    4: Filbox ile anlaşmalı 3 sinema kanalını izleyebilme
    5: spotfy uygulası ile o an canın ne dinlemek isterse online dinleyip ürünün diğer uygulamalarında dolaşabilme
    6: ve bennce en önemlisi. .biliyorsunuz 50gb çogumuzda adıl kullanım kotası verılıyor, ve ne yazık kı daha dönem yarı olmadan mesaj gelıyor ve hızımız 3megabıte geldı uyarısı alırız
    işte bu üründe 2 megabıt olsa dahil sorunsuz bir şekılde 720p formatında dahi sinemanı izleyebilirsin
    daha cok var yavas yavas bende kurcaladıkca sızlerle paylaşacagım

• cihaz tanıtımı için teşekkürler.Bir kaç sorum olacaktı ,

anladığım kadarıyla buradaki sinema kanalları internet üzerinden seyrediliyor , normal uydu yayınına göre görüntü kalitesi nasıldır ? yani bağlantının kopmaması için bitrate düşürülüp görüntü kalitesinden ödün veriliyor mu?

bu sinema kanalları için aylık bir ücret alınacak mı? malum filbox ve d smart modüller aylık veya yıllık olarak ücretliler , bu cihazla yasal bir şekilde ve süresiz olarak izleyebilecek miyiz? yoksa bir yıl falan gibi sınırlaması mı var?

bir de bu cihazı tv arkasına gizleyip kumandayı kullanabiliyor muyuz? yani atlantadaki gibi kumandayı radyo frekanslarıyla çalıştırabiliyor muyuz?

aslında film kanalları izlemek istediğimden modül girişli bir cihaz arıyordum ama bu cihaz çok ilgimi çekti cevaplarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.