Şimdi Ara

TV'li Çift Hatlı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TV özelliği iyi olan çift hatlı cep telefonu istiyorum. Kamerası da ii olursa fena olmaz. Aklimda bikaç tel var (Piranha Motion, Digimax D100, Twings Saphire=sanırım hepsinin kamerası kötü ama tv özellikleri ii deniliyo) ama hepsinin bi yeri iyi se öbür tarafı kötü kafam karışık. Mesela Anycool t828 ile day mobile t828 arasında ne fark var? kameralar farklı deniliyor. yok birinde tv kaydı var deniliyor. bi de aşagıdaki telefon gerçekten 5,2 mp olabilir mi? bence çok kral bi görüntüsü war ama bu telefonlarla ilgili yazılan pakçok özellik yanlış diyorlar napıcağımı şaşırdım...
    http://urun.gittigidiyor.com/YILIN-TELEFONU-ANYCOOL-V866-EN-SON-MODEL-5-2-MP_W0QQidZZ12661662
    Bi de şu kol saati şeklindeki telefonlar da kafamı karıştırıyor. HBde bile satışa girdi. Çok tarzz bişeye benziyo. biraz daha bekleyip de böyle bişey mi alsam diyorum.
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepiwatch
    Maalesef o zamn tv'yi unutmam gerekecek şuan tv ihtiyacım var o yüzden ilk planda TVli cep .... Garantili garantisiz tavsiye bekliyorum.

• bence piranha motion al.kutu içeriği olarak falan en iyisi gibi görünüyor.ayrıca gg de falan mal satıp ''3mp-5mp'' kamerası var falan diyenlere de inanma.ben de bu aletleri çok araştırdım.öyle sağlam bi kamerası olan alete hiç rastlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58_transporter_58 -- 5 Ekim 2008; 10:00:06 >
  • anycoolun bir modeli vardı geçen gördüm ark. da normalde bu tip telefonları tavsiye etmem ama gördüğüm modeli oldukça kibar ses çıkışı çok güzel çift hatlıydı arkasında da tv mobile yazıyordu... sanırım 150 liraya almış...
  • Hocam bu telefonları alıyorsunuz ama SAR değer testleri bana çok uyduruk yapılıyor geldi.

Telekomunikasyon Kurumu labrotuarlarında test edilmeye başlamışlar.

Umarım uygun değerlerde çıkarlarda u telefonları kullanan millten radyasyondan saçı tırnağı dökülmez.
  • KESİNLİKLE ALMA HEPSİ AYNI HEPSİ KAÇAK HEPSİNİN İMEİSİ ÇAKMA......ÖZELLİKLE GİTTİGİDİYORDAKİ BÜTÜN ANYCOOLLER KAÇAK DIR..
    ALACAKSAN HEPSİBURADA COMDAN GARANTİLİ ALMANI TAVSİYE EDERİM......BU TELEFONLARIN HEPSİNİN DAHİLİ HAFIZALARI -----197--kilobaytdır....JAVA YOK,İŞLETİM SİSTEMİ YOK.OYUN YADA UYGULAMA YÜKLENMEZ...KAMERALARININ HEPSİ VGA DIR.3 AY SONRA OPERATÖRLER KAÇAK İMEİ DEN KAPATILIR....DİĞER MARKLAR VE KONULAR TOPİĞİNİ İNCELE .....PİLİ KOKUYO DİYEN VAR.ISINIYOR DİYEN VAR.AŞIRI BAŞ VE KULAK AĞRISI YAPIYOR DİYEN VAR....SEN DİKKAT ET..GGG DAN KESİNLİKLE ALMA....
    AYNI PARAYA G.MOBİLE---YADA SAMSUNG ÇİFT HATLILARINA BAK DERİM.....
  • sağolun almaktan vazgeçtim bende... yurtta tv problemim wardı şimdi hallolunca gerek de kalmadı pek telefonlarmla idare ederim. verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.