Şimdi Ara

Tv kartı alacam laptopa .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: technologies

sadece digital yayında adaptöre ihtiyacı var...karasal yayında otobüste izleyebilirsiniz

Evet arkadaşın dediği kısmen doğru yukardada bahsetmiştim.Sadece dvb-s dijital uydu yayında lnb için gerkli gücü karşılamk için adaptör kullanılıyor. Onun dışında dvb-t karasal dijita yayın veya analog yayında adaptör filan gerekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateso8634 -- 18 Aralık 2006; 23:04:13 >
  • Bu tv kartına sahip olanlar yada yeni satın alanlar yorum yazarsa çok memnun olurum özellikle karasal analog ve uydu yayınlarındaki performansı hakkında. Ben kıbrısta olduğumdan burda karasal sayısal yayıncılık yok. O yüzden onunla ilgilenmiyorum.
  • Sanirim imzaan daki laptopla kullaniyorsun FLY tv kartını. Ben de hiç alamazsam o laptopdan almayi düşünüyorum. O kart o laptopla sorunsuzsa çok iyi. Gerçi 5101 fena bi laptop değil kesinlikle. Merak etiğim DVB-S de kullanırken canak sorun cikarıyor mu ve donma, bozulmalar vs var mi görüntüde ? Baska kullanıcılarbu kartlarda dijital görüntüde sorun yaşıyorlarmış bu konuda yorumların nelerdir ?
    Sende bir sorun var mi ?
  • bu formu okudugumda bende laptopuma tv kartı alıcagımdan duses bir forum olduğunu söyliyim arkadaşlar ben şunu soyliyim fly tv kartı imkanı yok benim paramla 10 ytl vermem nekadar ozellek olursa olsun benim basım fly tv kartında çok yandı kardesim eyer tv keyfi yaşayacaksan biarz paraya kıy ihtiyacına göre avermedia veya skystar tv kartı alın çünkü yazılım destegi sıfıı denecek kadar kötü iyi bir çekim frkans yakalama yok ama aver media kardesim anten takma yinede net cekiyor yazılım destegı kalitesi manyak birsey kara sizin ben fly marka ne model aldıysam yok abicim bir boka yaramadı afedersiniz
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.