Şimdi Ara

TV izle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • U&U Software tarafından hazırlanan TV izle uygulaması sayesinde 100'den fazla yerli ve yabancı TV kanalını canlı olarak seyredebilirsiniz. İyi kodlanması sayesinde telefonunuzda yer kaplamaz, takılmalara yol açmaz. Ayrıca uygulamamız hiçbir eklentiye ihtiyaç duymamaktadır tek yapmanız gereken uygulamamızı indirmek ve TV kanallarını izlemeye başlamaktır.

Yeni sürüm ile gelen özellikler:

*Yeni tasarım: Kanalların logosu ve yayın türünü de görebileceksiniz. Eski sade tasarıma göre oldukça gelişmiş ve Android'in son gelişmelerine paralel bir kanal listesi tasarladık. Tasarımı beğeneceğinizi düşünüyoruz.
    *Yeni server sistemi: Artık kanallar bozulduğunda ya da yeni kanal ekleneceği zaman uygulamayı güncellemeye gerek kalmayacak anında serverdan güncelleyeceğiz. Bunun için hiçbir şey yapmanız gerekmeyecek uygulama kendisi anlık olarak kanal listesini güncellemektedir.
    *Yeni yayın formatı: Tüm yayınlar tam ekran yapıldı. Böylece yayının keyfini doyasıya yaşayabileceksiniz.
    *Yeni menü sistemi: Android'in gelişmelerine paralel olarak uygulamamıza sol menü eklenmiştir. Uygulamayı açınca sol menüde birçok faydalı erişim kısayolları göreceksiniz. Tasarımının hoş olması ve kullanışlılığının yüksek olması sebebiyle yeni menü sistemini beğeneceğinizi düşünüyoruz.
    *Yeni özellikler: An itibariyle bazı kanallara yayın akışı verisi de ekledik. Yayın akışı üzerinde çalışmalarımız devam ediyor önümüzdeki sürümde çok gelişmiş bir yayın akışı sistemini göreceksiniz
    *Yeni reklam politikası: Program ücretsiz olması sebebiyle bir miktar reklam içermektedir. Reklam politikamız gereği asla kullanıcı yayın izlerken reklam göstermiyoruz. Reklamları sadece çıkışta göstererek kullanıcının yayından keyif almasını istemekteyiz. Yeni reklam politikamız gereği reklamlarımız sizden asla izinler istemez, ekranınızda kısayollar oluşturmaz. Yeni reklam politikamızı beğeneceğinizi düşünüyoruz.
    *Yeni dil desteği: Uygulamamızı Türkçe, İngilizce, Azerice'nin de aralarında bulunduğu 8 farklı dilde kullanabilirsiniz.

Geliştirilmesini istediğiniz yönler varsa ya da hatalar tespit ettiyseniz ya da eklenmesini istediğiniz kanal varsa hiç tereddüt etmeden ve çekinmeden uusoftware@outlook.com adresiyle iletişime geçebilirsiniz.

İNDİRME LİNKİ:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uusoftware.tvizle

NOT: Arkadaşlar desteklerinizi beklemekteyim vereceğiniz 5 puanlara talibim

TV izle
     TV izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutuludag -- 20 Haziran 2014; 1:26:29 >

• artık stabil bir tv uygulaması bulmak çok zor bu uygulama nasıl bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygulamamı deneyip beğenmediğiniz yönleri ya da eksik bulduğunuz yönleri söylerseniz en kısa zamanda düzeltebilirim. Açılmayan kanalları ise anında düzeltebiliyorum zira siz her uygulamayı açtığınızda en güncel kanal listesini alıyorsunuz. Benzer şekilde yeni kanalları da anında ekleyebiliyorum. Araba almayı planladığım ve biraz daha paraya ihtiyacım olduğu için 5 puanlarınızı beklemekteyim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutuludag -- 20 Haziran 2014; 5:00:39 >
  • Not: Prensip gereği kullanıcı tv izlerken asla önüne reklam getirmiyorum. Kullanıcının kanalları tam ekran ve full hd olarak seyretmesi benim için oldukça önemli. Bu yüzden kanal seyrederken asla reklam görmezsiniz rahat rahat istediğiniz kanalı ya da maçı seyredebilirsiniz.
  • İndirdim 5 yıldız verildi. Başarılar.

• Teşekkür ederim. İyi seyirler
  • Uygulamayı indirdim ve beş yildiz verdim. Eline sağlık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.