Şimdi Ara

TV ALACAĞIM LCD OLMASI ŞARTMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lcd ler tamam ucuzluyor ama illaki lcd olması şart mı ben şimdi 16:9 bi tv alsam geniş ekran 82 ekran 100 hz.hatamı etmiş olurum lcd alınca duvara asmadıktan sonra crt den bi farkı kalmıyor sehpanın üzerinde durduktamn sonra ha crt ha lcd.görüntü kalitesi iyi olan lcd lerde hala pahalı benim için.pazartesi ye kadar bu handikapı aşmam gerekiyor.son kararımı vereceğim.ama aklımda hala sehpalı 16:9 100 hz bi tv almak var.sizler ne dersiniz üstadlar kullanıcılar fikri olanlar.saygılar iyi forumlar

TV ALACAĞIM LCD OLMASI ŞARTMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 5 Mayıs 2007; 14:30:39 >

• Ben de almayı düşünüyorum ve sanırım kararım CRT olacak. Çünkü fiyat/performans bakımından LCD ve Plazmadan çok üstünler bana göre. Daha ortada HD yayın yokken LCD ve Plazmaya para yatırmak pek akıllıca gelmiyor. 2-3 sene sonra HD yayın yaygınlaşmaya başladığında ve teknolojiler adam gibi olgunlaşıp ucuzladığında alabilirm ancak.
  • sevgili sadbul

sadece 2-3 sene avantajli olabilecek, pahali bir crt'ye para vermek yerine
    tabii eger acil bir TV ihtiyac yoksa,
    satin alma isini HD yayinlarin nispeten yayginlasacagi 1-2 sene sonrasina birakmak
    daha isabetli olur gibime geliyor
    selamlar
  • teşekkür ederim ama 2-3 sene de beklenmez ki arkadaşlar.ozaman hiç bişey alamayız .ben biraz daha düşüneyim.Vestel nasıl acaba hiç bir estel ürünü kullanmadım bu güne kadar.Tv lerim sony ve grundig.grundig eskidiği için onun yerine düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.