Şimdi Ara

Tuzlu Su ile Gargara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ağzımın içinde ön dişlerin en alt yerinde kabarcık çıktı. Yara yani beyaz.

Tuzlu su ile gargara iyi gidermi. Doktorun verdiği gargara olmadan geçirmeye çaışacağımda

Başka önerileri olan varsa alabilirim , teşekkürler

• Büyük bir ihtimalle aft çıkmış arkadaşım.
    Aktardan karadut şurubu alıp onunla gargara yapmanı tavsiye ederim.
    Not: Gayet lezzetli bir tedavidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobita -- 4 Temmuz 2011; 15:43:31 >
  • Aktar nerden bulacamki yav
  • başka yol yokmu beyler
  • beyler doktora gitti ilaç yazsın diye öğle tatiline denk gelmişim bir dahada gidemedim okula gittim.

acıyor orası öneri yazın yahu :)
  • Dostum aft öyle basit bir yara değildir, bir çok nedeni vardır çıkmasında, eğer sık sık çıkıyorsa mutlaka doktora görünmelisin.

kenacort ilacını alıp kullanabilirsin, koruyucu bir katman oluşturuyor. daha çabuk iyileşmesini sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0nkey D. Luffy

Dostum aft öyle basit bir yara değildir, bir çok nedeni vardır çıkmasında, eğer sık sık çıkıyorsa mutlaka doktora görünmelisin.

kenacort ilacını alıp kullanabilirsin, koruyucu bir katman oluşturuyor. daha çabuk iyileşmesini sağlıyor.

Hocam korkutma yav :(

1 tane var oda yeni çıktı.

Stres diye tahmin ediyorum , evden çıkmadım bir süre sıktım kendimi falan. Stres kaynaklı olabilirmi ? Yada neden çıkar ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su sebilleri neden koku yapar?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk defa çıktıysa bence sorun yoktur, benim tanıdığım insanlar var ağızlarında sürekli en az bir tane olur, sert yiyecekler zedelemiş olabilir, ondan sonra büyüyor zaten, ayrıca hiç bir şey yapmazsanız, 5-7 gün arasında kendiliğinden geçiyor.

Benim denemelerimde tuzlu gargaranın bir işe yaradığını görmedim, çektiğim acı ile kalıyorum.
  • stresten olur bendede sıkıntılı zamanda oluşur kenacort al yazdırmana gerek yok zaten 2.5 tl gece yatmadan önce aft ın üztüne sür sabaha bişey kalmaz....bukadar sıkıntıyada gerek yok...relax...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Aktar nerden bulacamki yav

Sen nasıl bir yerde yaşıyorsun ki, artık bakkaldan çok aktar var her yerde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Aktar nerden bulacamki yav

Sen nasıl bir yerde yaşıyorsun ki, artık bakkaldan çok aktar var her yerde...

Hocam pek aktar bilmem o yüzden dedim :)

Bu arada dediğiniz lacı aldım arkadaşlar beyaz turuncu ufak bir krem.

3-4 kez kullanacaksın dedi eczane. Bunu sürdükten sonra ne kadar birşeyler yiyip içmemek lazım. Birde miktarı ne kadar süreyim.

• Listerine , Oral B , Colgate gibi markaların gargaralarını almanı tavsiye ederim . Tuzlu su ile gargaranın diş etlerine yararlı ama dişlere zararlı olduğunu duymuştum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.