Şimdi Ara

Tuzla/Mercan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
11.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar bır cok kısıden istanbulun en nezih yeri olarak duydum burayı askeriye felanda varmıs cevresınde.

Aranızda burayı bılen varmı nasıl bır yerdir ? Suç oranı nasıldır ?.

• en nezihi bilmemde istanbula en uzak yer
  • Güncel
  • Tuzla'da oturuyorum bende ama biraz uzağız oraya suç oranını filan bilmemde arada gezmeğe filan gideriz çay içeriz. Denize kıyısı var... Zaten apartman filan yok pek Her taraf villa, ağaçlık, yemyeşil....(Villaların bahçeleri). Kısacası nezih sakin bir yer. Ünlünelerin evleri filan da var... Ankara mercan'da Dodo beach var. (Gece klubü) Balık restorantları filan kısacası güzel bir yerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüzvettin -- 6 Nisan 2009; 22:54:45 >
  • hmm peki suc oranı hakkında bılgısı olan varmı ?
  • cogu sitenin kendi guvenligi var pek olay yaşanmaz bu yüzden. genelde yazlık olarak kullanılıyor çoğu villa bu yüzden götürcek fazla mal da yok evlerde
  • tuzla mercanda oturuyorum gayet sakin sessiz bir muhit. Mercan dediğin bölge askeriye ye giden yolla ikiye ayrılıyor biri marmara denizine bakıyor üst taraftan tuzla sahilinin baktığı tarafa yani. Diğer taraf ise ufak tuzla gölüne ve tersaneye bakıyor ( Restorantların olduğu taraf ). Genelde Göle bakan tarafta gölden gelen kötü yosun kokusu oluyor biz diğer taraftayuz iyiki^^. Yazın deniz gayet güzel.

Suç oranı olarak bu güne kadar en ufak bişey duymadım ve duyacağımı sanmam. Çoğunlukla heryer site ve güvenlikleri var içeriye almıyorlar. + Askeriye ye yakın zaten. Tuzlanın en sakin en güzel yeri orası. Yaylaya doğru çıktın mı başlıyor kötü insanlar türemeye.

Başka?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki site olmadıgını farz edersek ?. Şimdi bir sokak gordum orada hep mustakil evler var hep nezih insanlar var mercan yarımadası diye geçiyor.Postane mahellesiymis sanırım. Deniz harb okulunun oralarında.Yaz kış kalmak sorun olurmu bide ?
  • Güncel
  • Güncel
  • Güncel
  • Güncel
  • Yaz kış kalmak hiç bir sorun olmaz sadece arabanız olması iyi olur çünkü çarşıya yürüyerek 20-25 dakikadır. Kadıköye ve Altbostancıya iett otobüsü, pendik ve istasyona ise minibüs vardır. İstanbulun en nezih yerlerindendir. İstanbulun en eski yazlık mekanlarındandır. Şu anda pek öyle bir ayrım kalmasa da Ankara mercanda Ankara sosyetesi, İstanbul mercanda İstanbul Sosyetesi oturur. Ev fiyatları uçuktur. Apartman tarzı site yoktur. Tamamen müstakil villalar, yayılar, köşk tarzı kocaman evler ve lüks villalı sitelerden oluşur. Sadece en eski villaları ufak ve daha mütavazidir. İstanbul Mercan da 2 adet lüks balık lokantası ve tenis kulübü, Ankara mercan da ise Dodo Beach ve Sörf kulübü vardır. Denizi rüzgara göre değişir, ters akıntı olursa tüm marmarada olduğu gibi kıyıya yosun toplanır. Sokaklarının hiç biri birbirine paralel olmadığı için yön bulma sorunu yaşabilirsin. Deniz harp okula giderken, harp okuluna gelmeden sağa saparsın, sol tarafta komple lüks villadır. burun olduğu için her iki tarafta denize bakar. Sol tarafta askeri kamp vardır. Gayet güzeldir. Akeri kampın yanı İller bankası kampıdır. İller bankası kampını şu an iski almış, oraya da 2-3 sene içinde harika bir sosyal tesis yapıcakmış belediye. İşte askeri kamp ile iller bankası kampı Koçun adasıyla, sıçan adasına bakar. Manzarası harikadır. 2 sene içinde göl çalışmları bitecek ve Ankara mercanın hemen yanındaki tuz gölü harika bir kuş cenneti olacak. gölün ilerisinde Sakız adası(yarım ada) vardır. Eski tuzlalıların sayfiyesidir. Tarihi sakız ağaçlarıyla doludur. Fakat sanırım adayı İtü almış. Bekçi de koymuş içeri sokmuyorlar. İşte o adaya giden yol göl ve denizin arasından geçer ama şu an gölde çalışma olduğu için kısa süreli kapatıldı, işte sadece o yolun kenarında araba araba insanlar içki içmeye geliyorlar mercanda tek uzak durman gereken yer o yoldur.

• quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

Yaz kış kalmak hiç bir sorun olmaz sadece arabanız olması iyi olur çünkü çarşıya yürüyerek 20-25 dakikadır. Kadıköye ve Altbostancıya iett otobüsü, pendik ve istasyona ise minibüs vardır. İstanbulun en nezih yerlerindendir. İstanbulun en eski yazlık mekanlarındandır. Şu anda pek öyle bir ayrım kalmasa da Ankara mercanda Ankara sosyetesi, İstanbul mercanda İstanbul Sosyetesi oturur. Ev fiyatları uçuktur. Apartman tarzı site yoktur. Tamamen müstakil villalar, yayılar, köşk tarzı kocaman evler ve lüks villalı sitelerden oluşur. Sadece en eski villaları ufak ve daha mütavazidir. İstanbul Mercan da 2 adet lüks balık lokantası ve tenis kulübü, Ankara mercan da ise Dodo Beach ve Sörf kulübü vardır. Denizi rüzgara göre değişir, ters akıntı olursa tüm marmarada olduğu gibi kıyıya yosun toplanır. Sokaklarının hiç biri birbirine paralel olmadığı için yön bulma sorunu yaşabilirsin. Deniz harp okula giderken, harp okuluna gelmeden sağa saparsın, sol tarafta komple lüks villadır. burun olduğu için her iki tarafta denize bakar. Sol tarafta askeri kamp vardır. Gayet güzeldir. Akeri kampın yanı İller bankası kampıdır. İller bankası kampını şu an iski almış, oraya da 2-3 sene içinde harika bir sosyal tesis yapıcakmış belediye. İşte askeri kamp ile iller bankası kampı Koçun adasıyla, sıçan adasına bakar. Manzarası harikadır. 2 sene içinde göl çalışmları bitecek ve Ankara mercanın hemen yanındaki tuz gölü harika bir kuş cenneti olacak. gölün ilerisinde Sakız adası(yarım ada) vardır. Eski tuzlalıların sayfiyesidir. Tarihi sakız ağaçlarıyla doludur. Fakat sanırım adayı İtü almış. Bekçi de koymuş içeri sokmuyorlar. İşte o adaya giden yol göl ve denizin arasından geçer ama şu an gölde çalışma olduğu için kısa süreli kapatıldı, işte sadece o yolun kenarında araba araba insanlar içki içmeye geliyorlar mercanda tek uzak durman gereken yer o yoldur.

Hmm çok sağol verdıgın bilgi için.

• Baska bilgisi olan ?
  • Tuzla gelişmekte olan bir yer. Çok uzak İstanbul'a.
  • Ben 17 senedir tuzlada yaşıyorum.Mercan tuzlanın en güzel ve sağlam yeridir.Tek bir 3 katlı bina göremezsiniz.Çoğu villa/köşk misalidir.hatta birçok ünlü ismin burada villarları var.Çok sessiz sakin çoğunlukla yaşlıların dolaştıgı ara ara genç çocukların M3/Corvette'lerle turladı mekandır.Ev fiyatları çok uçuktur.Yalnız suç oranı olarak direk etkileşim mafyadır Ancak süper bir yerdir.Arşive bakayım resim varsa atarım
  • Suç oranı derken hırsızlık gasp v.b diyorum.
  • istanbulun en nezih yeri KALAMIŞ tır bu böyle biline
  • gel sen gel pişman olmazsın, bence istanbulun geceleri çıkıp gezmek için en iyi sahili tuzlada. postahane mah. mercan dediğin yerden sahile yürüyerek gitmek 5-10dk nı almaz. her yaz boyunca şenlikler düzenleniyo lünapark kuruluyor v.s.

istanbulun heryerine otobüs sıkıntısı çekmezsin. kadiköye gitmek 1saat 20 dk civarı sürüyor. Ben hergün içmelere çıkıp oradan 500t ile maslağa gidiyorum üniversiteye 1:30 ile 2 saat arası sürüyor. Suç yok arkadaşım mahallede daha niye soruyon anlamadım ki gasp mı edicen milleti burda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.