Şimdi Ara

tüyleri isteyerek diken diken etme yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 senedir yapabildiğim bir özellik bu.öncelikle tüylerini diken diken etmek genel olarak soğuk,korku,gurur anlarında olur.ama bunun tersi zamanlarda bile yapabiliyorum tüylerimi diken diken etmeyi isteyerek.mesela sıcakta.burada önemli olan soğuk değil kendinizi soğukta hissediyor gibi olmanızdır.bilimsel açıklaması zannediyorum 7 serbest şakradan yayılan gücün vücutta dolaşması.yani her insan için de açıklaması bu galiba.alnımız ile göbek deliğimiz arasında bulunan 7 şakradan yayılan serbest gücün vücutta dolaşması sayesinde tüyler diken diken oluyor.kısacası her şartta tüylerimi diken diken ediyorum.öyle ki her 2-3 dakikada bir diken diken olmaya başlıyor vücudumdaki her tüy.neyse bu özelliğime ve özelliği olan insanlar hakkında bir açıklık getirirseniz sevinirim.

• bir insan neden tüylerini diken diken yapmak isterki , yani bunun yararı nedir insana
  • belki inanmassın ama o ozellik bendede var :P
  • 17 ocak arkadaşım yararı şu:gücü kontrol altına almak.
    inanır mısın başka bir sürü yarar sayarım.çünkü gücü kontrol altına alıyorsun:
    artık kendi rüyalarımı kendim oluşturuyorum ve rüyalarıma yön verebiliyorum.tüylerini diken diken eden benim gibi insanlar tabi olacak.bu bu insanların esnek olduklarını gösteriyor.ayrıca bilmeyen birine öğrettim bunu.şok oldu bunu yapabildiğine.ileri hedeflerim arasında beyin gücüyle çeşitli nesneleri oynatmak var.bir nevi matrix sisteminin alıştırmaları bu 'tüylerini isteyerek diken diken etme' ayrıca böyle insanlar varsa onlarla konuşmak da isterim buna benzer beyin gücünü yoğunlaştırdığınız olaylarda.öğrenmek isteyen arkadaşlara da seve seve öğretirim bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toliveistodie140 -- 18 Aralık 2005, 4:17:24 >
  • Dostum o hemen hemen her insanda var zaten. İnsan soğuğa çıktığında içini bir ürperti kaplar ve bir elektrik dalgası vücudu yukarıdan aşağıya titretir. Daha sonraları insan evladı bunu kontrol etmeyi öğrenir zamanla. Bende istediğim zaman yapabiliyorum bunu. Bunun o kadar büyütülecek bir şey olduğunuda düşünmüyorum. Yani uzun lafın kısası insan vücudunda ki düşük elektriğide kontrol etmesini öğrenebilir. Şakrayla makrayla cartla curtla alakası yok.
  • belkide tüyler eğrilip kambur olmaktan kurtulur
  • anlat ya merak ettim şimdi... rüya kontrol etme olayını rüya gördüğüm zamanlar kısmen de olsa yapabiliyorum... ama genelde akışına bırakmak daha iyi. vardır belki bir hikmeti :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Dostum o hemen hemen her insanda var zaten. İnsan soğuğa çıktığında içini bir ürperti kaplar ve bir elektrik dalgası vücudu yukarıdan aşağıya titretir. Daha sonraları insan evladı bunu kontrol etmeyi öğrenir zamanla. Bende istediğim zaman yapabiliyorum bunu. Bunun o kadar büyütülecek bir şey olduğunuda düşünmüyorum. Yani uzun lafın kısası insan vücudunda ki düşük elektriğide kontrol etmesini öğrenebilir. Şakrayla makrayla cartla curtla alakası yok.

+99.999999 x 24/5=10,2

edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peynir Alti Suyu Tozu -- 18 Aralık 2005, 11:47:11 >

• bu övünülmesi gerekilen bi olaymı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: toliveistodie140

ileri hedeflerim arasında beyin gücüyle çeşitli nesneleri oynatmak var.

Bence sen biraz fazla film izlemişsin özelliklede matrix
  • bu olayları ne kadar takip ediyorsun bilmiyorum ama nesneleri yerinden oynatmak çok bilinen bir şeydir.şu anda bunu yapabilen epeyce insan vardır.zaten filmde de gösterilme nedeni bunu yapan insanların varlığıdır.
  • Tabi canım benim amcaoğluda Jedi zaten o da yapıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: toliveistodie140

3 senedir yapabildiğim bir özellik bu.öncelikle tüylerini diken diken etmek genel olarak soğuk,korku,gurur anlarında olur.ama bunun tersi zamanlarda bile yapabiliyorum tüylerimi diken diken etmeyi isteyerek.mesela sıcakta.burada önemli olan soğuk değil kendinizi soğukta hissediyor gibi olmanızdır.bilimsel açıklaması zannediyorum 7 serbest şakradan yayılan gücün vücutta dolaşması.yani her insan için de açıklaması bu galiba.alnımız ile göbek deliğimiz arasında bulunan 7 şakradan yayılan serbest gücün vücutta dolaşması sayesinde tüyler diken diken oluyor.kısacası her şartta tüylerimi diken diken ediyorum.öyle ki her 2-3 dakikada bir diken diken olmaya başlıyor vücudumdaki her tüy.neyse bu özelliğime ve özelliği olan insanlar hakkında bir açıklık getirirseniz sevinirim.

Birader bende arastirdim bunu da bende istedigim zaman beynimi karincalastirip vucudumdaki tuyleri diken diken edebiliyorim. Evet cok mantiksiz ve aptalca gelebilir ama beynimi karincalastiriken vucudum isiniyor ve tuyler dikeliyor. Hort oldu galiba bilgi verirsen sevinirim cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpins951

quote:

Orijinalden alıntı: toliveistodie140

3 senedir yapabildiğim bir özellik bu.öncelikle tüylerini diken diken etmek genel olarak soğuk,korku,gurur anlarında olur.ama bunun tersi zamanlarda bile yapabiliyorum tüylerimi diken diken etmeyi isteyerek.mesela sıcakta.burada önemli olan soğuk değil kendinizi soğukta hissediyor gibi olmanızdır.bilimsel açıklaması zannediyorum 7 serbest şakradan yayılan gücün vücutta dolaşması.yani her insan için de açıklaması bu galiba.alnımız ile göbek deliğimiz arasında bulunan 7 şakradan yayılan serbest gücün vücutta dolaşması sayesinde tüyler diken diken oluyor.kısacası her şartta tüylerimi diken diken ediyorum.öyle ki her 2-3 dakikada bir diken diken olmaya başlıyor vücudumdaki her tüy.neyse bu özelliğime ve özelliği olan insanlar hakkında bir açıklık getirirseniz sevinirim.

Birader bende arastirdim bunu da bende istedigim zaman beynimi karincalastirip vucudumdaki tuyleri diken diken edebiliyorim. Evet cok mantiksiz ve aptalca gelebilir ama beynimi karincalastiriken vucudum isiniyor ve tuyler dikeliyor. Hort oldu galiba bilgi verirsen sevinirim cidden

İyi hortlatmışsın.Bu arada;
    Ne zaman şu şarkıyı hissederek dinlesem tüylerim diken diken oluyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=QycrglSfEJg 2:52
    Kulakiçi kulaklıkla siz de deneyebilirsiniz.

• Nice hort

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıllık hort bravo çocuklar

• Hort falan ama şakra değil çakra.

• Çakra yönlendirme derken?
  • Okşa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.