Şimdi Ara

TÜVTURK İzmir Çiğli Merkez istasyonuna nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden aosb ye girer, ilk sağ sokağa girer oradan görünen demiryolunu takip eder ve ilk hemzemin geçitten geçtiğim zaman karşımda TÜVTÜRK ü bulurdum. ama şimdi o hattan izban geçiyor ve oranın açık olup olmadığını bilmiyorum, izban ile seyahat ederken o taraflara gitmediğim için de kapalı olup olmadığından emin olamıyorum.

Çiğliden nasıl giderim? adı çiğli olsa da gayet uzak bir yerde bulunuyor çünkü, telefona adresi giriyorum ama 1003 no'lu kapı numarası yok en yakın 998 diyor...

http://www.tuvturk.com.tr/istasyonlar.aspx?id=istasyonlar/tuvturk-izmir-cigli-tesisleri-ve-arac-muayene-istasyonlari.aspx

• Malesef hem zemin geçit yok AOSB'den . Ben gittiğimde oradaki mahallelerin arasından şans eseri dar yollardan ana yola çıktım. Ana yolda Çiğli'den Karşıyaka'ya doğru giderken BP istasyonu var.Hemen onun orada tabela var zaten döenebilirsiniz.
    Anadolu caddesinde ilerlerken Menemen'e doğru Çiğli'ye geldiğinizde 2 tane alt geçit var . Onlardan bir tanesine girmiyorsunuz zaten tabelada yazıyor Muayene İstasonu diye. Oradan kavşaktan U dönüşü yapıp dediğim gibi BP istasyonuna geliyorsunuz oradan sağ tarafa dönüp bulursunuz.. Biraz karışıktır..
  • Kardeşim Anadolu Caddesinden Menemen istikametine geleceksin ilk önce Çiğli alt geçitine geleceksin onun altından direk gec ortalama 3 km sonra TüvTürk solunda kalacak ama sen dönemeyeceksin 1 km daha gelip 2. Alt geçite meydan yoluna geleceksin ordan U dönüşü yapacaksın ve 1 km geriye geldikten sonra Egemi göreceksin onun önünden sağa girince 200 ileride zaten tabelalar sana yolu gösterecek.
  • tarifler için teşekkür ederim, çiğliden alt geçide giriyorum, 2. geçide geldiğimde girmeyip, yan yola girip u dönüşü yapıyorum, 1 km ye yakın gittikten sonra Egem diye bir yer görüp sokağına sapıyorum.

hemzeminin kapanması kötü olmuş, eskiden çok rahat gidiyordum
  • elimle koymuş gibi buldum, kusursuz alıp çıktım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.