Şimdi Ara

Tuvaletteki esrarengiz b.k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabah tuvalete girdiğimde tuvalete s.çılmıştı ama kimse yapmamıştı ne ben ne de başkası kimsenin haberi yok nereden gelmiş olabilir bu b.k ? yoksa aşağıdan falan mı gelmiştir ?

• Bizde de olmuştu bu olay. Sebep su gideri tesisatındaki sorundan dolayı komşuların b*kları bizim tuvalete geliyordu. Nasıl komşu b*ku olduğunu anladın diye sorarsanız eğer şöyle bir yöntem buldum. O gün tuvaletteki b*kun içinde karpuz çekirdekleri vardı. Ve ben o hafta hiç karpuz yememiştim. Dolayısı ile tuvaletteki b*k bana ait değildi. Sonra komşuya gittim ve karpuz yiyip yemediklerini sordum. Onlar da son birkaç gündür karpuz yediklerini söylediler. Evet, tuvaletimdeki b*k komşuya aitti, artık olay aydınlanmıştı. Sonra tuvalete tekrar giderek b*ku incelemek istedim. Elime bir çubuk aldım ve b*ku parçalara ayırdım. Tam o sırada b*k birden zebaniye dönüştü ve beni de tuvaletin içine çekerek kanalizasyon kanalından geçerek üst mahalleye ulaştık.
  • Uyur sıçar olabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imkanı yok
  • Biri sıçmış sifonu çekmemiş işte amma safsın

• CrystalCacik kullanıcısına yanıt
    ya 2 kişiyiz zaten biri annem biri ben kim sıçacak sifon yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

ya 2 kişiyiz zaten biri annem biri ben kim sıçacak sifon yok zaten
    Masum

• ben sıçtım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R 9 içerisine su alıyor!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizde de olmuştu bu olay. Sebep su gideri tesisatındaki sorundan dolayı komşuların b*kları bizim tuvalete geliyordu. Nasıl komşu b*ku olduğunu anladın diye sorarsanız eğer şöyle bir yöntem buldum. O gün tuvaletteki b*kun içinde karpuz çekirdekleri vardı. Ve ben o hafta hiç karpuz yememiştim. Dolayısı ile tuvaletteki b*k bana ait değildi. Sonra komşuya gittim ve karpuz yiyip yemediklerini sordum. Onlar da son birkaç gündür karpuz yediklerini söylediler. Evet, tuvaletimdeki b*k komşuya aitti, artık olay aydınlanmıştı. Sonra tuvalete tekrar giderek b*ku incelemek istedim. Elime bir çubuk aldım ve b*ku parçalara ayırdım. Tam o sırada b*k birden zebaniye dönüştü ve beni de tuvaletin içine çekerek kanalizasyon kanalından geçerek üst mahalleye ulaştık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hmmm_Ok

Bizde de olmuştu bu olay. Sebep su gideri tesisatındaki sorundan dolayı komşuların b*kları bizim tuvalete geliyordu. Nasıl komşu b*ku olduğunu anladın diye sorarsanız eğer şöyle bir yöntem buldum. O gün tuvaletteki b*kun içinde karpuz çekirdekleri vardı. Ve ben o hafta hiç karpuz yememiştim. Dolayısı ile tuvaletteki b*k bana ait değildi. Sonra komşuya gittim ve karpuz yiyip yemediklerini sordum. Onlar da son birkaç gündür karpuz yediklerini söylediler. Evet, tuvaletimdeki b*k komşuya aitti, artık olay aydınlanmıştı. Sonra tuvalete tekrar giderek b*ku incelemek istedim. Elime bir çubuk aldım ve b*ku parçalara ayırdım. Tam o sırada b*k birden zebaniye dönüştü ve beni de tuvaletin içine çekerek kanalizasyon kanalından geçerek üst mahalleye ulaştık.
    Hocam çok sürükleyici hikaye bir solukta okudum, bokla maceralarının devamını bekliyoruz mutlaka.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.