Şimdi Ara

tuvalette sigara içerken yakalanmam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay once bos derste tuvalette sigara iciyodum ( normalde okulda icmem tarzim degil ) o sirada hoca bastı tuvaleti bende tam ufluyodum sonra arkadaşla beni aldi dedi 50 tl getirceksiniz 1 ay icinde bende goturmedim simdi disiplin cezami bekliyorum. en fazla bi disiplin yerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırsın 20 yıllık tiryakisiniz arkadaş 1-2 saat sigarasız duramayıp ders vakti bile gidip tuvalette sigara içebiliyorsunuz.Bıktım bu sigara içen liselilerdende 20 yıllık içiçiler gibi davranmıyolar mı bide haha
  • lise yıllarımızda en az 50 kere ceza aldık hatta dosyalarımız hala okulda duruyordur belkide ama imzalamadık ödemedikte öyle gitti bir şey olmaz merak etme.Bizim bi arkadaş vardı o çok yakalanıyordu adamın toplamda 9 bin lira cezası vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: American Hustle

Sanırsın 20 yıllık tiryakisiniz arkadaş 1-2 saat sigarasız duramayıp ders vakti bile gidip tuvalette sigara içebiliyorsunuz.Bıktım bu sigara içen liselilerdende 20 yıllık içiçiler gibi davranmıyolar mı bide haha

normalde icmiyorum gosteris yapar gibi icmem okulda falanda bos ders di sıkıntıdan iciyim dedim.

• Allah ın ergeni bide avatarını camel paketi yapmış
  • Kuzenim
    Kınama kınama uzaklaştırma aldı ondan sonra 4 kez daha yakalandı hic ceza almadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara nasıl içiliyor?
    17 yıl önce açıldı
    Sigara İçenlere BAN
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.