100 ml civarı bulaşık deterjanı döküp 10-15 dk beklet üstüne kaynamış su dök kendi kendine açıldığını gördüm bu yöntemle. Su, sıcak çay sıcaklığında olsa yeterli bu arada kaynar halde dökersen çatlar belki. Bunun dışında klozetin üzerini koli bandı veya streç filmle hava geçirmeyecek biçimde kapatıp sifonu çek. Basınç etkisiyle bant şişecek üsttün bastır elinde pompa gibi. İki yöntemi de bizzat deneyip sonuç aldım ama ilki daha temiz. |
tuvalet tıkandı acil yardım (2. sayfa)

-
-
Tuvaletciyi arayın -
quote:
Orijinalden alıntı: runo40
Bahçe hortumu sokun yavaş yavaş ittirin .yukarda arkadaşların dediği şeyi almak çok mantıklı. Zor değil kullanması. Tuvalete ittirip çevirme kolu var çevirin. Done done gidiyor ve açıyor.Hocam doğduğumdan beri kabızım, artık gına geldi. Alcam bu hortumu
-
quote:
Orijinalden alıntı: X Ray SF
Hocam üni hayatında oluyordu, 1 kova suyu tam deliğin üzerine bir anda döküyordum açılmayan delik yok bu yöntemledibe düşünce sert bi şekilde yapışmış. kova kova su döktüm, basınç uyguladım hareket bile etmedi. çözüm hortum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Booker DeWitt100 ml civarı bulaşık deterjanı döküp 10-15 dk beklet üstüne kaynamış su dök kendi kendine açıldığını gördüm bu yöntemle. Su, sıcak çay sıcaklığında olsa yeterli bu arada kaynar halde dökersen çatlar belki.
Bunun dışında klozetin üzerini koli bandı veya streç filmle hava geçirmeyecek biçimde kapatıp sifonu çek. Basınç etkisiyle bant şişecek üsttün bastır elinde pompa gibi.
İki yöntemi de bizzat deneyip sonuç aldım ama ilki daha temiz.
evet hocam 2. dediğiniz streç film yöntemiyle hallolmuştu ama sıcak su falan işe yaramıyor. bu resmen kütüğü suyla parçalamaya çalışmak gibi.
-
Öncelikle tıkanan yer neresi, ev içi tesisat mi yoksa dışarıdan bir yer mı tıkalı, dışarıdan olma ihtimali varsa vidanjör çağırın (belediye su işleri) ya da gideri açmak için özel kanal açma aletleri var ortalama 250 liraya gelip açıyorlar ama tesisat baştan sona problemliyse bu da ise yaramayabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: StaatSanWalt
Öncelikle tıkanan yer neresi, ev içi tesisat mi yoksa dışarıdan bir yer mı tıkalı, dışarıdan olma ihtimali varsa vidanjör çağırın (belediye su işleri) ya da gideri açmak için özel kanal açma aletleri var ortalama 250 liraya gelip açıyorlar ama tesisat baştan sona problemliyse bu da ise yaramayabilir.Hocam belediye'nin gelmesi dert, 250 lira vermek ayrı bir dert
-
öfff çok kötü bir durum be
-
hocam elinizi mi soktunuz o klozete
-
Her gece yatmadan önce 3 kaşık zeytinyağı yapıştırın kabızlık falan kalmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeremy Klaksonhocam elinizi mi soktunuz o klozete
boyacı eldiveniyle soktum hocam, bide salak gibi peçete atmıştım. dipte ne kadar peçete falan varsa çıkarıp poşete attım. b.kuda elimle biraz oynattım hareket edince gitti ama halen tıkalı kalmaya devam etti. streç filmle basınç yöntemini denedim 20 30 dk falan bekledim sonra halloldu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nature vs. Nurture
Her gece yatmadan önce 3 kaşık zeytinyağı yapıştırın kabızlık falan kalmaz.kuru kayısı yiyorum, su tüketiyorum, sulu yemekler yiyorum ama kurtuluş yok hocam. zeytinyağınıda deneyeceğim.
-
klozeti aç steç filmle komple sar dahasonra streç filmin üstüne elinle bastır ve sifonu çek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HoneyMonkeyklozeti aç steç filmle komple sar dahasonra streç filmin üstüne elinle bastır ve sifonu çek.
Dediğiniz gibi yapınca halloldu hocam ama streç filmle sarınca 20-30 dk bekledim. sifonu çekince taşcak seviyeye geliyordu.
-
Türk milletinin öğrenemedi şeylerden biride deliğe,klozete tuvalet kağıdının atılmayacağıdır.
-
en temiz yöntem hocam. kesin açıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: -RAULTürk milletinin öğrenemedi şeylerden biride deliğe,klozete tuvalet kağıdının atılmayacağıdır.
Çok doğru söylüyorsunuz hocam. mıçma konusunda yabancılardan daha temiziz ama en azından adamlar peçeteyi deliğe atmıyorlar.
-
Gün içinde fazla oturmayın. Kuru kayısı ve her türlü lifli gıda bombardımanı yapsanız bile bağırsaklar siz hareket etmediğiniz için optimum çalışmıyor. Aynısı bende de olmaya başladı bu karantina süreci yüzünden. Düzenli yüksek tempo yokuşlu yürüyüşe başladım her gün sonra bir anda düzeldi. Bir tek beslenme ile olmuyor anlayacağınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nature vs. NurtureGün içinde fazla oturmayın. Kuru kayısı ve her türlü lifli gıda bombardımanı yapsanız bile bağırsaklar siz hareket etmediğiniz için optimum çalışmıyor. Aynısı bende de olmaya başladı bu karantina süreci yüzünden. Düzenli yüksek tempo yokuşlu yürüyüşe başladım her gün sonra bir anda düzeldi. Bir tek beslenme ile olmuyor anlayacağınız.
Spor yapıyorum sanıyorum evde ama sadece ağırlıktan ibaret hocam, evde bile olsa yürüyüş yapmamız lazım.
-
kullanımı gerçekten çok basit
herhangi bir beceriye gerek yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X