indirim kodu gir yazan yere gireceksiniz kodu. ürün sayfasında da 50 tl kupon var onu da eklemeyi unutmayın. ![]() |
Tuvalet Kağıdı ve Kağıt Havlu Fırsatları - Ana Konu (52. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yanlışın var hocam, geçen sene indirimlerle kombolarla 5 tl civarlarına düşüyodu.
-
Valla ara ara göremedim. Size özel diye düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bi yerde görmüceksiniz, siz kendiniz yazıcaksınız kodu indirim kodu gir ekranına. yukarıda başka alanlar da görüntü atmış zaten bana özel değil.
-
Evet buldum. Teşekkür ederim
2023 ile karıştırıyor olabilirim kontrol edeyim sonra mesajı editlerim
-
Selpak Kağıt Havlu Dev Rulo 1=2
4 al 3 öde ile 25₺
-
Papia Platinum Kağıt Havlu 2'li
69₺
-
Maylo 32’li Tuvalet Kağıdı
4 ADET ALIMDA ADET FİYATI: 165₺
Sayfadaki kuponu uygulayın
-
SOLO Bambu Katkılı Kağıt Havlu 16'lı
4 adet alımda tanesi 128₺
Saydaki kuponları uygulayın
-
Papia Biocare Tuvalet Kağıdı (3 katlı) 16 Rulo
203₺
-
-
-
fırsatlardan istifade edelim derken sağlığımızdan olmayalım
www.sozcu.com.tr
Tuvalet kağıdını böyle kullananlar dikkat! Ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/tuvalet-kagidini-boyle-kullananlar-dikkat-ciddi-saglik-sorunlarina-yol-acabilir-p189245
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Maylo 12’li Kağıt Havlu
117₺
www.amazon.com.tr
Maylo 12’li Kağıt Havlu : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakımhttps://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0DVCC5MHY -
Familia Kağıt Havlu 12'li 3 Katlı
2 adet alıma tanesi 144₺
Satıcı hepsiburada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 21 Temmuz 2025; 16:9:16 > -
HB iyice milleti salak yerine koyuyor.güya 2 al 1 öde. Bu kampanya halı bile normal fiyata geliyor. Arada bir marketlerin veya internet sitelerinin indirimi bundan daha iyi fiyatlara geliyor.
Benim kıstasım premium markalarda kağıt havlu 10 TL/adet altındaysa iyi fiyat ve tuvalet kağıdında 5 TL/adet altı fiyatlar iyi rakamdır.
Üstteki örnekte 12 TL adeti bence iyi fiyat değil.
Selpak adedi 8 TL idi dün. Ona buna kaç tane sorayım derken bitti.
Süper Maylo Dev Havlu
4 al 3 öde ile adedi 37₺
Ürün sayfasındaki kampanyaların uygulandığına emin olun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X