Şimdi Ara

Tuvalet ihtiyacı anılarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Özbekistan-Semerkand şehrinde arkadaşla dolaşıyoruz.bir sigara markasının tesislerinin teknik bakımı için ordayız.

Akşam bir restorantta mangal yemiştik.ishal olmuşum,ortalıkta tuvalet falan yok.

Girdim bir avm de giyim mağazasına.
    Soyunma odasında işimi gördüm.

Arkadaşa seslendim.bir kot ve bir külot almak zorunda kaldım.eskileride attım çöpe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ooo tam imcici hikayesi.
  • ilk kez uçağa binmişim,kalkıyoruz dışarı bakıyım dedim bi karın ağrısı girdi abovv dedim geçer baktım biraz daha tutarsam patlıycam girdim tuvalete uçak inene kadar durdum boşa gitti ilk uçuş etrafa bakamadık

Orijinalden alıntı: Feysbuk

Ooo tam imcici hikayesi.

Olay birebir yaşanmıştır.

Neyse soyunma kabininden çıktım,elimdeki çantada moklu elbiseler.

8-9 yaşlarında bir dilenci kız.

Paralarda moklu pantolonda.

Kıza acıdım,para vereyim dedim.

Sonra aklıma moklu pantolon geldi ve kıza para veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 7 Mayıs 2017; 12:4:52 >
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • Küçükken annem pazara gitmişti top oynarken tuvaletim geldi

Binanın en üst katına çıkıp merdivenin önüne işimi bitirmiştim

• Benim ki çok kötüydü aklıma geldikçe utanıyom . 2014 yılı haziran ayı abilere gidiyoruz . Tabi ders hikaye maç için PS3 için gidiyoruz biz . Neyse o gün yine maç almışlar . Hatta Hollanda'nın ispanya'ya 5 attığı gündü herhalde dünya kupasında . İşte maç saati geldi gittik sahaya . Ben o gün herhalde 4-5 gündür mıçmıyodum ki o gün patlak verdi . Maçta kaleciydim . O zamanlar kaleciliğe merak sardıydım . İşte maç bitti bir şey yoktu paraları verdik çıktık sahadan . Ev 1 km falan uzakta . Yürürken benim bağırsaklar nakavt oldu başladı bir ağrı bi andan da bastırıyo b*k . Abiler var işte 2-3 tane de arkadaşlar var benim . Yürüyoruz yavaş yavaş . Ben artık dayanamadım . Abi anahtarı verde ben gidiyim dedim şakayla karışık . Verdi anahtarı yokuş var bi tane çıkınca ev orda. Nasıl koşuyorum ama bi andan da sıkıyorum kendimi . Yokuşun ortasında durdum artık dayanamadım olduğum yerde bıraktım dona b*ku . Sonra paytak paytak çıktım yokuşu . Eve onlardan önce gitmem lazım . Gittim eve girdim tuvalete iç çamaşırı attım bi poşete eşofmanı taktım ama her yerim b*k Tuvalette biraz su tuttum her yeri b*k götürüyo, sonra abiler geldi. Ama ortalık öyle b*k kokuyo ki sanırsın evin ortasına mıçmışım . İşte o b*klu don olan poşeti attım çantaya . Millet kırılıyo kokudan camları falan açtılar. Ben dedim abi hastayım karnım çok kötü eve gidiyim ben dedim . Tamam dedi gecenin 2'sinde eve gittim . Giderken de b*klu poşetı atmıştım bi çöpe . Durumu yine iyi kurtarmıştım ama anlamışlar mıdır bilmiyorum . Birde yokuşun ortasında durduğumda bi 20-30 saniye durdum orda mıçarken, görmüşler midir hiç bilmiyorum . Umarım anlamışlarsa da unutmuşlardır . Çok rezil bir gündü be .

• Aöf sinavim vardi otobuste gidiyoruz kucuk tuvalet bir geliyor resmen şiştim yari yolda inip bir pastanenin tuvaletine atmistim kendimi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.