Şimdi Ara

TÜV'de LPG muayenesi yapılıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pazartesi aracımı TÜV'e muayeneye götüreceğim. LPG muayene süresi de bitmiş. LPG muayenesini de orası yapıyor mu ve 159 lira dışında ekstra ücret alınıyormu LPG muayenesi için?
    ayrıca bugün aracımı hatalı yere park etmiştim arkadaş görmüş çağırdı gel çek arabayı polis geldi diye. polis sileceği kaldırmış sadece ama ceza kağıdı falan bırakmamış.yanımda 2-3 hatalı park eden araç daha vardı onlarında sileceği kalkıktı ama ceza kağıdı yoktu hiçbirinde. ve polis resim çekmiş öyle dedi arkadaş. resim çekmesi neyi gösterir? ceza yazmış mıdır? internet vergi dairesinden girip baktım trafik cezanız yok diyor. resim niye çekti ki arabanın. eğer zamanında götürmeseydim araç getirip çektirtecek miydi ki?

• lpg sızdırmazlığı hafif kusur olarak geçiyor.yaptırmasan bile sorun olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: laptop arası köfte

lpg sızdırmazlığı hafif kusur olarak geçiyor.yaptırmasan bile sorun olmaz...

Sizdirmazlik hafif kusur olması biraz agir olmus.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • foto çektiyse ceza gelir yakında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Artık onuda yazmiyorlar, geçen hafta götürdüm arabayi muayene sadece camda lpg etiketi yok diye hafif kusur yazıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    evet ama öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: dohc vtec

quote:

quote:

Artık onuda yazmiyorlar, geçen hafta götürdüm arabayi muayene sadece camda lpg etiketi yok diye hafif kusur yazıldı.

İlginç bir ülke olduğumuz her yerimizden belli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dohc vtec

quote:

quote:

İlginç bir ülke olduğumuz her yerimizden belli.

+1

• pazartesi babamin sahini goturdum aslinda arabayi sattik alan kisiye muayeneyi biz yaptiririz dedik neyse bizimde dolmus hafif kusur yazdi ama yaptirman gerekli dedi yaptirdik bide alttan gaz borularina yanmaz bez sarilckmis agir kusur yazdi 20tlye onu yaptirdik gecti araci yeni sahibine teslim ettik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.