Şimdi Ara

Tütüncümü buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekonomik şartlarımız orta ve alt kesimleri zorluyor. 10 senede 2 defa %100 zam gelen sigara fiyatları hiç şüphesiz eder değerinin kat kat üzerine çıktı.Hal boyle olunca vatandaş memlekete kaçak yolla sunulan sigaralara yoneldi.her kose başında bulunan bu sigaraların tatlil sonuçlarında içinde %10 tütün bulunmakla beraber kalan %90 ının ne olduğu belirsiz kimyasallardan çöplerden oluştuğu belirlendi.Bu sigaraların fabrikalarında çalışan işçilerin bile tüketmeye tiksindiği bu sigaraları memleketimin insanı ucuz diye alıp içiyor hal boyle olunca bir arkadaşımın tavsiyesi ile memleketimizde üretilen yerli tütün ile tanıştım.Kendisi içiyordu . Adıyaman dan getirdiğini soyledi.(TEROR ORGUTU İLE ALAKASI YOK) Daha once tütünün çok sert boğaz yakan bişey olduğunu işlenmesi gerektiğini düşünüyordum.ön yargılıydım.ama arkadaşın tütününün içimi gayet hoş ve temizdi.kaliteliydi.Demek ki ürün kaliteli olunca boğaz yakmıyor.(sonuçta kilosu 10 tl yede tütün var,90-100 tl yede tütün var)tatlı bir içim keyfi oluşturuyor.Arkadaşın verdiği tütünü içtikten sonra hazır sigara yaktığımda bana bir garip gelmişti.aradaki fark çok büyüktü.Gerçek sigara ile tanışmıştım.bana kendi tütün istediği yerin numarasını verdi.alışverişim oyle başladı..bana nasıl bir tütün istediğimi sordu.istersem numune gonderebileceğini soyledi.hafif içtiğimi soyledim.paket işi mi yoksa açık tütün mü istediğimi sordu.paket işi olsun istedim.sarmayla uğraşamam.1 senedir de içiyorum.bittiği zaman telefon açıyorum 3 gün içinde bildiğimiz sigara gibi paketler halinde sarılıp gonderiliyor.hep aynı kalite. şimdiye kadar bir problem yaşamadım.en azından içinde kimyasal olmadığını biliyorum.Bazıları tütün zararlı diyor.Benden sonra önerimle 3 - 5 arkadaş daha ordan tütün istedi.Hepsi de memnun..paranızı gidipte dış sermayeye vermeyin derim.daha kalitelisi burnunuzun ucundayken. herkese iyi forumlar diliyorum.







  • Okuyamam kusura bakma paragraflarada ayırmamışın çok uzun gözüküyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarma tütün icicegime parlament icerim keyfime bakarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da yollasana
  • MM takılıyorum bu aralar slim 4tl
  • Fiyat nedir hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adıyaman tütünü en iyi tütündür zaten hocam
  • Sanki zorla içiyorlar arkadaş millette acayip keşke 50 tl olsa paketi,bir tane yararı yok içtiğin şeyin.Maddi durumum kötü olupda kalan parasını sigara alan adamda zerre akıl yoktur.
  • pm ile bilgi alabilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tiger-Z

    Sanki zorla içiyorlar arkadaş millette acayip keşke 50 tl olsa paketi,bir tane yararı yok içtiğin şeyin.Maddi durumum kötü olupda kalan parasını sigara alan adamda zerre akıl yoktur.


    Hicbir katkisi olmadigi yanlis bir bilgi. Dikkat arttirdigi, kisa sureli mutluluk verdigi ve stres azalttigi kanitlanmistir.

    Sigarayi savunmuyorum, icmeyin. Les gibi koku yapar, akcigerlerinizin oksijen alma kapasitesi duser, sabahlari yorgun uyanirsiniz ve bagimlilik yapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.