Şimdi Ara

Tutunamayanları Okumalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar hafif canı sıkkın biraz mutsuz ve çokça hayata dair endişeleri olan biri olarak okumamamalı mıyım? Daha da bunalıma sürklemesinden korkuyorum yoksa tam tersi umut verici bir kitap mı?

• okumalısınız zararı olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakın girme bunalımlı bi tipsen ve okuduğundan etkileniyosan..
    çok güzel bi kitap nah böyle tuğla gibi ama adamın tüm iç dünyası iç sesi herşeyini koymuş yazar ortaya , kopar gidersin bunalımlıysan.
  • klasik Oğuz Atay sonuçta, her kitabı az çok bunalımlı,karamsar tarzındadır. Ama Tutunamayanlar gerçekten sağlam kitap.

• bende okuyorum su an...100 uncu sayfadayım

sırf olrici merak ettigim icin basladım kitaba.. su aralar kitap sıkıyor....devam ediyorum bakalım...insallah tez zamanda olric ve o mukemmel sozleri gelir :)
  • Daha da bunaltır
  • Tutunamayanları okuduğumda bir hafta etkisinden kurtulamamıştım. Beni derinden etkileyen nadir kitaplardandır. Okumak sabır ister, kendini verebilmeni bekler, zor bir kitaptır. Eğer kitap okurken aynı zamanda eğlenmekse amacın hiç bulaşma. Kitap okumak için okunan kitaplardan değildir. Derinden etkiler belki de yaralar. Hayatı tüm çıplaklığıyla gözler önüne seren böyle bir yazara ve kitapla başka yerde karşılabilir misiniz bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen hafta başlamıştım vei lk kez bir kitabı yarıda bıraktım. Tamam baş yapıt belki harika bir eser ve kült ama ben bu kitaba tutunamadım. Sanırım 164'te pes etmiştim.
  • Okuma dostum psikolojik sorunların artış gösterir. Hayatın berbat olduğunu düşünürsün ve buna inanırsın.
  • 400. sayfasındayım şu an turgutla selim hakkında konuşuyoruz,oku bu kitap sarıp sarmalar
  • Kitap güzel fakat bunalım biriysen okuma bence.

• Yarıda bıraktığım nadir kitaplardan,okumak cidden sabır ister.
  • evimde bulunan ancak henüz okumaya başlamadığım kitabım.

hep bir hevesleniyorum araya farklıca kitaplar giriyor.
  • Çok kötü bir kitap. Zaman kaybından öteye gitmez. Onun yerine başka bir kitap oku bence zamanını boşa harcama.
  • Çok iyi bir kitaptır. Kesinlikle zaman kaybı değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.