Şimdi Ara

The Walking Dead Türkçe Yama [KİLİTLİ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
5.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telltale oyunlarını pek sevmediğim için oyunu çevirmeyi düşünmüyorum ama yine de merakımdan dil dosyalarını açıp denemek istedim. Şimdilik yalnızca Ğ ve Ş harflerinde font sıkıntısı var. Halledebilirsem güncellerim.

TUTORIAL

EDIT: Dil dosyalarının nasıl çıkartılıp, paketleneceğini şöyle ufak bir tutorial ile anlatmak istedim. Takıldığınız bir yer olursa danışabilirsiniz. .ttarch2 dosyasından .landb'yi nasıl çıkartacağınızı anlatmadım dosyaların boyutu küçük olduğu için direkt .zip'in içine koydum.

DİL DOSYALARINI ÇIKARTMA

1 - Dosyayı indirin ve klasöre çıkartın. (Şifre: qnoops) Dosyayı İndirmek İçin Tıklayın
    2 - TTG Tools.exe'yi açın ve açılan pencerede Tamam'a basın.
    3 - Settings'e basın ve Input - Output klasörlerinin yerlerini belirtin.
    5 - Apply and Exit'e basın. Programı kapatın.
    6 - TTG Tools'u tekrar açın.
    7 - Açılan pencerede Hayır'ı tıklayın.
    8 - Auto(De)Packer'a tıklayın.
    9 - Set Custom Key'e tik atın dosyanın içinde bulunan anahtarı yapıştırın.
    10 - Decrypt, Export'a basın.
    11 - Tüm dosyalar Output klasörüne .txt olarak çıkmış olacak.

DİL DOSYALARINI PAKETLEME

1 - Çevirdiğiniz .txt dosyalarını Input klasörünün içine atın.
    2 - TTG Tools'u açın ve açılan pencerede Hayır'a basın.
    3 - Auto(De)Packer'a basın.
    4 - Set Custom Key'e tik atın ve yukardaki anahtarı tekrar yapıştırın.
    5 - Encrypt, Pack, Import'a basın.
    6 - Output klasörüne baktığınızda .landb uzantılı dosyaların olduğunu göreceksiniz.
    7 - O dosyaların hepsini oyunun kurulu olduğu yerde Archives klasörünün içine doğrudan yapıştırın. (The Walking Dead The Final Season\Archives)

Credits:

Aluigi - Pashok
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bana atabilir misin çevirmeyi düşünüyorum da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SalsaVoxCS -- 15 Ağustos 2018; 15:53:11 >
  • Dil Dosyaları Nasıl Açılıyor ?
  • Eski oyunlarda işe yarayan toollar bu oyunda işe yaramadı bende. Hangi toolu kullandınız acaba söyleme şansınız var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut aracı temin ederseniz çevirmek istiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 15 Ağustos 2018; 17:8:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISKA

Mevcut aracı temin ederseniz çevirmek istiyoruz
    Paraylamı? Aman siz çevirmeyin yine hedef 1000 kişi deyip milletten para dilenirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: KederliLahmacun

Bu mesaj silindi.
    Yorum yazmıştım ama sildim. Kendisi witcher 3 konusunun içine etmiş trolün biri o yüzden cevap vermeye gerek bile yok çünkü cevap verince kendini bir şey zannediyor. Daha konuya bile bakmadan kafadan 1000 kişi diye YALAN söyleyen insandan hayır gelmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı düşünmüşüz. Konuyu kirletmemek amaçlı ben de sildim. Tartışmaya gerek dahi yok.

• Arkadaşlar alakasız olacak ama Steamda oyun 32 tl tüm bölümler var mı yoksa sadece 1 bölüm mü var ona göre satın alacağımda?
  • quote:

Aynı düşünmüşüz. Konuyu kirletmemek amaçlı ben de sildim. Tartışmaya gerek dahi yok.
    Evet. Açtım az önce dil dosyalarını bir aksilik olmazsa yakında başlayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 15 Ağustos 2018; 18:31:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDiffere

Arkadaşlar alakasız olacak ama Steamda oyun 32 tl tüm bölümler var mı yoksa sadece 1 bölüm mü var ona göre satın alacağımda?
    Sadece Şuanlık 1'inci bölüm var
  • TheDiffere T kullanıcısına yanıt
    Tekli 32 liralık satın alımda tüm bölümleri almış oluyorsunuz. Fakat bölumler 2-3 hafta aralıklarla geliyor.

• Destek lazımsa yardımcı olabilirim. Şu günlerde elimde çeviri yok çerezlik bir çeviri arıyordum bende.

• Dosyaları ayıklayıp formu hazırlayım ondan sonra haber ederim @KederliLahmacun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 15 Ağustos 2018; 18:44:12 >
  • Sabırsızlıkla bekliyorum. Kolay gelsin.

• quote:

Sabırsızlıkla bekliyorum. Kolay gelsin.
    Teşekkürler. 7782k satır çıktı. Yarısı gerçi isimden oluşuyor. Ortalama 3-4k arası satır var toplamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 15 Ağustos 2018; 18:55:36 >
  • Elinize sağlık gelişmeleri bekliyoruz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.