Şimdi Ara

Tutaste Parfüm - İade Garantili Parfümler (Bol Kampanya) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
142
Favori
156.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

quote:

quote:

tamam o zaman biz 2 tane alalım ,zaten sizden aldığımız parfümleri hala kullanıyoruz ,çok sıkmadığımız için bize yetti :)

bayan olarak A.Code yazıyor ama hangisidir bilmiyorum (bayanlar çok beğendi)

benim şişede ROC yazıyor ama ben bu defa değiştireyim diyorum ve benim yaşıma uyacak başka ne önerirsiniz :)

tahmin ettiğim kemal abimsen eğer John varvatos vakko falan al abi.

Yengeme de lady million önereyim. Armani code'u bıraktım. Lady benim garantimde :)

evet o yaşlı üyeyim :)

A.Code çok beğenilmişti keşke devam etseydiniz ama yoksa mecburen sizin önerdiğinizi alıp deneyeceğiz ve zaten geçen seferde sizin tavsiyenize göre almıştık :)

ya işin kötüsü dh. mesaj sisteminde değişiklik yaptığı için sizin banka bilgileri falanda gitmiş ,bana pm ile gönderirseniz hesabınıza hemen havale yapayım ,aslında enpara kullanılan sisteminiz varsa oradan ödersem bir miktar daha karımız olurdu ,bu dh. galiba beni de mezarcı yaptı :)

Abi Direk en para hesabım var ama %20 lik kısımdan zannedersem yararlandırabileceğim bir şey yok :( pm ile tüm hesapları iletiyorum. Lady million da full çiçek benzer bir koku. daha çok seveceklerdir.

tamamdır, Eserciğim daha önce olduğu gibi sana güvenimiz tam :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tamam o zaman biz 2 tane alalım ,zaten sizden aldığımız parfümleri hala kullanıyoruz ,çok sıkmadığımız için bize yetti :)

benim şişede ROC yazıyor ama ben bu defa değiştireyim diyorum ve benim yaşıma uyacak başka ne önerirsiniz :)

Yengeme de lady million önereyim. Armani code'u bıraktım. Lady benim garantimde :)

A.Code çok beğenilmişti keşke devam etseydiniz ama yoksa mecburen sizin önerdiğinizi alıp deneyeceğiz ve zaten geçen seferde sizin tavsiyenize göre almıştık :)

ya işin kötüsü dh. mesaj sisteminde değişiklik yaptığı için sizin banka bilgileri falanda gitmiş ,bana pm ile gönderirseniz hesabınıza hemen havale yapayım ,aslında enpara kullanılan sisteminiz varsa oradan ödersem bir miktar daha karımız olurdu ,bu dh. galiba beni de mezarcı yaptı :)

Abi Direk en para hesabım var ama %20 lik kısımdan zannedersem yararlandırabileceğim bir şey yok :( pm ile tüm hesapları iletiyorum. Lady million da full çiçek benzer bir koku. daha çok seveceklerdir.

Abicim teşekkür ederim kesene bereket. yarın kargoluyorum

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Tom ford, terre d'hermes, issey miyake, john varvatos, hugo boss, lacoste red alındı. red, terre, issey ve john'u ilk kez deneyeceğim. Gelince yorumlama yapmayı düşünüyorum. R10'dan da alışverişlerimiz oldu Eser hocamla. Sadece kaliteli parfüm üretmiyor aynı zaman kaliteli sohbeti var.
  • Skype üzerinden

Armani Black Code
    Diesel - Only The Brave - ( Yumruk )

siparişimi verdim ilgin için teşekkür ederim.Ürünlerinede hizmetinede hayranım saygılar.
  • Bir adet One Million 55ml
    Bir adet Hugo Boss Bottlet 55ml siparişi verdim kampanya cok çekici geldi :) İlgiden çok memnun kaldım bu arada herkese tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Fıss One Million ,1 hafta gider garanti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafkasdans

Bir Fıss One Million ,1 hafta gider garanti.

Öyle deme abi az sıkacaklar sonra :D Yeni şişe az fıslatıyor arkadaşlar bolbol basın :)

Eski şişenin 1 fısı yeni şişenin 3 fısıına eşit :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 11 Aralık 2013; 22:42:32 >

• İlk siparişimi 1 hafta önce verdim ve ürünleri kullandım. Aslında içimde kötü şüphelerde vardı.
    Burada yazılanları okusamda o bilinmiyen içinde karadelik gibi büyüyor. Şimdi kokuları ben ve cevremdekiler çok beğendi.
    Bundan sonra daimi müşterisi olacağım.

Siparişlerim:
    Paco Rabanne - INVICTUS : Çok kalıcı değil. Belki ben fazla sıkmayaşımdandır ama koku gün sonuna kadar üzerinde kalıyor ve gün sonu çok değişik ve güzel bir koku oluyor. Yaz kış kullanımına müsait.
    Diesel - Only The Brave - ( Yumruk ) : Kalıcı bir koku ve devamlı ben burdayım dedirttiyor.

Bu arada kargo bedava kampanyasını kaçırmış oldum. Kısmet bir dahaki sefere.

Merak ettiğim kokular :
    Terre d'Hermes
    Issey Miyake Issey Miyake L'Eau d'Issey
    Kenzo - Pour Homme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydemir

İlk siparişimi 1 hafta önce verdim ve ürünleri kullandım. Aslında içimde kötü şüphelerde vardı.
    Burada yazılanları okusamda o bilinmiyen içinde karadelik gibi büyüyor. Şimdi kokuları ben ve cevremdekiler çok beğendi.
    Bundan sonra daimi müşterisi olacağım.

Siparişlerim:
    Paco Rabanne - INVICTUS : Çok kalıcı değil. Belki ben fazla sıkmayaşımdandır ama koku gün sonuna kadar üzerinde kalıyor ve gün sonu çok değişik ve güzel bir koku oluyor. Yaz kış kullanımına müsait.
    Diesel - Only The Brave - ( Yumruk ) : Kalıcı bir koku ve devamlı ben burdayım dedirttiyor.

Bu arada kargo bedava kampanyasını kaçırmış oldum. Kısmet bir dahaki sefere.

Merak ettiğim kokular :
    Terre d'Hermes
    Issey Miyake Issey Miyake L'Eau d'Issey
    Kenzo - Pour Homme

Güzel güzel günlerde kullanırsınız inşallah hocam. İnvictus tarzı bakımından fazla kalabilecek bir koku değil zaten Hocam. Daha çön bahar ve yazın mutlu edecek bir koku. Bir de yeni şişemiz çok az sıkıyor biraz bol kullanmaya calışın

• hocam gittigidiyor da varsan ordan enpara indiriminden yararlanıp alabiliriz aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEDCE

hocam gittigidiyor da varsan ordan enpara indiriminden yararlanıp alabiliriz aslında

Hocam sanalpazardan acabiliyorum ama ondan da zannedersem dukkanim olmasi gerekiyor orada. Bu kampanya bittiginde enparalilara ben fazlasiyla kampanya yaparim teselli ikramiyesi gibi olur :)

• Ayağım bir alıştı durduramıyorum kendimi Arkadaşlarımda parfümlerin hayranı oldular. yüz küsür lira para veriyorum senin koku bizimkinden daha bir güzel diyorlar
    yine yeniden 2 adet Hugo Boss - Boss sipariş edilmiştir. kargo sabırsızlıkla beklenmektedir. hayırlı işler. (Bu arada en kısa zamanda kısmetse One million'u denemek istiyorum )
  • insanın bir parfümü olur değil mi? tek bir kokunun ona ait olmasını ister.
    ama eser kardeşimde böyle birşey mümkün değil :)
    adam o kadar kaliteli koku yapıyor ki yemin ederim hangisini sıkacağınıza karar veremiyorsunuz.
    2 seneyi geçkin süredir kendisinden alışveriş yaparım. kalitesinden asla ödün vermeden işini yapanlardan birisi.

parfüm almak isteyenlerin kafasında soru işareti olmasın. ben bugüne kadar memnun olmayan bir kişi bile görmedim.
    ha bir de öyle %97 orjinal %98 orjinal vs olayı yok :))

ben iddaa ediyorum ki eser kardeşimin yaptığı boss'u üretici firma görse, koklasa "bunu nasıl yaptın söyle biz de yapalım" der...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Abicim teşekkür ederim kesene bereket. yarın kargoluyorum

Eser kardeş siparişleri bugün aldık ancak sabah öncekileri kullandığımız için şimdi ikisi karıştı ve tam olarak nasıl bir koku tam anlayamadık :)

seninde bereketin artsın

• :) Tamam abi güle güle kullanın inşallah.. haberdar edersin bakabildiğinde..

• Alis veris islemini nasil yapiyoruz?

• Eser beyden givency intense ve invictus siparişi verdim bu kendisinden 5 veya 6. siparişim olucak givency zaten on numara bi koku :D asıl invictusu merak ediyorum hayırlısı :D
  • Kenzo
    Guilty
    Hermes

uclusu yola cikti.kalitesi konusunda ne bi heyecanimiz kaldi ne de beklentimiz.ne gelecegini biliyoruz artik.ellerine saglik abi..:):)

• Eser Bey, kampanya yine parfümlerimin bitiş zamanına geldi ve fırsatı kaçırmayayım dedim:)

212 VİP men istiyorum 1 adet.
    İkinciyi de Chanel Bleu de Chanel istiyordum ama listede göremedim.Kaldırdınız mı acaba? Eğer kalktıysa alternatif ne önerebilirsiniz bana.

Bir de kalem boy şişesi şu an mevcut mudur elinizde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Eser Bey, kampanya yine parfümlerimin bitiş zamanına geldi ve fırsatı kaçırmayayım dedim:)

212 VİP men istiyorum 1 adet.
    İkinciyi de Chanel Bleu de Chanel istiyordum ama listede göremedim.Kaldırdınız mı acaba? Eğer kalktıysa alternatif ne önerebilirsiniz bana.

Bir de kalem boy şişesi şu an mevcut mudur elinizde?

Ozlettin kendini hocam :) chanel bleu maalesef hocam. Benzer degil ama o ayarda begenebilecegin john varvatos artisan black oneririm. Kalem henuz gelmedi

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.