Şimdi Ara

Tutanak İşlem Tarihi ve Sigorta Değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    2019-12. ayda ufak bir kaza geçirdik. Petrol istasyonu çıkışında yolu kontrol etmek için sola bakarken ters yönden gelen ve beni görmeyen sürücü aracıma çarptı. Odur budur derken karşı abuk sabuk konuşması ters yönden gelmesine rağmen aracımda çocuğum olduğundan sakin davranmama rağmen artistlik yapmaya başladı. Arabadan indim olay büyüyecek baktım bende ufak bi tampon çiziği var bas git yoluna dedim. Tesadüfen arkamda benden sonra yola çıkmak isteyen trafik polisi mesaisi bitmesine rağmen bu arkadaşa benden fazla sinir oldu ve tutanak tutturdu. Tutanağa adama zorla ters yönde giderken diye yazdırdı.
    Bu kadar detaya ne gerek vardı diyeceksiniz aklıma geldi anlatayım dedim çünkü üstünden vakit geçti.

    Şimdi iki sorum var. Ben sadece tamponum çizildiği için önemsememiştim ama şimdi çekmeceyi karıştırırken evrakı gördüm. Bunu işleme koyabilir miyim üstünden 5 ay geçmiş.

    İkinci sorum konu ile alakasız ama merak içeriyor. Bu evrakı hala işleme koyabilirsem, bunun ücretini karşı tarafın trafik sigortası karşılayacak. Bu 5 ayda ya şirket değiştiyse? Yine de eski şirket mi karşılayacak. Bu durumda yeni şirlet bu durumdan habersiz belki de ucuz bir teklif vermiş olur. Neden merak ettim bunu bilmiyorum ama insan işte :)

    Teşekkürler.







  • Yok mu bu konuda bilgili bir forumdaş?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.