Şimdi Ara

TUŞLUYA GEÇMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her sene tekrarlanan bi mevzu biliyorum ama şunu merak ediyorum geçen çoğu kişi faydasını görmüş istisnalar kaideyi bozmadığı takdirde gerçekten minimum 30 dakkadan 1 haftada 210 dakka yani bir genel deneme zamanı çıkarmış oluyoruz ki minimumu hesapladım ama kafama takılan şu bu dönemde her şey akıllı telefona uyarlanmış barkotlar soru çözümleri cevaplar konu anlatımlar ne zaman geçmek istesem kendime saçmalama bu kitabın çözümlü onları izlemeden nası yapcaksın diyorum ve o kitap bir aydır çözülmüyo buna engel olabilen var mı ya da farklı bir yol bulan yorumlarınız değerli...

edit:1
    18 Aralık 17.30
    direk tuşluya geçiyorum 1 haftalık serüvene atılcam geçmeyi düşünen kardeşlerim olursa fikir edinirler diye düşünüyorum gececegim telefonda herhangi bir video veya müzik dinleme olasılığı sıfır tek amacı kronometre sms ve arama telefonu amacına göre bir hafta kullanmaya çalışmak 21. yüzyılda biraz garip bir olay gibi çok karamsarım belki de 25 Aralıkta görüşmek üzere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi floresaneren -- 18 Aralık 2019; 17:28:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam geçmekte kararlıysanız pc den veya tabletten izleyebilirsiniz veya telefonda wp yi falan silip simi de çıkartacaksın sadece video için kullanacaksın o şekil yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu sene birakacaktim normalde ama okulda ders videolari izlemeye baslamistim o sebeble bırakmadım bazı yayınların cozumleri pcde yok bluestack kurmak vs de uzun is zaten telefon pratik

• Horny Saint kullanıcısına yanıt
    aga telefon çok pratik bunda herkes hemfikirdir ama oturup bakınca zararı yararının nerdeyse 3 katı amaç teli bırakıp zararlı kısmını yarara çevirmeye çalışırken yararlı kısmını kaybetmeme yolları aramak

• Sizi meşgul eden uygulamaları kullanmayı bırakmaya çalışın. Basaramiyorsaniz silebilirsiniz. Sınava hazırlık öğrencisinin kendini kontrol etmeyi bilmesi gerekir diye düşünüyorum. Yetişkin insanlarız hepimiz, böyle şeyleri çoktan aşmış olmalıydık

• hocam 6 7 yıllık s3 miniye geçtim bi kasıyor varya. Telefonu tekmeleyip duruyorum. İnsan daha da stres oluyor ama tavsiye ederim bendeki tuşlu değil ama zaten bi b.k yapılmıyor.
  • tasxi kullanıcısına yanıt
    aga bi hafta deniycem ya buraya kaydederim gelişmeyi bi hafta sonra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben Instagram, DH Mobil, Ekşi sözlük, Twitter gibi beni meşgul eden appleri sildim, sadece ders için kullanıyorum. Wp de de kimseye mesaj atmıyorum. Oh mis. Bilgisayardan çalışsam bu kadar verimli olmaz.

S3 mini ilk telefonumdu. sağlam çıktı kerata hala çalışıyor
    Hocam profil resminize hastayım

• Lazar Angel0v kullanıcısına yanıt
    o zaman sana 2 acımotivasyon yazayım güzel insan. iyi gelir.
    harika olur gthan hocam güneşi selamlıyorum her gün problematik sorularıyla üniversiteyi kazanacağımmmm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.