Arkadaşlar sadece iş için kullanacağım ikinci hattım için yine sadece arama ve mesaj yollamak için kullanacağım bir telefona ihtiyacım var. Sadece piyasada dolanan imei sorunlu ve birkaç aya kapanan telefonlardan olmasın istiyorum bir önerisi olan var mı acaba? nokia 216'ya baktım biraz, güzel bir cihaza benziyor ama nereden alabilirim bulamadım. birkaç sitede yorumlara baktım herkes gelen telefonun orijinal olmadığından falan bahsetmiş bana bir şeyler önerebilir misiniz, model ismi ya da direkt link olarak? şimdiden teşekkürler |
Tuşlu iş telefonu önerisi

-
-
Ben de arıyorum ve sizin gibi aynı dertten muzdaribim bulursanız haberim olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 9unkarekoku
Ben de arıyorum ve sizin gibi aynı dertten muzdaribim bulursanız haberim olsun.henüz bir model bulamadım hocam, açıkçası çok bakma fırsatım da olmadı. forumdan umutluydum biraz ama önerisi olan da çıkmadı. bulursam sizin için de paylaşırım
samsung b310 bakabilirsiniz. sd kart, radyo çift sim destegi var.
-
O dediğiniz model telefondan şu anda ikincisini aldım lanet olsun ikisinde de aynı sorun var şarjı çabuk bitiyor ya batarya sorunlu ya başka bir şey bilemiyorum. YouTube da biri de onlar öyle oluyor falan demiş bilsem böyle olduğunu zaten alır mıydım?
bataryadan olabilir bende var 2 günde zor bitiyor
-
İnşallah öyledir batarya zaten ucuz sıkıntı tek ondan olsun artık bıktım uğraşmaktan annem kullanıyor oda bunu zor beceriyor bana kalsa alacağım bir tane düşük model android Xiaomi vs yıllarca kullansın ama yok beceremiyor.
Alcatel 2003G
-
Bilmiyorum alakası var mı ama online işlemlerden 3g ve 4.5g kapattım şimdi şarjı sanki normale döndü gibi.
Sadece sms ve arama ise eski bb modellerine bakın sıfır ayarında bulunuyor, hem mesaj yazması da çok keyifli
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nokia ya devam o zaman, internette epey modeli varmış baktım da
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nokia 112 206 216
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X