|
" gelinen nokta ya takılıyorum." Hangi noktaya gelmişiz ki? |
|

|
" gelinen nokta ya takılıyorum." Hangi noktaya gelmişiz ki? |
|
Daha önceki başlıklarda da, okumadığınız şeyleri paylaşıyordunuz Siz boşverin ;) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bunca emeği, bunca çabayı karikatürize edebilmek büyük çaba gerektirebilir. Unutmadan söyleyeyim önümüzde ki yıllar da askeri havacılık sanayiin de ortaklıkların giderek artacağı söyleniyor. Bilhassa bu askeri savunma sanayii ürünlerimizin üretilebilmesini neden ilgiyle takip ettiğimi biliyormusun? |
|
"Bilhassa bu askeri savunma sanayii ürünlerimizin üretilebilmesini neden ilgiyle takip ettiğimi biliyormusun?" siz; 7tl lik şarjla 7saat çalışan traktörü de ilgilyle takip ettiniz geçiş garantili yolları köprüleri de ilgiyle takip ettiniz telekomun araplara verilmesini de ilgiyle takip ettiniz vs. yani sizin seçici geçirgen bir yapınız yok. siz, herşeyi ilgiyle takip ediyorsunuz. sadece geçirgen bir yapınız var. yeterki reis çıksın birşey desin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Basit görüşlü, koyun düşünceli insanlar yalnızca başarıya taparlar. **Dostoyevski
|
|
"7tl lik şarjla 7saat çalışan traktörü de ilgilyle takip ettiniz geçiş garantili yolları köprüleri de ilgiyle takip ettiniz telekomun araplara verilmesini de ilgiyle takip ettiniz" Bunlar ne? Ya hu ben paraşüt ipine konulan ambargoya dahi aman takılmayalım diye yapılan işleri takip etme hevesimden dolayı can hıraç takip ediyorum ülkemin savunma sanayii icraatlarını. Gelecek savaş yöntemlerini, yeni silah sistemlerini farkedemezsek ve tedbirimizi alamazsak nasıl ayakta kalabileceğiz? İyi ki tüm bunları gören ve takip eden bir devlet, millet, hükümetimiz var. |
|
Devle bilhassa savunma sanayii ürünlerin de güzel işlerle iyi neşterler vuruyor ses bunlardan geliyor. Bir İrlandalılık durumu var ama hayırlısı bakalım... |
|
|
|
aksini iddia eden uzaylıdır. |
|
Boşa geçen koca yıllar da biraz gayret gösterilebilmiş olsaydı bugün daha ileri de olacağımız doğrudur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|