Şimdi Ara

Tuş Sesi çok az Olan Klavye Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir klavye arayışındayım. Klavyeyi Gece de kullandığım için birinci öncelik Tuşların bastığında rahatsız etmeyecek seviyede bir ses çıkarması. Ayrıca ışık desteği olmasını da istiyorum. Klavyeyi FPS Tarzı oyunlarda kullanacağım. Tepki süresi ve Ergonomik yapısıda önemli benim için. Ayrıca Masa üzerinde kaymadan durmasıda beklentilerim arasında. Macro özelliği aramıyorum.

Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• yesil_dev Y kullanıcısına yanıt
    MX Brown veya Red'leri o-ring'lerle kullanırsan çıkan ses seviyesi muhtemelen averaj membran klavyeden çıkandan az olacaktır.
  • Brightmist B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim mesaj için. Ama özür dilerim belirtmeyi unutmuşum. Mekanik bir klavye düşünmüyorum malum duygusal sebeplerden dolayı.
    Chiclet klavyelerde oyun oynayan arkadaşlar var mı acaba. Şöyle bir seçenek var da. Hem sessiz hem de arka ışığı mevcut. Acaba ergonomisi nasıl oyun sırasında.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/a4-tech-kd-800l-kablolu-led-isikli-klavye-193587776?gclid=CjwKEAiAstCyBRDiqu75hvnX82kSJACgYI_QfsJgpyK7g_bPE-DFKTwLBBEzZqc1zRQVA30Rj00ZdhoCJ9Pw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇOK FAZLA YOL SESİ VAR
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.