Şimdi Ara

TUS a giren kaç kişi kazanıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene tıpa girdim ama şimdide tusu düşünmeye başladım.Bu sınava kaç kişi giriyo ve kaçı kazanıyo?Bilgisi olan varmı?

• ohooo daha çok erken be kardeşim bi 2-3 senen geçsin sonra düşünürsün...
  • Benim kuzenim doktor,okuduğu üniversiteyi hatırlayamıyorum ama fen lisesi mezunuydu 2 sene verememişti Tus u
  • Dünyanın en kazık sınavlarından biridir ÖSS'nin yanında ilkokul sınavlarından farksız olduğunu okumuştum.
  • Okuduğunuz okulu belirtmenizde fayda var.Öncelikle TUS klasik tıp eğitiminden farklı yani birçok üniversitenin tıp fakültesinin eğitimi ile benzerlik göstermiyor, ( Hacettepe TUS'a yönelik eğitimime okul sürecinde yer veren okullardan biridir. Ki birincilerde genelde Hacettepe'den çıkar )
    Okula girme başarınızla ve ÖSS başarısı ile alakası yoktur,Türkiye 44.cüsü olarak giren bir arkadaşımın ( ÖYS sınav sisteminde ) TUS'ta iki kere çakıldığına şahit olduğum gerçeğidir.
    Açıkcası 6 senelik eğitimin içinde zaman bulabilirseniz aktif olarak hazırlama gerçeğidir TUS.
    İstediğiniz bölüm ve ihtisas okuluna görede zaten puanlar değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim Pusat -- 27 Eylül 2008; 15:35:12 >
  • Biyolog bir tanıdığım tus'a 1 yıl çalıştı kazanamadı.
  • tusunda dershaneleri var.bende seneye tusdata ya gitmeyi dusunuyorum.fiyatlari cok pahali tusdata 6 aylik yani bir donemi 6.5 milyar.konuyla ilgisi yok ama fiyatlardan sikayetciyim. para biriktirip ambulans alip kendi isyerimi kurmayi dusunuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gazi üniversitesine girdim şuan tıpla ilgili dersimiz yok fazla ama ilerisinide düşünmek lazım 3. 4. sınıf civarında itibaren tusa yönelik çalışmayı düşünüyorum.Çünkü son sene çok yoğun olunuyomuş zaten.Dersaneye gidenlerde 5. sınıfta gidiyomuş genelde
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

Gazi üniversitesine girdim şuan tıpla ilgili dersimiz yok fazla ama ilerisinide düşünmek lazım 3. 4. sınıf civarında itibaren tusa yönelik çalışmayı düşünüyorum.Çünkü son sene çok yoğun olunuyomuş zaten.Dersaneye gidenlerde 5. sınıfta gidiyomuş genelde

Biokimya,Tıbbı Biyoloji,Biyofizik,Biyoistatistik,Deontoloji veya ikinci dönem Histoloji,Anatomi,Mikrobiyoloji görüyorsunuz,(müfredat değişmedi ise )TUS sınavında Biokimya ve Anatomi,Histoloji,Mikrobiyoloji çıkıyor özellikle Biokimya temeldir diyelim.
    TUS'ta çıkmış soruları kendiniz bularak hafif hafif ısınma turlarına çıkabilirsiniz.Ve tavsiyem yatırımınız tıp alanındaki kitaplarınız olsun.

Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim Pusat -- 28 Eylül 2008; 11:23:10 >
  • ilk sene histoloji ve anatomi yok 2. sene başlıcakmış onlar.Şuan tarih, edebiyat biyokimya ve biyoloji görüyoruz
  • plastik, göz, kadındoğum bunlardan tutarsa ömrünüz boyunca rahat edersiniz maddi anlamda.
  • daha geçen gün bi tus dershanesinin değerlendirmesine gitmiştim. hatırladığım kadarıyla yüzde 18-19 kazandırıyor ama bu yüzdenin yüzde 2-3ü istenilen bölüm. yani ya istemediğin bir bölüme girenler ya da girdiği bölümleri basamak olarak kullanıp tekrar tusa gireceklerden oluşuyor çoğunluk
  • Neden illede tus?Uzman olmadan bir süre pratisyen olarak çalışılamaz mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.