Şimdi Ara

Turu geçebileceğimize inanan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle konu kesinlikle provoke etmek veya tartışma çıkarmak için açılmamıştır.

Gerçekten tüm kalbiyle Fenerbahçemizin Shakhtar’ı eleyebileceğine inanan var mı?Adamların oturmuş bir düzeni var ve bu düzenden bir şey kaybetmediler.Bilmem kaç senedir sürekli olarak Şampiyonlar Ligi’ne katılıyorlar,başlarında hepimizin yakından bildiği Lucescu gibi taktik bir zeka var,her ne kadar önemli oyuncularını kaybetmiş olsalar bile geçen sezonu çifte kupa ile kapatan Dinamo Kiev’i Ukrayna Süper Kupa finalinde 2-0 yenip kupayı kazandılar.Bernard,Wellington gibi çok önemli oyunculara sahipler.Ligleri haftasonu başlıyor ve resmi maç oynamanın avantajı ile karşımıza çıkacaklar.

Bizde ise yeni hoca,yeni futbolcular,yeni bir takım var.Takımın hangi taktikle,hangi düzenle oynayacağı muamma,yeni gelen oyuncuların takıma sağladıkları uyum hakkında soru işaretleri var,kaleci güven vermiyor,halledilmeyen orta saha problemleri mevcut,Kjaer ve Alves gibi bireysel hataya yatkın olan iki tane tabiri caizse ‘’Kağnı’’ hızında defans hattımız var,kiralik gelen Fabiano ve Ba saatli bombadan başka bir şey değil,yediğimiz her gol saçma sapan bireysel hatalar,Stoch aynı tas aynı hamam yaptığı tek şey sağa çekip vurmak,Diego’dan ümidimiz kesildi top ezmekten başka yaptığı bir şey yok.

Benim düşüncelerim bu,sizin görüşlerinizi de merak ediyorum arkadaşlar tartışma çıkarmadan saygı çerçevesi içinde yazarsak mutlu olurum :) İyi forumlar.

• Zor ama belli olmaz bu işler kesin bir favori var diyemeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerin tek şansı, daha ilk maçta nani rvp nin şapkadan tavşan çıkarmasını beklemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz Liverpool u eledigimiz zaman şansımız sizin Shaktar karsısında olan sansınızdan bile azdı .
  • 10 günde pereira adam ederse ve shaktarı elersek takım oturmuş demektir ve playofflarda şansımız artar
  • Çok çok zor, kaderimiz usta ayaklara bağlı.
  • Zor ancak imkansız değil.
  • Fb ye uefada başarılar...
  • Önümüzdeki hazırlık maçları bunu az çok belirlemeye başlar artık.

• iananan yok mu asil ? sansini shaktarin biraz daha yuksek gorsekte ben akli basinda hic kimsenin aha gitti tur diyecegini sanmiyorum. Bizim arsenal ve liverpool eslesmelerinde demistim, ancak o zaman bile liverpoolu eleyebildik belli olmaz bu isler penalti uzatma vs. ki shaktar bu takimlarla boy olcusemez. sanslari acikcasi %55 shaktar, %45 fenerbahce olarak goruyorum.
  • bence fenerbahçe rahat geçicek boşa heycan yapıyo insanlar.
  • Ben inanıyorum ilk maçta gol yemez isek %60 eleriz

• Cok zor arkadaslar. Yillardir sistemi olan ve sistemi oturtmus bir takim Shaktar. Karsisinda gecen seneden cop vaziyette bir Fenerbahce. %30 sansimiz.

• İlk maç Kiev'de olsaydı çok iyi olurdu

• icerde 1-0 bile avantajdir gol yemeden gidersek depladmana şansımız var.

• Zor ama imkansız değil.
  • Rahat geçeriz.
  • Hic inanmıyorum uefa play-off ta seri başıyiz dimi

• Eleriz.

• İlk maçın Kadıköy'de olması sizin açınızdan avantaj takımınız biraz hazır olursa Rvp Fernandao felan 1 ya da 2 gol atarsanız yemeden yalnız. Deplasmanda da rölanti oynayarak, savunmayla turu geçersiniz diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.